- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Canım senin sarı akıntı devam ediyormu yogun muKacinci gunun canim igneden sonra
Baska belitilerin varmı canım11 cnm. Biraz erken biliyorum ama sanki akintilarimda koyulasmaya başladı
Canim benim de oyle sariydi ve her an adet olcakmisim gibiydi.. 2 gun sonra tekrar test yap varsa.. Ya da bekleyebilirsen adeti bekle canim
Yok canim hic akintim yok nerdeyseCanım senin sarı akıntı devam ediyormu yogun mu
Baska belitilerin varmı canım
Seni cok iyi anliyorum canim inan bana.. 1,5 yil boyle gecti benim.. Sabir ve dua rabbim hepimize yasatsinYaparım zaten canım .beklemek o kadar zor ki günler geçmiyor bir türlü. Heleki insanın çevresinde bir sürü hamile olunca daha zor oluyor. Bir an önce olsun istiyor. Ama nasipten öte yol yok tabi
Şimdi kimler kimler pozitif i gördüCanim benim de oyle sariydi ve her an adet olcakmisim gibiydi.. 2 gun sonra tekrar test yap varsa.. Ya da bekleyebilirsen adeti bekle canim
ankara 42 sende test yaptircaktin dimiŞimdi kimler kimler pozitif i gördü
Ftslymn
Deryadeniz
?
Nurse de pozitif diye hatirliyorumankara 42 sende test yaptircaktin dimi
Bende inan yedi bebek görmeye gittim bu yaz düşün ne haldeyim yine iyiyiz yaa bunada şükürYaparım zaten canım .beklemek o kadar zor ki günler geçmiyor bir türlü. Heleki insanın çevresinde bir sürü hamile olunca daha zor oluyor. Bir an önce olsun istiyor. Ama nasipten öte yol yok tabi
allah korusun canım kötü düşünme lütfenCandy1Candy tatlım senin nasıl gidiyor ben bugün hiç geçmeyen bir ağrı var kasıklarımda. korkuyorum bir terslik olacak diye
Ahh kızlaar ahhh... sizi çok iyi anlıyorum ben memlekete bile gitmeyi düşünmüyodum bu bebek konusu yüzünden insana kendini çok kötü hissettiriyolar sürekli yok mu bişey soruları çıldırtıyo insanıBende inan yedi bebek görmeye gittim bu yaz düşün ne haldeyim yine iyiyiz yaa bunada şükürins güzel haberler alırız bende de karın agrısı var ama ara ara geliyor
benim 8-9 gündür arada bel ve kasık ağrısı oluyordu ama bu sabahtan beri kasık ağrım çok şiddetli değil ama daimi şekilde sürüyor. gönlümü ferah tutmaya çalışyorum ama iki kayıptan sonra içim titriyor. eşimde bende doğru düzgün sevinemedik. ben daha dün bebek mevlüdündeydi. ve etrafım ablam görümcem kuzenler herkeste bebek var şuan..allah korusun canım kötü düşünme lütfen
ben çok çabuk yoruluyorum canım ya kasıklarımdaki o deli gibi ağrılar geçti ama ara ara yokluyo
sürekli uzanma ihtiyacı hissediyorum
bak canım en başta böyle düşünmeyi bırak onda var bunda var deme rabbim sana da nasip etti eğer kısmetinde varsa kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine uzan dinlen çok ayakta durma rabbim yüzüne baksın sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah canımbenim 8-9 gündür arada bel ve kasık ağrısı oluyordu ama bu sabahtan beri kasık ağrım çok şiddetli değil ama daimi şekilde sürüyor. gönlümü ferah tutmaya çalışyorum ama iki kayıptan sonra içim titriyor. eşimde bende doğru düzgün sevinemedik. ben daha dün bebek mevlüdündeydi. ve etrafım ablam görümcem kuzenler herkeste bebek var şuan..
Bende inan yedi bebek görmeye gittim bu yaz düşün ne haldeyim yine iyiyiz yaa bunada şükürins güzel haberler alırız bende de karın agrısı var ama ara ara geliyor
Emilia07
Candy1candy
Nurse
Ankara42
Deryadeniz
Ftslymn
Pozitifi gören mutlu annişler
Test yapmayı BEKLEYENLER El kaldırsın bakalım
Canim benim doktorum yumurtan catlamis iliskiye devam demistiAma yumurta catladiktan sonra ilişkiye girmek bi işe yaramaz die düşünüyorum o görevi üstlenmiş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?