Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim benim de oyle sariydi ve her an adet olcakmisim gibiydi.. 2 gun sonra tekrar test yap varsa.. Ya da bekleyebilirsen adeti bekle canim

Yaparım zaten canım .beklemek o kadar zor ki günler geçmiyor bir türlü. Heleki insanın çevresinde bir sürü hamile olunca daha zor oluyor. Bir an önce olsun istiyor. Ama nasipten öte yol yok tabi

Yaparım zaten canım .beklemek o kadar zor ki günler geçmiyor bir türlü. Heleki insanın çevresinde bir sürü hamile olunca daha zor oluyor. Bir an önce olsun istiyor. Ama nasipten öte yol yok tabi
Seni cok iyi anliyorum canim inan bana.. 1,5 yil boyle gecti benim.. Sabir ve dua rabbim hepimize yasatsin

Bende inan yedi bebek görmeye gittim bu yaz düşün ne haldeyim yine iyiyiz yaa bunada şükür ins güzel haberler alırız bende de karın agrısı var ama ara ara geliyor

Candy1Candy tatlım senin nasıl gidiyor ben bugün hiç geçmeyen bir ağrı var kasıklarımda. korkuyorum bir terslik olacak diye
allah korusun canım kötü düşünme lütfen
ben çok çabuk yoruluyorum canım ya kasıklarımdaki o deli gibi ağrılar geçti ama ara ara yokluyo
sürekli uzanma ihtiyacı hissediyorum

Bende inan yedi bebek görmeye gittim bu yaz düşün ne haldeyim yine iyiyiz yaa bunada şükür ins güzel haberler alırız bende de karın agrısı var ama ara ara geliyor
Ahh kızlaar ahhh... sizi çok iyi anlıyorum ben memlekete bile gitmeyi düşünmüyodum bu bebek konusu yüzünden insana kendini çok kötü hissettiriyolar sürekli yok mu bişey soruları çıldırtıyo insanı
siz siz olun allahım hemen olsun demeyin
hayırlı zamanda hayırlısıyla ver deyin
rabbime sığının
herkesi bişeyle sınar bizi de bununla sınadı demek öyle düşünün
rabbim gönlünüzdekini hakkınıza hayırlı eylesin
duamdasınız hep

allah korusun canım kötü düşünme lütfen
ben çok çabuk yoruluyorum canım ya kasıklarımdaki o deli gibi ağrılar geçti ama ara ara yokluyo
sürekli uzanma ihtiyacı hissediyorum
benim 8-9 gündür arada bel ve kasık ağrısı oluyordu ama bu sabahtan beri kasık ağrım çok şiddetli değil ama daimi şekilde sürüyor. gönlümü ferah tutmaya çalışyorum ama iki kayıptan sonra içim titriyor. eşimde bende doğru düzgün sevinemedik. ben daha dün bebek mevlüdündeydi. ve etrafım ablam görümcem kuzenler herkeste bebek var şuan..

bak canım en başta böyle düşünmeyi bırak onda var bunda var deme rabbim sana da nasip etti eğer kısmetinde varsa kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine uzan dinlen çok ayakta durma rabbim yüzüne baksın sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah canım

Ama yumurta catladiktan sonra ilişkiye girmek bi işe yaramaz die düşünüyorum o görevi üstlenmiş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…