Amin canim AminnnnAnladim canim. Hakkimizda hayirlisi olsun rabbim bizim de yuzumuzu guldursun tez vakitte
Bana yapmadı rahim duvarının kalınlasmasi için verdi doktor cnm.Canim estrofem adet gecikmesi yapiuomu
Rahim duvarı kalınlığını artırmak için verdiğini söyledi doktorum.Bak benim dr da estrofem vermedi. Ostrojen icerikli bi ilac mi bu yani ostrojeni artirmak icin mi veriliyor?
Peki rahim duvarinin kalinligini soylemis miydi canim size? Bana 11 mm iyi dediBana yapmadı rahim duvarının kalınlasmasi için verdi doktor cnm.
Ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum.
Haftaya cumartesi kontrolüm var o zaman söyler ancak cnm. Evet 11 iyi.Peki rahim duvarinin kalinligini soylemis miydi canim size? Bana 11 mm iyi dedi
Ayyy yarin test yapacak 3-4kisi var galiba hadi hayirlisiNe durumlardayiz acaba fazla nete giremiyorum bnde yarin kan verecem hayirlisiyla
Kurban oldugum rabbim hepimize guzel yuzumuzu guldurecek sonuclar almayi nasip etsin hayirlisiylaAyyy yarin test yapacak 3-4kisi var galiba hadi hayirlisi
Canim simdiden uzme kendini. Ben de ilk testi 11.gun yapmistim negatifti sonra hayalet cizgi gordum sanki... 3gun sonra bi test daha yapBende dayanamadım test yaptım evde negatifi gördüm yine ilacın iğnenin etkisi de kalmamış 11. Günüm ya bildigin açık ve net negatifrüyamdada gördüm oda pozitifti inanmıyordum onada
Bat 13 ocaksa beta hcg ye bakmamislardir canim hadi hormon testin iyi cikar insallahKızlar hastaneye gidiyorum ctesi hormon kanı almışlardı bunun içinde beta hcgyede bakiolarmi sonucu ptesiye kalmıştı çünkü oyüzden görmedim hamile değilim gibi ama umut yook gbi :) allahım hayırlısı ni versin bat daha 13
Bat 13 ocaksa beta hcg ye bakmamislardir canim hadi hormon testin iyi cikar insallah
Kizlar cok heyecanliyim elim ayagim titriyo az sonra evden cikicaz kan testi icin... O hayalet cizgi beni boyle umutlandirdi... Daha bat a 2 gun var ama bekleyemicem ve kan testi yaptircam.. Evde adetten 1-2gun oncesinden daha erken test yapmayin kizlar ne olursa olsun.. Rabbim hepimize bu ay hayirli saglikli bebisler nasip etsin sevindirsin bizleri
ya inşalah hamilesindir canım hadi bekliyoruz hayırlı bir haber :)Kizlar cok heyecanliyim elim ayagim titriyo az sonra evden cikicaz kan testi icin... O hayalet cizgi beni boyle umutlandirdi... Daha bat a 2 gun var ama bekleyemicem ve kan testi yaptircam.. Evde adetten 1-2gun oncesinden daha erken test yapmayin kizlar ne olursa olsun.. Rabbim hepimize bu ay hayirli saglikli bebisler nasip etsin sevindirsin bizleri
Yaklasik 1 saat sonra sonucu ogrenirim.. Ogrenir ogrenmez de buraya yazicam merak etme canim ayy cok heyecanliyim yaaya inşalah hamilesindir canım hadi bekliyoruz hayırlı bir haber :)
inan şuan dua ediyorum :)Yaklasik 1 saat sonra sonucu ogrenirim.. Ogrenir ogrenmez de buraya yazicam merak etme canim ayy cok heyecanliyim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?