Insallah canim bizim icin de iyi olur burdaki iletisimle neler yapmamiz gerektigini birbirimizden ogrenirizInşallah cnm olursa seninkiyle arasında gün olcak sadece
Insallah canim bizim icin de iyi olur burdaki iletisimle neler yapmamiz gerektigini birbirimizden ogreniriz
Olsun canim gelir gelmez yaparsinEvet cnm inşallah bugunde eşimin geç geleceği tuttu
Olsun canim gelir gelmez yaparsin
Ya gelmedi mi hala esin catladim burdaAh bi gelseydi cnm :)))) gelmicegi tuttu
Ya gelmedi mi hala esin catladim burdasenden guzel haber gelecek inaniyorum buna
Hayirlisi olsun canim insallah yaaInşallah cnm benide heyecanlandirma kizzz gelmedi ya(((
Cok guzel 3 katina katlamis Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinSonuc 184 cok sukur rabbime
Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin insallahCok guzel 3 katina katlamis Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
İltihap icin ilaclarim bugun bitti ama yanmam hafif akintim oldu yine :-( klomene baslatirmi acaba doktor. Bat 13 ocak .
3. Gun gel demisti doktor :-(
Hadi hemen resimmmKızlar çift çizgi hayalet gibi ama belli
Gozunaydin canim bak dedim sana dimiKızlar çift çizgi hayalet gibi ama belli
Igne vurulmadim cnm ben10062012nisa heyecanla bekliyoruz.iğneden sonra kaçıncı gunundu şimdi
Gozunaydin canim bak dedim sana dimi
Bence var canim yaa tabi kan testinden sonra daha cok seviniriz o zamanBakalim kan testi ne dicek tam bişiy yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?