- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Rabbİm herşeyin hayırlısı versin.Zamanı gelince herşey güzel olacak.uzulme ne olur.dualadasınız hepiniz.kızlar ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuanda. bugün regl oldum. bir süre bu konudan uzak kalmak düşünmemek iyi gelecek sanırım. hamile olanlarınız için umarım herşey yolunda gider. bekleyenler ise inş tez zamanda güzel haber alırlar.. kendim için dua ettikçe duama sizleri de katacağım arkadaşlar.. sizler de benim için dua edin nolur.. Rabbim bizlere bu mucizeyi yaşatsın ve o güne dek sabıretme gücü versin..
Canim benim cok gecmis olsun lutfen uzulme.. ben 2 bebek kaybettim,bugun de negatif cikti.. Herkes bu yollardan geciyor,bebegi sapasaglam kucaga almadan hicbirsey net degil.. oyuzden kotunun kotusu var de ve insallah Allah cok bekletmez canim seni ve bizleri :)kızlar ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuanda. bugün regl oldum. bir süre bu konudan uzak kalmak düşünmemek iyi gelecek sanırım. hamile olanlarınız için umarım herşey yolunda gider. bekleyenler ise inş tez zamanda güzel haber alırlar.. kendim için dua ettikçe duama sizleri de katacağım arkadaşlar.. sizler de benim için dua edin nolur.. Rabbim bizlere bu mucizeyi yaşatsın ve o güne dek sabıretme gücü versin..
Canim benim uzulme..maratonumuz devam ediyor , pes etmek yok :))Kizlar ben adet oldum offf
Canim insallah kan testinde de cikar ve saglikli bir gebelik yasarsin :) masallah simdidenKızlar çift çizgi hayalet gibi ama belli
Senin kaç haftalik ti ftslymn
Galiba 4 haftalik canim.. Sat a gore hesaplaniyo ya.. 4 haftalik görünüyo sat a gore. Ama doktora cuma gunu gidicem insallah o zaman netlesir bakalim doktorum ne dicekSenin kaç haftalik ti ftslymn
Canim hepimiz hakkinda hayirlisi olsun cok üzüldüm ama demek ki zamani degilmiskızlar ben kimyasal gebelik geçiriyorum şuanda. bugün regl oldum. bir süre bu konudan uzak kalmak düşünmemek iyi gelecek sanırım. hamile olanlarınız için umarım herşey yolunda gider. bekleyenler ise inş tez zamanda güzel haber alırlar.. kendim için dua ettikçe duama sizleri de katacağım arkadaşlar.. sizler de benim için dua edin nolur.. Rabbim bizlere bu mucizeyi yaşatsın ve o güne dek sabıretme gücü versin..
öyle tatlım beterin beteri var benim için yaşadığım 2 kürtajdan sonra kendi kendine düşerse kanamada bu kötünün iyisi yani. inş bşzim içinde güzel günler gelecek!!Canim benim cok gecmis olsun lutfen uzulme.. ben 2 bebek kaybettim,bugun de negatif cikti.. Herkes bu yollardan geciyor,bebegi sapasaglam kucaga almadan hicbirsey net degil.. oyuzden kotunun kotusu var de ve insallah Allah cok bekletmez canim seni ve bizleri :)
Kanda cikmadi mi yani canim? Ama idrarda cikip kanda cikmamasi garip.. Insallah gec dollenmedir canim bekle bakalim hayirlisi olsunKızlar gebelik yok dedi taş dusuruosun dedi 28 yumurtlama zamanin çıkmamış olabilirmi geç dollenme olabilirmi
Insallah canim rabbim en kisa zamanda saglikli bebekler nasip etsin hepimize.. Kan degerlerin nasildi canim pekiöyle tatlım beterin beteri var benim için yaşadığım 2 kürtajdan sonra kendi kendine düşerse kanamada bu kötünün iyisi yani. inş bşzim içinde güzel günler gelecek!!
Yok 0.49 çıktı cnm evet evdeki teste çıktıKanda cikmadi mi yani canim? Ama idrarda cikip kanda cikmamasi garip.. Insallah gec dollenmedir canim bekle bakalim hayirlisi olsun
Bat 13 ocak demistin canim bekle bakalim insallah seninledir bebisinYok 0.49 çıktı cnm evet evdeki teste çıktı
Canım gözün aydın tekrar ins hayırlıca kucagınada alırsın :)Bat 13 ocak demistin canim bekle bakalim insallah seninledir bebisin
Bat 13 ocak demistin canim bekle bakalim insallah seninledir bebisin
Canım belirtilerde ne yasamıstın senden de alalım artık belirti bilgilerini :) öğrenmeden önce ki belirtiler nelerdiBat 13 ocak demistin canim bekle bakalim insallah seninledir bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?