Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar hastaneye gidiyorum ctesi hormon kanı almışlardı bunun içinde beta hcgyede bakiolarmi sonucu ptesiye kalmıştı çünkü oyüzden görmedim hamile değilim gibi ama umut yook gbi :) allahım hayırlısı ni versin bat daha 13

Bende dayanamadım test yaptım evde negatifi gördüm yine ilacın iğnenin etkisi de kalmamış 11. Günüm ya bildigin açık ve net negatif rüyamdada gördüm oda pozitifti inanmıyordum onada

Bende dayanamadım test yaptım evde negatifi gördüm yine ilacın iğnenin etkisi de kalmamış 11. Günüm ya bildigin açık ve net negatif rüyamdada gördüm oda pozitifti inanmıyordum onada
Canim simdiden uzme kendini. Ben de ilk testi 11.gun yapmistim negatifti sonra hayalet cizgi gordum sanki... 3gun sonra bi test daha yap

Bat 13 ocaksa beta hcg ye bakmamislardir canim hadi hormon testin iyi cikar insallah

Kizlar cok heyecanliyim elim ayagim titriyo az sonra evden cikicaz kan testi icin... O hayalet cizgi beni boyle umutlandirdi... Daha bat a 2 gun var ama bekleyemicem ve kan testi yaptircam.. Evde adetten 1-2gun oncesinden daha erken test yapmayin kizlar ne olursa olsun.. Rabbim hepimize bu ay hayirli saglikli bebisler nasip etsin sevindirsin bizleri

Amin cnm inşallah

ya inşalah hamilesindir canım hadi bekliyoruz hayırlı bir haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…