Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Negatif cikar diye korkuyorum.. Doktorum 1 hafta gecince gel dedi.. Ilaclarim gecikme yapiyodur diye dusunuyom. Ama lekelenmmem oldu. Hamilelik le ilgili belirtimde yok
şuan seni çok iyi anlıyorum..benim de çatlatma iğnemin bugün 15.günü. yarın doktor kontrolüm var.. cumartesi günüde adet günüm.. ben de kan testi yapsam ne olduğu çıkacak ama yapmıyorum.. doktor söylesin değilsem de diyorum.. lekelenme bende de 1 hafta önce oldu 2 minik damla gelmiş.. dünde adet sancım vardı .. hayırlısı ikimize de ozman

Arkadaşlar hamile olduğumu daha bilmiorum da Boğazlarım sis bende rezeneli bal içtim bişiy olurmu

Lekeden baska bi belirtin varmi canim..

Lekeden baska bi belirtin varmi canim..
Valla bilmiyorum neden ama mesela gectgimiz cumartesi resmen su gibi sivi indi dizime kadar,dudaklarim cok kurudu ki normalde bu bende olmaz,gogusumde hicbir hassasiyet yok,sol yumurtalikta ara ara agri hissediyorum,beyaz akintim vardi ama suan daha az geliyor

Benimde dudaklarim çatlAdı.. Benimde sag yumurtamda agri hissediyorum. Sabahlari midem yaniyo.. Bide sanki göbeğimde cizgi olustu..

Benimde dudaklarim çatlAdı.. Benimde sag yumurtamda agri hissediyorum. Sabahlari midem yaniyo.. Bide sanki göbeğimde cizgi olustu..
O cizgi hamilelik belirtisi diye biliyorum bende yok.. bu belirsizlikler bizi ister istemez yipratiyor,bir an once ogrenmemiz lazim.. ben yarin ogrenicem ama sende cok bekleme bence.. dusunmekden yipraniyoruz cnku

O cizgi hamilelik belirtisi diye biliyorum bende yok.. bu belirsizlikler bizi ister istemez yipratiyor,bir an once ogrenmemiz lazim.. ben yarin ogrenicem ama sende cok bekleme bence.. dusunmekden yipraniyoruz cnku
Evet canim cok yipratiyoruz..bazen aglamak geliyo icimden bu belirtisizlik yuzunden

Allah razi olsun canim yaa icimi rahatlattin cok haklisin rabbim bugünü nasip ettiyse insallah devamini da gosterir saglikli bi sekilde..

Kızlar bat a 5,6 gün var test yapsam çıkarmı kızıma adetime 3 kala yapmistim çıkmıştı

Evet canim cok yipratiyoruz..bazen aglamak geliyo icimden bu belirtisizlik yuzunden
Ben de bunaliyorum bazen haklisin. Bu arada ayiptir soylemesi herkes koyu idrardan bahsetmis ama benimde cok acik renk nerdeyse beyaza yakin oldu ve cok da sivi tuketmem.. senin nasil?

Selam kizlar. Bugün doktor a gittim ve klomen verdi. 5 günlük muS bi kutu. Haftaya kontrol e çağırdı. Şunu sormak istiyorum size klomen ayda 1 defa mi kullanilıyo, yani ayda bi kutu kullanıp diğer ay tekrar mi bi kutu kullanılıyor. Cevap verirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…