- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Allahin izniyle hamileyizdir insallah... Ayiptur soylemesi buyuk tuvaletimi yapinca once koyu sari akinti oluyo. Sonra şeffaf oluyo.. Baska akintim az denecek kadar seninNeolacak bu halimiz :))) netten arastrdim ama forumlardan degil..kadin dogum doktoru acik renk idrara hamilelikten demis..eger koyulasiyorsa yine hamile olabilir ama enfeksiyon olusmustur demis...yarin negatif sonuc alirsam idrara da guvenemeyiz artik :)
Kizlar bende varim aralikta ilk defa kulandim klomen ve insallah 2. Aya kalmaz ve bu ay hamile kalirim rabim isteyen herkeze bi an once nasip eder insallah
Valla bugun kabizlik da var. Akintim beyaz ve seffaf arasi degisiyor ama bugun daha azaldi. Bi de seninle konustuktan sonra sag yumurtaligim da agrimaya basladi :) sanirim psikolojikAllahin izniyle hamileyizdir insallah... Ayiptur soylemesi buyuk tuvaletimi yapinca once koyu sari akinti oluyo. Sonra şeffaf oluyo.. Baska akintim az denecek kadar senin
Amin inşallah cnm bat 16 ocak cnm
Evet canim bnde kasık ağrısı ve bel ağrısı varHamile oldugunu ogrenen arkadaslar kasik batmasi oluyo mu sizde de... Ben bugun daha cok farkediyorum sanki sol tarafta oluyo
Canim su icince hafif bendee bulanti oluyo. Piskolojik mi acaba ya.Valla bugun kabizlik da var. Akintim beyaz ve seffaf arasi degisiyor ama bugun daha azaldi. Bi de seninle konustuktan sonra sag yumurtaligim da agrimaya basladi :) sanirim psikolojiksenden etkilenmis olabilirim bir de sudan iyice tiksindim,icince kusasim geliyor.. acaba bunlar ignenin ilacin etkisimi
bir an önce yarın olsunda doktora gideyim öğlen vakti psikolojik mi değil mi anlayacağız .. ben hala hasta olacak gibiyim of offf ..sürekli lavaboya gidiyorum ama bakıyorum regl olmamışım.. Allah bir an önce yüzümüzü güldürsün canım.. sen de gitsene yarın doktora .. dayanamadım geldim dersin sonucta senin reglin geçti.. benimki cumartesi olması gerekiyorCanim su icince hafif bendee bulanti oluyo. Piskolojik mi acaba ya.
Canim ben de persembe gitcem.bir an önce yarın olsunda doktora gideyim öğlen vakti psikolojik mi değil mi anlayacağız .. ben hala hasta olacak gibiyim of offf ..sürekli lavaboya gidiyorum ama bakıyorum regl olmamışım.. Allah bir an önce yüzümüzü güldürsün canım.. sen de gitsene yarın doktora .. dayanamadım geldim dersin sonucta senin reglin geçti.. benimki cumartesi olması gerekiyor
hakkımızda hayırlısı ozaman :)Canim ben de persembe gitcem.
Amin canim.. Bu Arada kac yasindasin canim.. Ne kadar zamandir bebiş düşünüyonhakkımızda hayırlısı ozaman :)
Bilmiyorum cnm sen kac aydir deniyosunAnladım benim 13 ocakta aylar bi 28,31 cekio takvim hesaplamasinda 10 nu gösterio anlamadım
Ben 32 yasindayim canim..2 kere kendiliginden hamile kaldim fakat kan pihtilasma sorunumu bilmedigim icin düstuler.. 3 aydir deniyorum.1 cisinde klomen bana kist yapti ve 1 ay ara verdim. Bu ay Letu kullandim doktor bu ilacin dahs iyi oldugunu soyledi ama kismet iste.. sonuc olarak aslinda tedaviyle 2.denemem..sen kac yasindasin ve kacinci deneme?Amin canim.. Bu Arada kac yasindasin canim.. Ne kadar zamandir bebiş düşünüyon
23 yasindayim. Ilk defa klomeni bu ay kullandimm. Kist oldugunda adetin geciktimi pekiBen 32 yasindayim canim..2 kere kendiliginden hamile kaldim fakat kan pihtilasma sorunumu bilmedigim icin düstuler.. 3 aydir deniyorum.1 cisinde klomen bana kist yapti ve 1 ay ara verdim. Bu ay Letu kullandim doktor bu ilacin dahs iyi oldugunu soyledi ama kismet iste.. sonuc olarak aslinda tedaviyle 2.denemem..sen kac yasindasin ve kacinci deneme?
Valla onu bilmiyorum ama ignemin 19.gununde adet olmustum..sonra 1 ay dogum kontrol hapi kullandim hergun kist gitsin diye dua ettim..kontrole gttigimde gitmisti ve letu ya basladim..23 yasindayim. Ilk defa klomeni bu ay kullandimm. Kist oldugunda adetin geciktimi peki
8 ay oldu cnm ama nu olursa ikinci olucak kızım vardi 10 aylık vefat ettiBilmiyorum cnm sen kac aydir deniyosun
Allah rahmet eylesin benim de yengem 1 aylik bebeyini kaybeti8 ay oldu cnm ama nu olursa ikinci olucak kızım vardi 10 aylık vefat etti
Allah rahmet eylesin benim de yengem 1 aylik bebeyini kaybeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?