- 14 Ekim 2015
- 23
- 16
- 8
- 36
Cok sagol canim rabbim tez vakitte hepimizi sevindirsininan şuan dua ediyorum :)
Bende dayanamadım test yaptım evde negatifi gördüm yine ilacın iğnenin etkisi de kalmamış 11. Günüm ya bildigin açık ve net negatifrüyamdada gördüm oda pozitifti inanmıyordum onada
Ayy canim yaa hayirli olsun darisi basima:) ben de sonuc bekliyorum kac cikti senin sonuc kan testi yaptirdin dimiKızlar ben test yaptırdım pozitif çıktı :) ama daha erken bakalik hayrlisi
Kızlar ben test yaptırdım pozitif çıktı :) ama daha erken bakalik hayrlisi
yok mu tahmini filan olan?Kızlar yaa ben hala adet olmadım en geç cuma adet olmam gerekiyordu. ilk yumurtam 15 aralıkta 2. yumurtam 18 aralıkta çatladı yani 2. yumurta çatlayalı 16 gün oldu. persembe kan testi negatif çıkmıştı doktorada gitmemistim o yüZdencumartesiye kadar da doktora gidemicem. yumurtasi catladigi halde adet gecikmesi yaşayan var mi???
kasiklarimda 4 gündür acaip bi gerginlik var sanki içerden çekiyorlar gibi değişik bişey. 2 haftadır akıntı var önce krem gibi yoğundu sonradan şeffaf gibi oldu
Tekrar test yaptir canim imkanin varsa.. Gec dollenme falan olduysa.. Simdi de nagatif olursa sonuc stresten gecikmis olabilir adetinyok mu tahmini filan olan?
ilaç falan kullnamışmıydın bende geçen ay klomen kullandım yumurta 23 olmuştu çatladıda ama test negatifti 5 gün gecikmişti sonrasında kırmızılar geldiyok mu tahmini filan olan?
Ilk defa boyle bisey duydum canim bakalm bilgisi olan var miarkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
evet canımIlk defa boyle bisey duydum canim bakalm bilgisi olan var mi
arkadaşlar 31 aralık perşembe yumurtam çatladı ve biz değerlendirdik. pazar günü ise kasık ağrısıyla birlikte karamel renkte bir akıntım oldu. pazartesi ise, sabah hapşırdığım anda, benden yarım çay bardağı kadar su boşaldı. ama idrar değildi, renksiz kokusuz temiz saf su... başına buna benzer şeyler gelen var mı acaba?
evet canım
benim başıma da ilk kez geldi
bugün adet olucakmışım gibi karın ağrım var
arada bir su gibi akıntı, sabah bir kez de tutuncu bir akıntı geldi kasık ağrısıyla birlikte
ben de anlayamadım
Hayirlisi canim insallah bebegin habercisidirevet canım
benim başıma da ilk kez geldi
bugün adet olucakmışım gibi karın ağrım var
arada bir su gibi akıntı, sabah bir kez de tutuncu bir akıntı geldi kasık ağrısıyla birlikte
ben de anlayamadım
inşallah canım sağolasınHayirlisi canim insallah bebegin habercisidir
Yaaa hamileyim galiba inanamiyorum 60 cikti sonucum insallah 2 gun sonra 2 katina cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?