- 5 Temmuz 2022
- 2.167
- 3.203
- 83
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.621
Kendimi motive etme şeklimAyy bi hamiş çıksana bişey denicemyarın erken gebelik testi yap ilk idrarla sen hamileysen bu ay kesin bende hamile kalıyorum

Niqu
 gebe olursan eğer el birliği ile burdaki kızlar aşılamaya karar versin sonra vazgeçsin

Niqu
 gebe olursan eğer el birliği ile burdaki kızlar aşılamaya karar versin sonra vazgeçsin  bide böyle denensin bakalım belki işe yarar kendi kendimizi kandiralim
 bide böyle denensin bakalım belki işe yarar kendi kendimizi kandiralim

ölcem gülmekten ya bu nasıl totem
 ölcem gülmekten ya bu nasıl totem 

maaşAllah büyüyor annesi
 maaşAllah büyüyor annesi  sağlıkla büyüsün inşAllah
 sağlıkla büyüsün inşAllah 
 hadi hayırlısı inşallah ilk aydan tutsun
 hadi hayırlısı inşallah ilk aydan tutsun  
		 doktor bu ay bekle dedi sadece
 doktor bu ay bekle dedi sadece 

he birde eşinde kullansın günde 1 defa yeter..bir tek panacea günde 2 defa.3 2 3 2 olarakta günleri değerlendirin..Athena advictor yoksa onlarıda al
he birde eşinde kullansın günde 1 defa yeter..bir tek panacea günde 2 defa.3 2 3 2 olarakta günleri değerlendirin..Athena advictor yoksa onlarıda al

beyaz testleri gösterdimki görsünki hamiş diğilim.Zaten ben bu yaşıma kadar kimle yeni tanış oluyorum..o ay evleniyor yada çocuğu oluyor..annem diyor ayağın çok düşerli
beyaz testleri gösterdimki görsünki hamiş diğilim.Zaten ben bu yaşıma kadar kimle yeni tanış oluyorum..o ay evleniyor yada çocuğu oluyor..annem diyor ayağın çok düşerli

sen git ki arkandan gelelim
  sen git ki arkandan gelelim