Yumurta olumus ve catlamis demek galiba.. Kac cikmis degerinArkadaslar yumurtlama gerçekleşmiş ne demek oluyor, ?
Amin canim insallah yaa:)var tabi canımm rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Yumurta olumus ve catlamis demek galiba.. Kac cikmis degerin
Hmm daha catlama olmamis o zaman canim.. Bu hafta iyi calis o zaman insallah bu ay guzel haberler verirsinWalla değerimi söylemedi cnm çok sağlıklı görünüyor dedi 20mm dedi geliskin bi yumurtlama olmuş dedi zaten ilk çocuğunda hemen olmuş dedi bundan sonra beklicez adet olmassan gel dedi
Hmm daha catlama olmamis o zaman canim.. Bu hafta iyi calis o zaman insallah bu ay guzel haberler verirsin
Anladim canim catlama olmus o zaman hadi bakalim hayirlisiIliskiye gir demedi ki .s beklicez dedi bunuda kanda hormon testinde gördü 4,5 gün önce 24 mm di zaten yumurta ultrason la bakilmisti
Bende dayanamayıp bugün bir test yaptım ama sonuç net negatif
Canım tebrik ederimm çok sevindim yaa testte hiç görünmedi dimi bak bizi kandırmış bebişin :) ayy çok sevindim yaa ins kucagına almayıda nasip eder rabbimAnladim canim catlama olmus o zaman hadi bakalim hayirlisi
Ben devam etmedim çalısmalara çok pişmanım ama bence günlük bi bes gün daha çalışma yap en azından ikigüne birKızlar yumurta catladiktan sonra ilişkiye girdinizmi
Yaa bende bugün yaptım negatif çıktı ama allahtan umut kesilmez yaa benim 11. Gün ama artık büyük ihtimal tutmadı diye bakıyorum üç gün sonra yine yapacam ben testBende dayanamayıp bugün bir test yaptım ama sonuç net negatif
Kacinci gunun canim igneden sonraBende dayanamayıp bugün bir test yaptım ama sonuç net negatif
Hayirlisi cnm ya
Hayirli olsun canim yaaa :) :) coook sevindim. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinYaaa hamileyim galiba inanamiyorum 60 cikti sonucum insallah 2 gun sonra 2 katina cikar
Kacinci gunun canim igneden sonra
Cok tesekkur ederim Aynen canim 2 gun onceki testte hayalet cizgi cikmisti sadece.. Sen 2-3 gun sonra tekrar test yap benceCanım tebrik ederimm çok sevindim yaa testte hiç görünmedi dimi bak bizi kandırmış bebişin :) ayy çok sevindim yaa ins kucagına almayıda nasip eder rabbim
Canim benim de oyle sariydi ve her an adet olcakmisim gibiydi.. 2 gun sonra tekrar test yap varsa.. Ya da bekleyebilirsen adeti bekle canim11 cnm. Biraz erken biliyorum ama sanki akintilarimda koyulasmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?