Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar içim çok bulanio baya halsizLestim ilaçta icemiorum bogazlarim çok fena gündüz de rezene bal içtim yok ne fayda

Allahin izniyle hamileyizdir insallah... Ayiptur soylemesi buyuk tuvaletimi yapinca once koyu sari akinti oluyo. Sonra şeffaf oluyo.. Baska akintim az denecek kadar senin

Allahin izniyle hamileyizdir insallah... Ayiptur soylemesi buyuk tuvaletimi yapinca once koyu sari akinti oluyo. Sonra şeffaf oluyo.. Baska akintim az denecek kadar senin
Valla bugun kabizlik da var. Akintim beyaz ve seffaf arasi degisiyor ama bugun daha azaldi. Bi de seninle konustuktan sonra sag yumurtaligim da agrimaya basladi :) sanirim psikolojik senden etkilenmis olabilirim bir de sudan iyice tiksindim,icince kusasim geliyor.. acaba bunlar ignenin ilacin etkisimi

Canim su icince hafif bendee bulanti oluyo. Piskolojik mi acaba ya.

Canim su icince hafif bendee bulanti oluyo. Piskolojik mi acaba ya.
bir an önce yarın olsunda doktora gideyim öğlen vakti psikolojik mi değil mi anlayacağız .. ben hala hasta olacak gibiyim of offf ..sürekli lavaboya gidiyorum ama bakıyorum regl olmamışım.. Allah bir an önce yüzümüzü güldürsün canım.. sen de gitsene yarın doktora .. dayanamadım geldim dersin sonucta senin reglin geçti.. benimki cumartesi olması gerekiyor

Canim ben de persembe gitcem.

Amin canim.. Bu Arada kac yasindasin canim.. Ne kadar zamandir bebiş düşünüyon
Ben 32 yasindayim canim..2 kere kendiliginden hamile kaldim fakat kan pihtilasma sorunumu bilmedigim icin düstuler.. 3 aydir deniyorum.1 cisinde klomen bana kist yapti ve 1 ay ara verdim. Bu ay Letu kullandim doktor bu ilacin dahs iyi oldugunu soyledi ama kismet iste.. sonuc olarak aslinda tedaviyle 2.denemem..sen kac yasindasin ve kacinci deneme?

23 yasindayim. Ilk defa klomeni bu ay kullandimm. Kist oldugunda adetin geciktimi peki

23 yasindayim. Ilk defa klomeni bu ay kullandimm. Kist oldugunda adetin geciktimi peki
Valla onu bilmiyorum ama ignemin 19.gununde adet olmustum..sonra 1 ay dogum kontrol hapi kullandim hergun kist gitsin diye dua ettim..kontrole gttigimde gitmisti ve letu ya basladim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…