- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün @dlkerk 5.gün @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 G Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık 5.gün 27
Kızlar beni de ekler misiniz ? 15 Ekimde yumurta toplama oldu, şu anda 2. adetimi bekliyorum transfer için. 5. gün embriyosu deneyeceğiz 27 yaş.O zaman ilk ben geleyimcuma günü adet oldum cumartesi ilk muayenemi oldum. 30 kasımda ikinci muayene var. Muhtemelen aralığın ilk haftası transfer olcak
O zaman ilk ben geleyimcuma günü adet oldum cumartesi ilk muayenemi oldum. 30 kasımda ikinci muayene var. Muhtemelen aralığın ilk haftası transfer olcak
Bende aralık ayında transfer olacağım kısmetsedondurulmuş 5. Ve 6.gün embriyosu transfer edilecek ilk iki gebeliğim kimyasal sonuçlanmıştı
Hoşgeldiniz kızlar ekledimmKızlar beni de ekler misiniz ? 15 Ekimde yumurta toplama oldu, şu anda 2. adetimi bekliyorum transfer için. 5. gün embriyosu deneyeceğiz 27 yaş.
Selam tatlım. Nasıl geçti kontrolün ? Bende bugün gittim , ilaç dozları artarak devam ediyor şimdilik hersey yolunda çok şükürSeninle aynıyız canım benimde 1 3. Gün 1 5. Gün embriyosu var dondurulmuş ilaçlara başladım yarın 2. Kontrole gidiyorum 6 aralıkta transfer olacağım 3. Gün embriyosu da 5. Güne giderse ikiside transfer olacak hakkımızda hayırlısı bakalım
Selam canım benimde ilaç dozları artıyor herşey yolunda gidiyor şükür şimdilik transfere engel olacak birşey yok gibiSelam tatlım. Nasıl geçti kontrolün ? Bende bugün gittim , ilaç dozları artarak devam ediyor şimdilik hersey yolunda çok şükür
Ekledim hoşgeldinizBeni de ekler misiniz Yaşım 33 bu 2. denemem 5. gün 2 embriyom var
Ayy canmm bişey kalmamşşşBugun kontrolum vardi. 3 aralık transfer olcak insallah
9.günümdeyim rahim kalınlıgı 7 misAyy canmm bişey kalmamşşşadetinin kaçıncı günü bugün rahim kalınlığını söyledi mi doktor
Canım doktor genelde transfer sonrası yememen gerekenleri söylüyo öncesinde bişey dememişti bana sen elinden geldiğince düzenli sağlıklı beslenmeye çalışMerhaba arkadaşlar ben de tüp Bebege basliycam. Muhtemelen ctesi günü hastalanirim. Pazartesi ilaçlara başlarım. Kızlar ne önerirsiniz? Ne yemeliyim Ne yapmalıyım? Doktorum hiç bir şey söylemedi
Takviye vitamin falan almalı mıyımCanım doktor genelde transfer sonrası yememen gerekenleri söylüyo öncesinde bişey dememişti bana sen elinden geldiğince düzenli sağlıklı beslenmeye çalış
Doktorun vermedi mi bana doktorum folbiol corasprin ve estrofem verdiTakviye vitamin falan almalı mıyım
Transfer sonrası balık yağı ve vitamin damla vermiştiTakviye vitamin falan almalı mıyım
Yok canım. Bugün adet oldum pazartesi gideceğim o zaman tedaviye basliycaz. Gün olarak çok mu geç olurDoktorun vermedi mi bana doktorum folbiol corasprin ve estrofem verdi
Pazartesi basliycaz bı sorun çıkmazsa o zaman yazar bana sanırım.Transfer sonrası balık yağı ve vitamin damla vermişti
Evet canım transfer öncesi coraspin sonrası coraspinle oksapar iğneyle devam ettim ben ilkindeKan sulandırıcı başladılar mi kızlar tüp Bebek tedavisinde size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?