- 3 Ocak 2016
- 41
- 15
- 3
- 35
bende de malesef aynı belirtiler.. sanırım hasta olucam. karın agrısı kasık ağrısı gaz sancısı..
Canim sen hamile sin dimi.. Benim de 5 günüm geçiyor. Yarin kam tahlili vercem.. Nedense icimde hic umut yok.. Senin o lekeden baska belirtin oldumuCanim benim de adete 8 gun kala lekelenme oldu ayy insallah ikimizinki de yerlesme kanamasidir
Canim sen hamile sin dimi.. Benim de 5 günüm geçiyor. Yarin kam tahlili vercem.. Nedense icimde hic umut yok.. Senin o lekeden baska belirtin oldumu
Yok canimCanim sen hamile sin dimi.. Benim de 5 günüm geçiyor. Yarin kam tahlili vercem.. Nedense icimde hic umut yok.. Senin o lekeden baska belirtin oldumu
Canim sen hamile sin dimi.. Benim de 5 günüm geçiyor. Yarin kam tahlili vercem.. Nedense icimde hic umut yok.. Senin o lekeden baska belirtin oldumu
Adet agrilarim oluyodu sadece ama adet olmadim cok şükür:)Yok canim
Canım yaa ben saglık ocagına gitmeme kararı aldım çünkü gecmiş aylardada yasadım bunu negatifi gördüğüm halde kendi kendimi doldurup gittimsonuc negatif oldu bu sefer bekleyim diyorum zaten iki gün kaldı pekde umudum kalmadıBen sana cevap yazmak istedim canım ortada kalmış :)
Canım yaa ben saglık ocagına gitmeme kararı aldım çünkü gecmiş aylardada yasadım bunu negatifi gördüğüm halde kendi kendimi doldurup gittimsonuc negatif oldu bu sefer bekleyim diyorum zaten iki gün kaldı pekde umudum kalmadı
Kizlar yaa b hcg 2 gun once 60ti su an sonuc bekliyorum cok heyecanliyim
Him benimde adet gunume kadar sancim oldu. Adet gunum gectikten sonra azaldi. Simdi adetim 5 gun geciyo hicbir belirti yok.. Ya kistten se bunlar diye cok korkuyommAdet agrilarim oluyodu sadece ama adet olmadim cok şükür:)
Saglik ocaginda progesteron testi istedim e2 ye bakilmis 500un uzerinde cikmis normal midir acaba
Sukurler olsun rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsinSonuc 184 cok sukur rabbime
En kisa zamanda senden de boyle haberler alalim insallah canimmmSukurler olsun rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin
Dua et banada bol bol insalla kismet olurda bu ay guzel haber veririm canm sana bendeEn kisa zamanda senden de boyle haberler alalim insallah canimmm
Insallah canim insallah hicbir zaman umutsuzluga kapilma... Inaniyorum senden de duyucaz boyle haberler bu ayDua et banada bol bol insalla kismet olurda bu ay guzel haber veririm canm sana bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?