Negatif cikar diye korkuyorum.. Doktorum 1 hafta gecince gel dedi.. Ilaclarim gecikme yapiyodur diye dusunuyom. Ama lekelenmmem oldu. Hamilelik le ilgili belirtimde yokneden test yapmıyorsun canım?
şuan seni çok iyi anlıyorum..benim de çatlatma iğnemin bugün 15.günü. yarın doktor kontrolüm var.. cumartesi günüde adet günüm.. ben de kan testi yapsam ne olduğu çıkacak ama yapmıyorum.. doktor söylesin değilsem de diyorum.. lekelenme bende de 1 hafta önce oldu 2 minik damla gelmiş.. dünde adet sancım vardı .. hayırlısı ikimize de ozmanNegatif cikar diye korkuyorum.. Doktorum 1 hafta gecince gel dedi.. Ilaclarim gecikme yapiyodur diye dusunuyom. Ama lekelenmmem oldu. Hamilelik le ilgili belirtimde yok
Lekeden baska bi belirtin varmi canim..şuan seni çok iyi anlıyorum..benim de çatlatma iğnemin bugün 15.günü. yarın doktor kontrolüm var.. cumartesi günüde adet günüm.. ben de kan testi yapsam ne olduğu çıkacak ama yapmıyorum.. doktor söylesin değilsem de diyorum.. lekelenme bende de 1 hafta önce oldu 2 minik damla gelmiş.. dünde adet sancım vardı .. hayırlısı ikimize de ozman
Valla bilmiyorum neden ama mesela gectgimiz cumartesi resmen su gibi sivi indi dizime kadar,dudaklarim cok kurudu ki normalde bu bende olmaz,gogusumde hicbir hassasiyet yok,sol yumurtalikta ara ara agri hissediyorum,beyaz akintim vardi ama suan daha az geliyorLekeden baska bi belirtin varmi canim..
Benimde dudaklarim çatlAdı.. Benimde sag yumurtamda agri hissediyorum. Sabahlari midem yaniyo.. Bide sanki göbeğimde cizgi olustu..Valla bilmiyorum neden ama mesela gectgimiz cumartesi resmen su gibi sivi indi dizime kadar,dudaklarim cok kurudu ki normalde bu bende olmaz,gogusumde hicbir hassasiyet yok,sol yumurtalikta ara ara agri hissediyorum,beyaz akintim vardi ama suan daha az geliyor
O cizgi hamilelik belirtisi diye biliyorum bende yok.. bu belirsizlikler bizi ister istemez yipratiyor,bir an once ogrenmemiz lazim.. ben yarin ogrenicem ama sende cok bekleme bence.. dusunmekden yipraniyoruz cnkuBenimde dudaklarim çatlAdı.. Benimde sag yumurtamda agri hissediyorum. Sabahlari midem yaniyo.. Bide sanki göbeğimde cizgi olustu..
Evet canim cok yipratiyoruz..bazen aglamak geliyo icimden bu belirtisizlik yuzundenO cizgi hamilelik belirtisi diye biliyorum bende yok.. bu belirsizlikler bizi ister istemez yipratiyor,bir an once ogrenmemiz lazim.. ben yarin ogrenicem ama sende cok bekleme bence.. dusunmekden yipraniyoruz cnku
Allah razi olsun canim yaa icimi rahatlattin cok haklisin rabbim bugünü nasip ettiyse insallah devamini da gosterir saglikli bi sekilde..canım sen böyle stres yaparsan kötü bir sey olmasa da Allah sakınsın kötüye gider.. lütfen kötü düşünceleri sil kafandan.. bak şuan Allah ilk adımı nasip etti sana.. biliyorum bazı değerlerin yüksekmiş ve kist varmış ama korkma doktorun da bunları göz önünde tutar.. sen pozitif düşün ve unutma Allah verdiyse herşekilde nasip edecek yok vermediyse sapasağlam insandan da alıyor.. başka bir forumda 5 aylık bir arkadaş bebeğini kaybetti durduk yere.. yani bu işler kısmet ve Hak ne derse.. oyüzden tadını çıkar ve bol dua et .. bizler de dua ediyoruz :)
Canim ben 5gun kala yapmistim hayalet cizgi cikmisti. Bi iki gun sonra yap benceKızlar bat a 5,6 gün var test yapsam çıkarmı kızıma adetime 3 kala yapmistim çıkmıştı
Hımm tam cnm ya ben ilk hamileligimi süpriz olmuştu bole hastalanmis tim grip bogazlarim agrimisti gene oleyim yaa :) ben anlamadım akıntıda varCanim ben 5gun kala yapmistim hayalet cizgi cikmisti. Bi iki gun sonra yap bence
Hadi bakalim belki bu sefer de bebistir bunun sebebi:) yarin sabah ilk idrarla test yap istersenHımm tam cnm ya ben ilk hamileligimi süpriz olmuştu bole hastalanmis tim grip bogazlarim agrimisti gene oleyim yaa :) ben anlamadım akıntıda var
Ben de bunaliyorum bazen haklisin. Bu arada ayiptir soylemesi herkes koyu idrardan bahsetmis ama benimde cok acik renk nerdeyse beyaza yakin oldu ve cok da sivi tuketmem.. senin nasil?Evet canim cok yipratiyoruz..bazen aglamak geliyo icimden bu belirtisizlik yuzunden
Hamile oldugunu ogrenen arkadaslar kasik batmasi oluyo mu sizde de... Ben bugun daha cok farkediyorum sanki sol tarafta oluyo
canım benimde kasıklarda batma çoktu ama şimdi hafiflediHamile oldugunu ogrenen arkadaslar kasik batmasi oluyo mu sizde de... Ben bugun daha cok farkediyorum sanki sol tarafta oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?