Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canım belirtilerde ne yasamıstın senden de alalım artık belirti bilgilerini :) öğrenmeden önce ki belirtiler nelerdi
Canim sagolasin oncelikle hep boyle dualar duymak rahatlatiyor beni.. Valla catlatma ignesi oldugum gunden beri kalbim pir pirdi surekli bi heyecan durumu vardi adete 8 gun kala agrilarim vardi adet olacakmisim gibi.. Hatta lekelenme yasadim o gün ama devami gelmedi ve adet agrilari devam etti.. Her an adet olacakmisim gibiydi onun disinda bi belirtim olmadi yani.. Lekelenme yasamasaydim diger aylardan bi farki yoktu

Insallah gecikir ve 9 ay hic olmaz

Gögüslerde koyuluk agrı hassasiyet yokmu canım sık idrar falan bende hep onları bekliyorum vücudumdan duyduklarım onlar çünkü

Gögüslerde koyuluk agrı hassasiyet yokmu canım sık idrar falan bende hep onları bekliyorum vücudumdan duyduklarım onlar çünkü
Koyuluk yok ama hassasiyet var canim ama adet oncesi de oluyodu bende.. Sadece son iki gun aksamlari daha cok agridi goguslerim. Sık idrara cikma olayi da fazla su icmeye basladim cnm o yuzden oluyo diye tahmin ediyorum daha onceleri gunde 1-2bardaktan fazla su icmiyodum cunku

Anladım canım.. Ayy ins bizlerde tadarız o duyguyu yakın zamanlarda.. Ya dua edermisin bana :)

Normal cnm hamilelikte olur onlar benimde şu grip geçmedi bide taş dusuruomusum gebelik te çıkmadı kanda nolacak bakalım ilaçta icemiorum adet olursam icicem

Kizlar adetim 6 gun geçiyordu dun hafif kan geldi. Simdide sadece kahverengi lekelenmelrim var.. Tam sökülmuuor kanamam idrar testi yaptim negatif

Msjlarin yarim geliyo ama bence suphen varsa boyle icin icini yiyecegine hemen kan testi yaptir rahatla canim yaa 6 gun gecmis
Idrar negatif cikti. 6 fun gecti çıkArdı.. Bide kahverengi lekelerim basladi dunden beri.. Adette olamiyorum.. Adettim basladi bence o lekeyele.. Dun cok agladim. Benden sonra evlenen herkesin bebegi varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…