Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bende dayanamadım test yaptım evde negatifi gördüm yine ilacın iğnenin etkisi de kalmamış 11. Günüm ya bildigin açık ve net negatif rüyamdada gördüm oda pozitifti inanmıyordum onada

Benim testlerim yarın gelcek bende 12. Günümde yapıcam. Aslında tüm belirtiler adet olacağımı gösteriyor ama yine de umitliyim. Sende umidini kaybetme canım.

Kızlar yaa ben hala adet olmadım en geç cuma adet olmam gerekiyordu. ilk yumurtam 15 aralıkta 2. yumurtam 18 aralıkta çatladı yani 2. yumurta çatlayalı 16 gün oldu. persembe kan testi negatif çıkmıştı doktorada gitmemistim o yüZden cumartesiye kadar da doktora gidemicem. yumurtasi catladigi halde adet gecikmesi yaşayan var mi???

kasiklarimda 4 gündür acaip bi gerginlik var sanki içerden çekiyorlar gibi değişik bişey. 2 haftadır akıntı var önce krem gibi yoğundu sonradan şeffaf gibi oldu

yok mu tahmini filan olan?

arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?

Ilk defa boyle bisey duydum canim bakalm bilgisi olan var mi

Ilk defa boyle bisey duydum canim bakalm bilgisi olan var mi
evet canım
benim başıma da ilk kez geldi
bugün adet olucakmışım gibi karın ağrım var
arada bir su gibi akıntı, sabah bir kez de tutuncu bir akıntı geldi kasık ağrısıyla birlikte
ben de anlayamadım

Benim bu 22 haftalik hamileyken olmuştu ama doktor bebek teki fazla su demişti Senin daha hamilelik olmadığı için gebelikte alakali değildir muhtelemen

Hayirlisi canim insallah bebegin habercisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…