- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Canım üzülme hayırlısı ya daha erken bence evdeki test bile ilacın etkisi olabilir veya geç döllenme olabilir sabret hakkında hayırlısı olsun insYok 0.49 çıktı cnm evet evdeki teste çıktı
Canim sagolasin oncelikle hep boyle dualar duymak rahatlatiyor beni.. Valla catlatma ignesi oldugum gunden beri kalbim pir pirdi surekli bi heyecan durumu vardiCanım belirtilerde ne yasamıstın senden de alalım artık belirti bilgilerini :) öğrenmeden önce ki belirtiler nelerdi
Insallah gecikir ve 9 ay hic olmazKızlae bendeki son durum bata son 2 gün öyle belirtiler yasıyorumki ne adet olacam diyebiliyorum nede hamileyim diyebiliyorum ama negatifi gördüğüm için umudum çok yok adet gününü bekleyecem eger gecikirse yine evde test :)
Gögüslerde koyuluk agrı hassasiyet yokmu canım sık idrar falan bende hep onları bekliyorum vücudumdan duyduklarım onlar çünküCanim sagolasin oncelikle hep boyle dualar duymak rahatlatiyor beni.. Valla catlatma ignesi oldugum gunden beri kalbim pir pirdi surekli bi heyecan durumu vardiadete 8 gun kala agrilarim vardi adet olacakmisim gibi.. Hatta lekelenme yasadim o gün ama devami gelmedi ve adet agrilari devam etti.. Her an adet olacakmisim gibiydi onun disinda bi belirtim olmadi yani.. Lekelenme yasamasaydim diger aylardan bi farki yoktu
Koyuluk yok ama hassasiyet var canim ama adet oncesi de oluyodu bende.. Sadece son iki gun aksamlari daha cok agridi goguslerim. Sık idrara cikma olayi da fazla su icmeye basladim cnm o yuzden oluyo diye tahmin ediyorum daha onceleri gunde 1-2bardaktan fazla su icmiyodum cunkuGögüslerde koyuluk agrı hassasiyet yokmu canım sık idrar falan bende hep onları bekliyorum vücudumdan duyduklarım onlar çünkü
Anladım canım.. Ayy ins bizlerde tadarız o duyguyu yakın zamanlarda.. Ya dua edermisin bana :)Koyuluk yok ama hassasiyet var canim ama adet oncesi de oluyodu bende.. Sadece son iki gun aksamlari daha cok agridi goguslerim. Sık idrara cikma olayi da fazla su icmeye basladim cnm o yuzden oluyo diye tahmin ediyorum daha onceleri gunde 1-2bardaktan fazla su icmiyodum cunku
Tabi ki canim sen de dua et bana.. Rabbim bu duygulari tez vakitte yasatsin sana da insallahAnladım canım.. Ayy ins bizlerde tadarız o duyguyu yakın zamanlarda.. Ya dua edermisin bana :)
Aminnn :)Tabi ki canim sen de dua et bana.. Rabbim bu duygulari tez vakitte yasatsin sana da insallah
Evet canim ilac falan icme bekle bakalim cok gecmis olsunNormal cnm hamilelikte olur onlar benimde şu grip geçmedi bide taş dusuruomusum gebelik te çıkmadı kanda nolacak bakalım ilaçta icemiorum adet olursam icicem
ben şu aralar evdeyim ama benimde 7 de başlıyor valla :)Gunaydiiinbenim günüm 7de basliyo cnim haftasonu uyuyorum oyle sadece
Canim sen tahlil yaptirdin miKizlar adetim 6 gun geçiyordu dun hafif k
yok canim dun idrar testi yaptim cikmadi.. Dunden beri kavherengi akintim varCanim sen tahlil yaptirdin mi
Msjlarin yarim geliyo ama bence suphen varsa boyle icin icini yiyecegine hemen kan testi yaptir rahatla canim yaa 6 gun gecmisyok canim dun idra
Idrar negatif cikti. 6 fun gecti çıkArdı.. Bide kahverengi lekelerim basladi dunden beri.. Adette olamiyorum.. Adettim basladi bence o lekeyele.. Dun cok agladim. Benden sonra evlenen herkesin bebegi varrMsjlarin yarim geliyo ama bence suphen varsa boyle icin icini yiyecegine hemen kan testi yaptir rahatla canim yaa 6 gun gecmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?