- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
him benim yumurtam kendiliginden catladi. Catlama ignesi olmadim benValla onu bilmiyorum ama ignemin 19.gununde adet olmustum..sonra 1 ay dogum kontrol hapi kullandim hergun kist gitsin diye dua ettim..kontrole gttigimde gitmisti ve letu ya basladim..
Bende olmadım cnm doktor karar verio mesela benimkini gerek yok dedi çatlar demiştihim benim yumurtam kendiliginden catladi. Catlama ignesi olmadim ben
Kizlar benimki de kendiliginden catliyor ama doktor klomen cok buyutmus oyuzden igneyle bile catlamamis biri ve kist olmus.. bu sefer yine igne oldum kontrolde catlamis dedi yumurtalar.. bu isler gercekten cok karisik ve yorucuymus.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bana da senin yumurtalarin yavas buyuyor demisti pazartesi gel catlatma ignesi veririm demisti.. Ama hafta sonu bal corek otu yedim. Belime yaki yapistirdim. Gittigimde yumurtan catlamis igneye gerek kalmadi dediBende olmadım cnm doktor karar verio mesela benimkini gerek yok dedi çatlar demişti
Bence yaptir cnm beklemek daha cok strese sokuyo insaniYaa kızlar bende belirti kalmadı diyordum ama bugün belim ve sol kasıgıma ara ara ağrı giriyor 11. Günde negatif çıktı test ama yinede bir umut yaa kan tahlili yaptırsam mı acaba direk saglık ocagından :)
Canim zaten 11.gun erken bir zaman.. sen git kan testi yaptir..idrar bende gunum gecsede cikmiyor cunku idrarima gec geciyormuş benim..yarin test yaptir en azindan sonucu bilirsinYaa kızlar bende belirti kalmadı diyordum ama bugün belim ve sol kasıgıma ara ara ağrı giriyor 11. Günde negatif çıktı test ama yinede bir umut yaa kan tahlili yaptırsam mı acaba direk saglık ocagından :)
Bence yaptir cnm beklemek daha cok strese sokuyo insani
Yaa ama heran hastalanacak gibiyimde kasıklarda baskı varCanim zaten 11.gun erken bir zaman.. sen git kan testi yaptir..idrar bende gunum gecsede cikmiyor cunku idrarima gec geciyormuş benim..yarin test yaptir en azindan sonucu bilirsin
Allah yardımcın olsun ins güzel haberler alırsınKizlar yarin oglen doktor kontrolum var..ignemin 16.gunu ve reglime 3-4 gun var.Lutfen dua edin benim icin ..
Yaa ama heran hastalanacak gibiyimde kasıklarda baskı varçok kararsızım ama sabretmekte zor[/QOTE]
Canim inan benim de oyleydi... Her an adet olacak gibiydim ama olmadim:)
Yaa kızlar bende belirti kalmadı diyordum ama bugün belim ve sol kasıgıma ara ara ağrı giriyor 11. Günde negatif çıktı test ama yinede bir umut yaa kan tahlili yaptırsam mı acaba direk saglık ocagından :)
14.gun cnm.. Adete 2 gun vardi 60 cikti b hcg
bende de malesef aynı belirtiler.. sanırım hasta olucam. karın agrısı kasık ağrısı gaz sancısı..Yaa ama heran hastalanacak gibiyimde kasıklarda baskı varçok kararsızım ama sabretmekte zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?