Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Evet canim ilk... Bazi sorunlardan dolayi tedavi ancak bu ay basladik.. Cok şükür rabbim nasip etti... Ne kadar sukretsem az insallah sorunsuz gecer hamileligim cok korkuyorum
Rabbimin izniyle insalla cok cok guzel gecsin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ama cok cok sevindim canim ya korma allah in izniyle bisey olmaz

Rabbimin izniyle insalla cok cok guzel gecsin saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin ama cok cok sevindim canim ya korma allah in izniyle bisey olmaz
Insallah canim yaa prolaktin sorunum var cikolata kistlerim var.. Bunlara ragmen hamile kaldim ve bisey olur diye cok korkuyorum Allah korusun..

Merhaba ballar reglim iğnemin 19. Günü geldi bu ay tekrar klomen deniycez ama sonraki ay aşılama tüp bebek artık dr ne derse onu yapacağız hayırlsı olsun hakkımızda...

Selam kızlar...bu konuyu acarken öyle buyuk2umutlarla acmistim ki...ama olmadi...bu ayda umutlarim yerle bir oldu...Tabiki yüce Rabbim bili r her şeyin en doğru zamanını...ama insan umut ediyor ha gayrrt bu ay olucak diyor...olmuyir...yarin yine dr yolu yine klomen yine ovitrelle yine yeni umutlar...hamiş olanlara Cok sevindimmm...bizede dua edin olurmu Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasio etsin insallah cennet kokulularinizi... ;((

Canim benim oncelikle iyi ki bu konuyu acmissin bana cok ugurlu geldi inaniyorum ki senin de bu ay gelicek bebisin insallah. Yeni ay yeni umutlar kendini uzme rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü

Canim kendimizi uzmenin anlami yok.. her dua vaktine esirdir..biz gayret edicez,duamizi edicez ve Allah ne zaman nasip ettiyse ozaman bunu tadacagiz..2 dusuk yapan biri olarak Allah hayirlisini versin diyorum.. guclu olmaliyiz sen de lutfen guclu ve ümitli ol

Canim benim oncelikle iyi ki bu konuyu acmissin bana cok ugurlu geldi inaniyorum ki senin de bu ay gelicek bebisin insallah. Yeni ay yeni umutlar kendini uzme rabbim tez vakitte güldürsün yüzünü
Aminn canim yaa insallah nolursun bizede dua et bizde sana dua edelim bebisin sana sıkı sıkı tutunsun ve zamani gelince Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip eylesin insallah cok sevindim senin adina

Aminn canim yaa insallah nolursun bizede dua et bizde sana dua edelim bebisin sana sıkı sıkı tutunsun ve zamani gelince Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip eylesin insallah cok sevindim senin adina
Cok sagol canim hep dualarimda olacaksiniz.. Benim de duaya cok ihtiyacim var bebisime cok gec kavustum ve su an kaybetme riskim var cok korkuyorum rabbim sizlere de bu duyguyu yasatsin saglikli bi sekilde insallah

Cok sagol canim hep dualarimda olacaksiniz.. Benim de duaya cok ihtiyacim var bebisime cok gec kavustum ve su an kaybetme riskim var cok korkuyorum rabbim sizlere de bu duyguyu yasatsin saglikli bi sekilde insallah
canım sen böyle stres yaparsan kötü bir sey olmasa da Allah sakınsın kötüye gider.. lütfen kötü düşünceleri sil kafandan.. bak şuan Allah ilk adımı nasip etti sana.. biliyorum bazı değerlerin yüksekmiş ve kist varmış ama korkma doktorun da bunları göz önünde tutar.. sen pozitif düşün ve unutma Allah verdiyse herşekilde nasip edecek yok vermediyse sapasağlam insandan da alıyor.. başka bir forumda 5 aylık bir arkadaş bebeğini kaybetti durduk yere.. yani bu işler kısmet ve Hak ne derse.. oyüzden tadını çıkar ve bol dua et .. bizler de dua ediyoruz :)

Kizlar benim adetten once lekelenmem oldu demisti.. 4 gunum gecti.hala adet olmadim... Dun ütü yaptim ayakta cok durdum beli m cok agridi .. Lavobaya gittim leke olmus hafif. Adet olcam sandim. Ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…