- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Busefer farklı bir tedavi uyguluyo natural siklus takibiyle dün kontrolum vardı adetin 11.günü dün estrofem vitaminleri ve folik asit başlattı bakalım pazartesi tekrar kontrolum var sizin tedaviye 2. 3. Günde başlayabilirler geç olmaz canım sen doktorunu haberdar et adet olduğunu ilaç kullanman gerekirsede telefonda söyler alır başlarsınSimdikinde vermedi mi . bugün hasta oldum pazartesi tüp Bebek tedavisi için geç mi olur
merhaba canım, benım aralık 3 te transferım var yasım 28 3 tane embrıyo transfer edılcek :)Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün B bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33
Nerde yaptırıyosun. 3 tane ne guzel.Ben universiteye gidiyorum 3.denemem ama hala 2 tane koymuyolarmerhaba canım, benım aralık 3 te transferım var yasım 28 3 tane embrıyo transfer edılcek :)
Canımm hayırlıs olsun inşallah pozitif haberinide paylaşırsın burdanmerhaba canım, benım aralık 3 te transferım var yasım 28 3 tane embrıyo transfer edılcek :)
ayy amınn amınn canım ınsallah bu benım son transferım 5. denemem ınsallah bu sefer olur :)Canımm hayırlıs olsun inşallah pozitif haberinide paylaşırsın burdanEkledim
adatıpta yaptırıyorum canım ben sakaryada bu benım 5. denemem ama 2. sonra hep 2 koydular bu son artık son dememem ınsallah gebelık elde ederım son sonNerde yaptırıyosun. 3 tane ne guzel.Ben universiteye gidiyorum 3.denemem ama hala 2 tane koymuyolar
5. Gün embriyosu yaş 26 canım. Ayın kaçında transfer olucağı bu hafta belli olucak kısmetseKızlar tamam haklısınız ben listeyi yaptm kaçıncı gün embriyolarınız onları ekleyeyim listeye netleştikçe bana yazarsınız bende listeye eklerim siziyanlış yaptıysam listeyi affım ola yazmadığım atladığım kişiler varsa ekleyeyim kızlar bana yazın @Matmazella agustos72 @dlkerk B bebikoms @FlyingHummingbird @Guullddeenn @efsunn21010 @Byrmseyda1
Ay aynısı bende de var canım yaa baya yumurtlama akıntısı gibikizlar bisi diycem size sizinde akintiniz oluyormu acaba tranferime tam 1 hafta kaldi bazen boyle sanki wcmi yapiyormusum gibi geliyor carb. gunu son kontrolum var bi sorucam ama sizinde oljyrmu birde son bisi daha tranfere rahim kalinliginiz kac olarak giriyorsunuz bilginiz var mi acaba
Ekledim canım hayırlısı oslun hakkında hoşgeldin5. Gün embriyosu yaş 26 canım. Ayın kaçında transfer olucağı bu hafta belli olucak kısmetse
aynen yumurtlama akıntısı gıbı ay valla artık son oldugu ıcın korkuyorum herseydenAy aynısı bende de var canım yaa baya yumurtlama akıntısı gibi
Benimde oyle estrofemden oluyodur belkikizlar bisi diycem size sizinde akintiniz oluyormu acaba tranferime tam 1 hafta kaldi bazen boyle sanki wcmi yapiyormusum gibi geliyor carb. gunu son kontrolum var bi sorucam ama sizinde oljyrmu birde son bisi daha tranfere rahim kalinliginiz kac olarak giriyorsunuz bilginiz var mi acaba
Sakin olmalıyız canım biz kastıkça terslikler çıkıyor bu arada rahim kalınlığı 8 üzerinde olmalıymş sanırımaynen yumurtlama akıntısı gıbı ay valla artık son oldugu ıcın korkuyorum herseyden
en son gıttıgımde o cıvardaydı bakalım carb gunu kontrolum var ınsallah hayırlısı olsun demekten baska carem yokSakin olmalıyız canım biz kastıkça terslikler çıkıyor bu arada rahim kalınlığı 8 üzerinde olmalıymş sanırım
ya her defasında sakın olucam faşlan dıyorumda cok zor bı sekılde ınsan nblm hem kokruyorum hem cok uzuluyorum endıselıyım her turlu duyguları yasıyorumSakin olmalıyız canım biz kastıkça terslikler çıkıyor bu arada rahim kalınlığı 8 üzerinde olmalıymş sanırım
ozman normal herkeste oluyorsa demekkıBenimde oyle estrofemden oluyodur belki
Teşekkürler canım hepimiz içim hayırlısı olsun inşallahEkledim canım hayırlısı oslun hakkında hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?