Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim sen hamile sin dimi.. Benim de 5 günüm geçiyor. Yarin kam tahlili vercem.. Nedense icimde hic umut yok.. Senin o lekeden baska belirtin oldumu
Canim sen hamile sin dimi.. Benim de 5 günüm geçiyor. Yarin kam tahlili vercem.. Nedense icimde hic umut yok.. Senin o lekeden baska belirtin oldumu
Yok canim

Bekle canım cumaya kadar bekleyelim en azından. Daha erken şuanda bugün en ufak bir ümit gorseydim bekleyemezdim giderdim de silik milik hiç bişey yok.

Saglik ocaginda progesteron testi istedim e2 ye bakilmis 500un uzerinde cikmis normal midir acaba

Evet cnm aynı. 500 normal olması lazım normal değilse zaten koyu renkli falan yazıyor sonuç kağıtta belli oluyor. Ayrıca çok sevindim senin adına. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayı nasip etsin inşallah canım

Bu ay benimde yumurtalar guzel gelisiyo dedi doktor aşilama yapilacak kismetse artik guzel rabbim tez zamanda nasip eder insalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…