- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Yaaa hamileyim galiba inanamiyorum 60 cikti sonucum insallah 2 gun sonra 2 katina cikar
Yuppiiii tabiki hamilesin Allah in izniyle canim..masallah ya cok mutlu oldumYaaa hamileyim galiba inanamiyorum 60 cikti sonucum insallah 2 gun sonra 2 katina cikar
Amin cnm inşallahHepiniz bi an once yasayin insallah bu duygulari.. Ne kadar sukretsem az iki tane cikolata kistiyle hamile kaldim insallah.. Cok sagolun kizlar Allahim hepimize saglikli hamilelik gecirip saglikli bebekler nasip etsin
hayırlı olsun canımYaaa hamileyim galiba inanamiyorum 60 cikti sonucum insallah 2 gun sonra 2 katina cikar
seni çooook iyi anlıyorum canımmm hayırlı olsun tekrar ben de yarını iple çekiyorum inşallah görürüm keseyi :)Hala inanamiyorum biliyo musun ruya gibi.. Icim icime sigmiyo bu iki gun bi an once gecsin de daha guzel haberler vereyim insallah.. Allahim bu duyguyu yasattin ya sukurler olsun isteyen herkese yasatsin rabbim
Insallah canim... Senin izinden geliyorum yasadiklarini hep paylas burdan:)seni çooook iyi anlıyorum canımmm hayırlı olsun tekrar ben de yarını iple çekiyorum inşallah görürüm keseyi :)
tabiki paylaşıcam canımm buraki arkadaşlarımı en iyi anlayanlardan biri benim inşallah rabbim onlarında yüzünü güldürsün :)Insallah canim... Senin izinden geliyorum yasadiklarini hep paylas burdan:)
Aminn canim insallah.. Ya benim prolaktin biraz yuksek cikti.. Seninki kac biliyo musuntabiki paylaşıcam canımm buraki arkadaşlarımı en iyi anlayanlardan biri benim inşallah rabbim onlarında yüzünü güldürsün :)
benim değerlerim normaldi canım sen ne zaman baktırmıştınAminn canim insallah.. Ya benim prolaktin biraz yuksek cikti.. Seninki kac biliyo musun
Gecen hafta 6ydi bugun de yaptirdim 32 cikti yaabenim değerlerim normaldi canım sen ne zaman baktırmıştın
maşallah işte buu yaa çok sevindimmmmYaaa hamileyim galiba inanamiyorum 60 cikti sonucum insallah 2 gun sonra 2 katina cikar
Sizden de boyle haberler duyalim insallahmaşallah işte buu yaa çok sevindimmmm
stres yapma canım doktoruna gidince söylersin zaten bütün tahlillerini baştan yapar sen şa an bebişe konsantre olGecen hafta 6ydi bugun de yaptirdim 32 cikti yaa( cok stres yaptim gaiba.. Bi de zaten prolaktin sorunum da var benim
aminn hepimiz içinSizden de boyle haberler duyalim insallah
Ayy evet yaa bebisim var benim de mistres yapma canım doktoruna gidince söylersin zaten bütün tahlillerini baştan yapar sen şa an bebişe konsantre ol
var tabi canımm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)Ayy evet yaa bebisim var benim de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?