Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

maşallahh size kuzular hissediyorum demiştim ama tebrikler canlar :) darısı hepinize olsun hayırlısıyla çok sevindim :)
Canim e2 degerin kacti senin? Internette arastiriyorum bisey bulamadim. Doktor randevum da cuma gunu. 536 cikmis benimki

Merhaba kizlar, doktora gittim,ignemin bugun 16.gunu ve reglim onumuzdeki pazar..once ultrasonla bakti ve dol yatagimda kalinlasma oldugunu kan testi yaptrmami istedi..fakat negatif cikti.. ama doktor supheye dustu regl olmazsam cuma yaptir tekrar dedi..ama ben pazari bekliycem. Kafam iyice karisti yaa???

Insallah bebistendir canim yaa.. Belki kucuk oldugu icin kanda cikmamistir bilmiyorum ki

Insallah bebistendir canim yaa.. Belki kucuk oldugu icin kanda cikmamistir bilmiyorum ki
Valla doktor da suphelendi yok diyemiyorum suan dedi. Bazi hamileliklerde gec dollenme oluyormus. Valla hamile degilsemde Allah bu ay hayirli gormedi demekki diyorum.onumizdeki aylara diycem ama tedavi yapmiycam..cnku her ne hikmetse kendi basima dogum kontrol hapiyla bile hamile kalan ben,bu ilac ve ignelerle 2 defadir negatifi goruyorum..

Kızlar dayanamadım ya test yapacam bakalım. Ne çıkacak çok merak ediyorum Rabbim ol derse olur inşallah allahın izniyle iyi sonuçlar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…