Canim hayirlisi olsun idrar testine guvenme 2 gun daha bekle.. Net bisey yokken uzme kendini simdidenKizlar 12.gun test yaptim negatif
Kesinlikle canım çok haklısın hayırlı zamanda gelsin insAhh kızlaar ahhh... sizi çok iyi anlıyorum ben memlekete bile gitmeyi düşünmüyodum bu bebek konusu yüzünden insana kendini çok kötü hissettiriyolar sürekli yok mu bişey soruları çıldırtıyo insanı
siz siz olun allahım hemen olsun demeyin
hayırlı zamanda hayırlısıyla ver deyin
rabbime sığının
herkesi bişeyle sınar bizi de bununla sınadı demek öyle düşünün
rabbim gönlünüzdekini hakkınıza hayırlı eylesin
duamdasınız hep
Bende öyle düşündüm ve iğneden sonra iki gün sadece ilişki oldu ve çatladıgını öğrendim suan pişmanım yaa keske devam etseydim nolur nolmaz diye diyorumAma yumurta catladiktan sonra ilişkiye girmek bi işe yaramaz die düşünüyorum o görevi üstlenmiş çünkü
inşallah canımmmbak canım en başta böyle düşünmeyi bırak onda var bunda var deme rabbim sana da nasip etti eğer kısmetinde varsa kucağına alırsın inşallah dikkat et kendine uzan dinlen çok ayakta durma rabbim yüzüne baksın sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah canım
Bende öyle düşündüm ve iğneden sonra iki gün sadece ilişki oldu ve çatladıgını öğrendim suan pişmanım yaa keske devam etseydim nolur nolmaz diye diyorum
88.49 çıktı canimAyy canim yaa hayirli olsun darisi basima:) ben de sonuc bekliyorum kac cikti senin sonuc kan testi yaptirdin dimi
Kaçıncı gün çıktı bu sonuç canım88.49 çıktı canim
Canim bununla ilgisi yok bence..bana doktorum ignefen 36 saat sonra ve ertesi gun onerdi.. zaten yumurta catlayinca 24 saat kaliyor..ki 2 gun sonra gittigimde catlamislardi ..ve benim sadece 1 kere iliskiBende öyle düşündüm ve iğneden sonra iki gün sadece ilişki oldu ve çatladıgını öğrendim suan pişmanım yaa keske devam etseydim nolur nolmaz diye diyorum
İns öyledir yaa bir umut bekliyorumCanim bununla ilgisi yok bence..bana doktorum ignefen 36 saat sonra ve ertesi gun onerdi.. zaten yumurta catlayinca 24 saat kaliyor..ki 2 gun sonra gittigimde catlamislardi ..ve benim sadece 1 kere iliski
Oldu.. hamile kaldiysam bu sekilde olucak..uzme kendini..elbet biz de hamile kalacagiz,stres yapma negatif diye
Adetin gecmis miydi canim88.49 çıktı canim
Canim bununla ilgisi yok bence..bana doktorum ignefen 36 saat sonra ve ertesi gun onerdi.. zaten yumurta catlayinca 24 saat kaliyor..ki 2 gun sonra gittigimde catlamislardi ..ve benim sadece 1 kere iliski
Oldu.. hamile kaldiysam bu sekilde olucak..uzme kendini..elbet biz de hamile kalacagiz,stres yapma negatif diye
Yani sende sadece yumurta catlatma ignesinden 36 sonra 1 kere mi girdin canim:))) bana cvp weriodu bende girmedim iliskiyede doktorda girin falan demedi adet olmasan gel dedi
canımm benim daha benim pozitif değil 14 günüm var daha :) ama inşALLAH yazdığın gibi olur inş Allah söyletmiştir tabiii hepimiz için dualarım sizinleeEmilia07
Candy1candy
Nurse
Ankara42
Deryadeniz
Ftslymn
Pozitifi gören mutlu annişler
Test yapmayı BEKLEYENLER El kaldırsın bakalım
Yani sende sadece yumurta catlatma ignesinden 36 sonra 1 kere mi girdin canim
Evet ben yaptim ama malesef kismetEmilia07
Candy1candy
Nurse
Ankara42
Deryadeniz
Ftslymn
Pozitifi gören mutlu annişler
Test yapmayı BEKLEYENLER El kaldırsın bakalım
Evet ama negatifankara 42 sende test yaptircaktin dimi
Hayirlisi olsun canim insallah bu ay olurHanimlar test negatif rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin insalla hayirlisi zamani gelmemis
Insalla senin sonuc ne cktiHayirlisi olsun canim insallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?