Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar benimki de kendiliginden catliyor ama doktor klomen cok buyutmus oyuzden igneyle bile catlamamis biri ve kist olmus.. bu sefer yine igne oldum kontrolde catlamis dedi yumurtalar.. bu isler gercekten cok karisik ve yorucuymus.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin cnm ewet zor

Yaa kızlar bende belirti kalmadı diyordum ama bugün belim ve sol kasıgıma ara ara ağrı giriyor 11. Günde negatif çıktı test ama yinede bir umut yaa kan tahlili yaptırsam mı acaba direk saglık ocagından :)

Bende olmadım cnm doktor karar verio mesela benimkini gerek yok dedi çatlar demişti
Bana da senin yumurtalarin yavas buyuyor demisti pazartesi gel catlatma ignesi veririm demisti.. Ama hafta sonu bal corek otu yedim. Belime yaki yapistirdim. Gittigimde yumurtan catlamis igneye gerek kalmadi dedi

Yaa kızlar bende belirti kalmadı diyordum ama bugün belim ve sol kasıgıma ara ara ağrı giriyor 11. Günde negatif çıktı test ama yinede bir umut yaa kan tahlili yaptırsam mı acaba direk saglık ocagından :)
Canim zaten 11.gun erken bir zaman.. sen git kan testi yaptir..idrar bende gunum gecsede cikmiyor cunku idrarima gec geciyormuş benim..yarin test yaptir en azindan sonucu bilirsin

Bence yaptir cnm beklemek daha cok strese sokuyo insani
Canim zaten 11.gun erken bir zaman.. sen git kan testi yaptir..idrar bende gunum gecsede cikmiyor cunku idrarima gec geciyormuş benim..yarin test yaptir en azindan sonucu bilirsin
Yaa ama heran hastalanacak gibiyimde kasıklarda baskı var çok kararsızım ama sabretmekte zor

Biz seninle aynı gün iğne olmusuz o yüzden seni takip ediyorum canım. Bugün yaptircakmisin tahlil. Bende bu sabah idrar tekrar denedim yine negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…