Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kesinlikle canım çok haklısın hayırlı zamanda gelsin ins

inşallah canımmm

Bende öyle düşündüm ve iğneden sonra iki gün sadece ilişki oldu ve çatladıgını öğrendim suan pişmanım yaa keske devam etseydim nolur nolmaz diye diyorum

Anladım cnm bu ilişkiler yüzünden hastalandim 1 hafta hergün banyo oldum bide hastaneden ultrason cekilince banyo oldum sesim gitti bogazlarimda şişti yapacak halim yok yani :)))))

Bende öyle düşündüm ve iğneden sonra iki gün sadece ilişki oldu ve çatladıgını öğrendim suan pişmanım yaa keske devam etseydim nolur nolmaz diye diyorum
Canim bununla ilgisi yok bence..bana doktorum ignefen 36 saat sonra ve ertesi gun onerdi.. zaten yumurta catlayinca 24 saat kaliyor..ki 2 gun sonra gittigimde catlamislardi ..ve benim sadece 1 kere iliski
Oldu.. hamile kaldiysam bu sekilde olucak..uzme kendini..elbet biz de hamile kalacagiz,stres yapma negatif diye

İns öyledir yaa bir umut bekliyorum

:))) bana cvp weriodu bende girmedim iliskiyede doktorda girin falan demedi adet olmasan gel dedi

Emilia07
Candy1candy
Nurse
Ankara42
Deryadeniz
Ftslymn
Pozitifi gören mutlu annişler
Test yapmayı BEKLEYENLER El kaldırsın bakalım
canımm benim daha benim pozitif değil 14 günüm var daha :) ama inşALLAH yazdığın gibi olur inş Allah söyletmiştir tabiii hepimiz için dualarım sizinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…