Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Transferden once haftada 1 kontrol oluyo. 3 kere kontrol 4.de transfer. Estrofem ve folik asit kullaniyorum. Transferden 5 gun oncede progestan fitil ekleniyo.

Haftaya cuma transferim var,dediğin akıntı bende de var.estrofem mi yapıyor acaba?dünkü kontrolde 9,7 cm ölçtü

Canım rahim kalınlığı şuan kaç

Haftaya cuma transferim var,dediğin akıntı bende de var.estrofem mi yapıyor acaba?dünkü kontrolde 9,7 cm ölçtü
oo masallah gayet iyi deger canim suan reglinin kacinvi gunundesin peki

ya ozman estrofem yapiyor demekki valla bianda akiyor mesela yururken falan ay asiri rahatsiz edici ya
Canım yaş amh kaç
yasim 28 ben pkoluyum amh 9 canim benim

bu arada 5. gun embriyo benimkide

Listeye beni de ekler misin? 5.gün embriyo 38 yaş transfer 3 Aralık

Canım ben adetin 3.günü yani geçen pazartesi gittim doktora.i ilaçlarımı başlattı. Bir sonraki randevum 4’ünde(adetimin 15.gününde) daha hiç kontrole gitmedim
Anladım canım. Rahim kalınlıgı en ideali kaç acaba. Su estrofem sevmiyorum nar suyu ile kalınlaştırmak daha mantıklı. Her yer sentetik hormon kaçıncı gün embriyosu senin
ıyı tatlımda onemlı olan cok olmasıda degıl yanı 1tane olsun kalıtelı olsun tutunsun yemınlen yeter :) :) ama hayırlısı ınsalah sneın kac bu arada amh ın
Gecen sene yaptırmıştım ya 1 yada 1 in altı diye hatırlıyorum

ınsallah tutunur canım sımsıkı sana bebegınn ınsallah yuzun guler bence degerden cok kalıtesı onemlı

Canım sanırım 8-9mm üzeri ideali. 5.gün embriyosu 4AA kalite canım benim ki. Toplamda 4 embriyom var ama 5.gün 4AA olanı transfer edcz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…