- 23 Mayıs 2009
- 14.584
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Transferden once haftada 1 kontrol oluyo. 3 kere kontrol 4.de transfer. Estrofem ve folik asit kullaniyorum. Transferden 5 gun oncede progestan fitil ekleniyo.Kızlar ben bu hafta adet olucam herşey yolunda giderse aralığın 3. Haftası transfer demişti doktor. Adetimde kontrole gittiğimde ne kadar aralıklarla gidiliyor yine kontrole ? Rahim kalınlığı kontrolü için falan? Bide bu süreçte iğne kullanılıyor mu acaba. İlaç kullanacak mıyım
Transferden once haftada 1 kontrol oluyo. 3 kere kontrol 4.de transfer. Estrofem ve folik asit kullaniyorum. Transferden 5 gun oncede progestan fitil ekleniyor
Teşekkür ederim açıklayıcı olduTransferden once haftada 1 kontrol oluyo. 3 kere kontrol 4.de transfer. Estrofem ve folik asit kullaniyorum. Transferden 5 gun oncede progestan fitil ekleniyo.
Haftaya cuma transferim var,dediğin akıntı bende de var.estrofem mi yapıyor acaba?dünkü kontrolde 9,7 cm ölçtükizlar bisi diycem size sizinde akintiniz oluyormu acaba tranferime tam 1 hafta kaldi bazen boyle sanki wcmi yapiyormusum gibi geliyor carb. gunu son kontrolum var bi sorucam ama sizinde oljyrmu birde son bisi daha tranfere rahim kalinliginiz kac olarak giriyorsunuz bilginiz var mi acaba
Canım rahim kalınlığı şuan kaçAdet oluyosun 2.günü doktora gidiyosun doktor kontrol ediyor 20 gün boyunca kullanman için estrofem diye bir ilaç veriyor bu ilaç hem rahmi kalınlaştırıyor hemde bebeğin tutunması için uygun ortam hazırlıyor rahimde estrofeme ek olarak bana doktorum folbiol ve corasprinde başladı (doktorum corasprininde rahim kalınlaştırma üzerine etkisi olduğunu düşünüyor) 15.gün benim kontrolüm var mesela ayın 4ünde doktor bakacak rahim kalınlığıma ona göre tarih verecek kimisi 16. Kimisi 23.gününde transfer oluyor. Benim doktorum ayın 11 i gibi dedi ama net birşey söyleyemedi tabiki
Canım yaş amh kaçadatıpta yaptırıyorum canım ben sakaryada bu benım 5. denemem ama 2. sonra hep 2 koydular bu son artık son dememem ınsallah gebelık elde ederım son son
oo masallah gayet iyi deger canim suan reglinin kacinvi gunundesin pekiHaftaya cuma transferim var,dediğin akıntı bende de var.estrofem mi yapıyor acaba?dünkü kontrolde 9,7 cm ölçtü
yasim 28 ben pkoluyum amh 9 canim benimCanım yaş amh kaç
bu arada 5. gun embriyo benimkideKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün B bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 mlshope 28 3 Aralık B bebikoms 5.gün 26
Cuma kontrol oldum 14.günümdü.oo masallah gayet iyi deger canim suan reglinin kacinvi gunundesin peki
ya ozman estrofem yapiyor demekki valla bianda akiyor mesela yururken falan ay asiri rahatsiz edici ya
Listeye beni de ekler misin? 5.gün embriyo 38 yaş transfer 3 AralıkKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün B bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 mlshope 28 3 Aralık B bebikoms 5.gün 26
Canım ben adetin 3.günü yani geçen pazartesi gittim doktora.i ilaçlarımı başlattı. Bir sonraki randevum 4’ünde(adetimin 15.gününde) daha hiç kontrole gitmedimCanım rahim kalınlığı şuan kaç
hadi bakalim insallah allahin izniylen simsiki tutunsun sana embriyon hayirlisiylan gebe kalCuma kontrol oldum 14.günümdü.
Amin cnmhadi bakalim insallah allahin izniylen simsiki tutunsun sana embriyon hayirlisiylan gebe kal
MaşaAllah çok iyi amh canımoo masallah gayet iyi deger canim suan reglinin kacinvi gunundesin peki
ya ozman estrofem yapiyor demekki valla bianda akiyor mesela yururken falan ay asiri rahatsiz edici ya
yasim 28 ben pkoluyum amh 9 canim benim
amınn amınn canım benım ınsallah rabbım buyuk ya ne yalan soylyım cok umudum yok acıkcası boyle olmakda ısıme gelıyor aslında bare olmazsa cok uzulmem :)Amin cnmListeye baktım da transferimiz aynı gün gözüküyor İkimiz de güzel haberler veririz inş
ıyı tatlımda onemlı olan cok olmasıda degıl yanı 1tane olsun kalıtelı olsun tutunsun yemınlen yeter :) :) ama hayırlısı ınsalah sneın kac bu arada amh ınMaşaAllah çok iyi amh canım
Anladım canım. Rahim kalınlıgı en ideali kaç acaba. Su estrofem sevmiyorum nar suyu ile kalınlaştırmak daha mantıklı. Her yer sentetik hormonCanım ben adetin 3.günü yani geçen pazartesi gittim doktora.i ilaçlarımı başlattı. Bir sonraki randevum 4’ünde(adetimin 15.gününde) daha hiç kontrole gitmedim
Gecen sene yaptırmıştım ya 1 yada 1 in altı diye hatırlıyorumıyı tatlımda onemlı olan cok olmasıda degıl yanı 1tane olsun kalıtelı olsun tutunsun yemınlen yeter :) :) ama hayırlısı ınsalah sneın kac bu arada amh ın
ınsallah tutunur canım sımsıkı sana bebegınn ınsallah yuzun guler bence degerden cok kalıtesı onemlıAnladım canım. Rahim kalınlıgı en ideali kaç acaba. Su estrofem sevmiyorum nar suyu ile kalınlaştırmak daha mantıklı. Her yer sentetik hormonkaçıncı gün embriyosu senin
Gecen sene yaptırmıştım ya 1 yada 1 in altı diye hatırlıyorum
Canım sanırım 8-9mm üzeri ideali. 5.gün embriyosu 4AA kalite canım benim ki. Toplamda 4 embriyom var ama 5.gün 4AA olanı transfer edcz cnmAnladım canım. Rahim kalınlıgı en ideali kaç acaba. Su estrofem sevmiyorum nar suyu ile kalınlaştırmak daha mantıklı. Her yer sentetik hormonkaçıncı gün embriyosu senin
Gecen sene yaptırmıştım ya 1 yada 1 in altı diye hatırlıyorum
İNŞAALLAH canım ilki negatif olduınsallah tutunur canım sımsıkı sana bebegınn ınsallah yuzun guler bence degerden cok kalıtesı onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?