Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

evet canım ayda bir defa (5 doz- 10 doz) kullanılıyo umarım bir daha kullanmana gerek kalmaz

Ben de bunaliyorum bazen haklisin. Bu arada ayiptir soylemesi herkes koyu idrardan bahsetmis ama benimde cok acik renk nerdeyse beyaza yakin oldu ve cok da sivi tuketmem.. senin nasil?
Aaa benimde oyle.. Cok acik benimde.. Ama uzun sure den sonra rengi koyu..

Çok sağol canım. Inşallah ya allahım isteyen herkese nasip etsin icinde bana da. Çok istiyorum anne olmayı. Ilk seferde şansım olurmu acaba. Inşallah ya inşallah bu ay olur.peki yan etkileri var mi bu hapın.

Çok sağol canım. Inşallah ya allahım isteyen herkese nasip etsin icinde bana da. Çok istiyorum anne olmayı. Ilk seferde şansım olurmu acaba. Inşallah ya inşallah bu ay olur.peki yan etkileri var mi bu hapın.
hayırlısıyla olur inşallah canım ne zamandır istiyosunuz benim ilk kullanmamda oldu rabbm hepinize nasip etsin hayırlısıyla

Benim ilk seferde oldu canim insallah senin de olur

4 aylık evliyim ama bende pko vardı o yüzden tedavi ile olacağını biliyordum vakit geçmeden başlamak istedim. Çocuğum olsun çok istiyorum ama. Siz klomen mi kullandınız ve ilk ay tuttu mü

Aaa benimde oyle.. Cok acik benimde.. Ama uzun sure den sonra rengi koyu..
Neolacak bu halimiz :))) netten arastrdim ama forumlardan degil..kadin dogum doktoru acik renk idrara hamilelikten demis..eger koyulasiyorsa yine hamile olabilir ama enfeksiyon olusmustur demis...yarin negatif sonuc alirsam idrara da guvenemeyiz artik :)

Canim moralini bozmak istemem ama klomeni ilk denedigimde catlatma ignesine ragmen kist yasadim.. 1 ay dogum kontrol hapi kullandim ve cok sukur gitti kist..bu sefer letu diye bir ilac verdi. Doktorun soyledigi letu klomene gore daha kaliteliymis.. bakalim yarin ogrencem bu sefer ne oldugunu :)

4 aylık evliyim ama bende pko vardı o yüzden tedavi ile olacağını biliyordum vakit geçmeden başlamak istedim. Çocuğum olsun çok istiyorum ama. Siz klomen mi kullandınız ve ilk ay tuttu mü
ben klomen + aşılama canım evet ilk ayda kavuştum miniğime ama bir yıldır istiyoduk

Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım. Inşallah benim de olur bakalım artk allahım nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…