Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

kızlar ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuanda. bugün regl oldum. bir süre bu konudan uzak kalmak düşünmemek iyi gelecek sanırım. hamile olanlarınız için umarım herşey yolunda gider. bekleyenler ise inş tez zamanda güzel haber alırlar.. kendim için dua ettikçe duama sizleri de katacağım arkadaşlar.. sizler de benim için dua edin nolur.. Rabbim bizlere bu mucizeyi yaşatsın ve o güne dek sabıretme gücü versin..

Rabbİm herşeyin hayırlısı versin.Zamanı gelince herşey güzel olacak.uzulme ne olur.dualadasınız hepiniz.

Canim benim cok gecmis olsun lutfen uzulme.. ben 2 bebek kaybettim,bugun de negatif cikti.. Herkes bu yollardan geciyor,bebegi sapasaglam kucaga almadan hicbirsey net degil.. oyuzden kotunun kotusu var de ve insallah Allah cok bekletmez canim seni ve bizleri :)

Canim hepimiz hakkinda hayirlisi olsun cok üzüldüm ama demek ki zamani degilmis

Kızlar gebelik yok dedi taş dusuruosun dedi 28 yumurtlama zamanin çıkmamış olabilirmi geç dollenme olabilirmi

öyle tatlım beterin beteri var benim için yaşadığım 2 kürtajdan sonra kendi kendine düşerse kanamada bu kötünün iyisi yani. inş bşzim içinde güzel günler gelecek!!

I
öyle tatlım beterin beteri var benim için yaşadığım 2 kürtajdan sonra kendi kendine düşerse kanamada bu kötünün iyisi yani. inş bşzim içinde güzel günler gelecek!!
Insallah canim rabbim en kisa zamanda saglikli bebekler nasip etsin hepimize.. Kan degerlerin nasildi canim peki

Kızlae bendeki son durum bata son 2 gün öyle belirtiler yasıyorumki ne adet olacam diyebiliyorum nede hamileyim diyebiliyorum ama negatifi gördüğüm için umudum çok yok adet gününü bekleyecem eger gecikirse yine evde test :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…