Ne guzel soyluyosun insalla rabbimden istegim bu bu ay umut iste insalla olur dua etInsallah canim insallah hicbir zaman umutsuzluga kapilma... Inaniyorum senden de duyucaz boyle haberler bu ay
Canim e2 degerin kacti senin? Internette arastiriyorum bisey bulamadim. Doktor randevum da cuma gunu. 536 cikmis benimkimaşallahh size kuzular hissediyorum demiştim ama tebrikler canlar :) darısı hepinize olsun hayırlısıyla çok sevindim :)
Insallah bebistendir canim yaa.. Belki kucuk oldugu icin kanda cikmamistir bilmiyorum kiMerhaba kizlar, doktora gittim,ignemin bugun 16.gunu ve reglim onumuzdeki pazar..once ultrasonla bakti ve dol yatagimda kalinlasma oldugunu kan testi yaptrmami istedi..fakat negatif cikti.. ama doktor supheye dustu regl olmazsam cuma yaptir tekrar dedi..ama ben pazari bekliycem. Kafam iyice karisti yaa???
Valla doktor da suphelendi yok diyemiyorum suan dedi. Bazi hamileliklerde gec dollenme oluyormus. Valla hamile degilsemde Allah bu ay hayirli gormedi demekki diyorum.onumizdeki aylara diycem ama tedavi yapmiycam..cnku her ne hikmetse kendi basima dogum kontrol hapiyla bile hamile kalan ben,bu ilac ve ignelerle 2 defadir negatifi goruyorum..Insallah bebistendir canim yaa.. Belki kucuk oldugu icin kanda cikmamistir bilmiyorum ki
Hadi canim merakla bekliyorum pozitif olcak insallahKızlar dayanamadım ya test yapacam bakalım. Ne çıkacak çok merak ediyorum Rabbim ol derse olur inşallah allahın izniyle iyi sonuçlar aliriz
Hadi canim merakla bekliyorum pozitif olcak insallah
Hadi canim merakla bekliyorum pozitif olcak insallah
Bat 6 ocak yani bugundu canimCnm bu arada senin bat kaçtı ???
Ama senin daha 1 hafta varmis canim yaa 2 gun daha bekle istersen test icinCnm bu arada senin bat kaçtı ???
Hmm o zaman yap insallah cikar...4 gün var cnm ay 31 çekti ya
Simdi yapacak misin cok merak ettim simdi yaaInşallah cnm
Simdi yapacak misin cok merak ettim simdi yaa
Benim 5gun once hayalet cizgi görmüştük bakalim seninki daha belirgin cikar insallah canim yaa hadi bakalimYapıcam. Cnm eşimi bekliyorum ona siparis verdim al die :)))) bende heycanlandim kız sende ole deyince
Benim 5gun once hayalet cizgi görmüştük bakalim seninki daha belirgin cikar insallah canim yaa hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?