Ben kullaniyorum canim. Hatta icim disim folik asit oldu :) daha fazla kullanmak istemedigimi soyledim dr a o da bu donem icin onemli fazlasini vucut zaten disari atiyor kullanmalisin dediArkadaşlar folik asit kullanıyor musunuz
Ben kullaniyorum
Benimde adet gunume kadar .. Adet olcakmis gibi sancim oldu. Adet tarihim gecince . hicbirsey kalmadi. Baska bi belirtim yok hamilelikle ilgiliYok canim bat 6 ocak... Goguslerim cok aciyo adetten once de olurdu ama boyle.. Karnim da agriyo ara ara.. Yani hersey adet olcaksin diyo bana
Doktor soyledi canim sen kullaniyo musunDoktor mu söyledi cnm yoksa kendin mi kullanmak istedin
E niye test yapmadin canim ben olsam catlardim vallaBenimde adet gunum
Benimde adet gunume kadar .. Adet olcakmis gibi sancim oldu. Adet tarihim gecince . hicbirsey kalmadi. Baska bi belirtim yok hamilelikle ilgili
Olumsuz sonuc almaktan korkuyorum..E niye test yapmadin canim ben olsam catlardim valla
Doktor soyledi canim sen kullaniyo musun
Ama boyle beklemek daha zor degil mi yaa? Yarin idrar testi yapsan cikar zaten.. Insallah vardir canim olumsuz düşünmeOlumsuz sonuc almaktan korkuyorum..
Bana vermedi canim yaa ama verse iyi olurdu gittigimde bi sorcamİno folic verdi suya atılıyor toz karışım.sabah akşam içiyorum.
Aaa bide kızlaaar estrofem diye bi ilaç verdi sabah akşam içiyorum.
Yumurtanın tutunmadını kolaylaştırıyormuş.günde 2 kere de onu içiyorum.başka kullanan var mııı??????
Bana doktorum klomenle birlikte estrofem verdi. Gunde 1 defaİno folic verdi suya atılıyor toz karışım.sabah akşam içiyorum.
Yumurtanın tutunmadını kolaylaştırıyormuş.günde 2 kere de onu içiyorum.başka kullanan var mııı??????
İnofolic tablet benim sabah akşamİno folic verdi suya atılıyor toz karışım.sabah akşam içiyorum.
Bilmiyorum ki canim ya.. Hep olumsuz gormek yipratti.. Doktorum adetin 1 hafta gecerse gel dedi.. Ondan 1 hafta olsun diyormAma boyle beklemek daha zor degil mi yaa? Yarin idrar testi yapsan cikar zaten.. Insallah vardir canim olumsuz düşünme
Bak benim dr da estrofem vermedi. Ostrojen icerikli bi ilac mi bu yani ostrojeni artirmak icin mi veriliyor?İnofolic tablet benim sabah akşam
Estrofem günde 1 tane.
İnofolic tablet benim sabah akşam
Estrofem günde 1 tane.
Anladim canim. Hakkimizda hayirlisi olsun rabbim bizim de yuzumuzu guldursun tez vakitteBilmiyorum ki canim ya.. Hep olumsuz gormek yipratti.. Doktorum adetin 1 hafta gecerse gel dedi.. Ondan 1 hafta olsun diyorm
Oyle galiba canim simdi baktim netten ben deBak benim dr da estrofem vermedi. Ostrojen icerikli bi ilac mi bu yani ostrojeni artirmak icin mi veriliyor?
Canim estrofem adet gecikmesi yapiuomuİnofolic tablet benim sabah akşam
Estrofem günde 1 tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?