Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

O zaman ilk ben geleyim cuma günü adet oldum cumartesi ilk muayenemi oldum. 30 kasımda ikinci muayene var. Muhtemelen aralığın ilk haftası transfer olcak
Kızlar beni de ekler misiniz ? 15 Ekimde yumurta toplama oldu, şu anda 2. adetimi bekliyorum transfer için. 5. gün embriyosu deneyeceğiz 27 yaş.
O zaman ilk ben geleyim cuma günü adet oldum cumartesi ilk muayenemi oldum. 30 kasımda ikinci muayene var. Muhtemelen aralığın ilk haftası transfer olcak

Bende aralık ayında transfer olacağım kısmetse dondurulmuş 5. Ve 6.gün embriyosu transfer edilecek ilk iki gebeliğim kimyasal sonuçlanmıştı
Kızlar beni de ekler misiniz ? 15 Ekimde yumurta toplama oldu, şu anda 2. adetimi bekliyorum transfer için. 5. gün embriyosu deneyeceğiz 27 yaş.
Hoşgeldiniz kızlar ekledimm

Selam tatlım. Nasıl geçti kontrolün ? Bende bugün gittim , ilaç dozları artarak devam ediyor şimdilik hersey yolunda çok şükür

Merhaba arkadaşlar ben de tüp Bebege basliycam. Muhtemelen ctesi günü hastalanirim. Pazartesi ilaçlara başlarım. Kızlar ne önerirsiniz? Ne yemeliyim Ne yapmalıyım? Doktorum hiç bir şey söylemedi

Merhaba arkadaşlar ben de tüp Bebege basliycam. Muhtemelen ctesi günü hastalanirim. Pazartesi ilaçlara başlarım. Kızlar ne önerirsiniz? Ne yemeliyim Ne yapmalıyım? Doktorum hiç bir şey söylemedi
Canım doktor genelde transfer sonrası yememen gerekenleri söylüyo öncesinde bişey dememişti bana sen elinden geldiğince düzenli sağlıklı beslenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…