Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Idrar negatif cikti. 6 fun gecti çıkArdı.. Bide kahverengi lekelerim basladi dunden beri.. Adette olamiyorum.. Adettim basladi bence o lekeyele.. Dun cok agladim. Benden sonra evlenen herkesin bebegi varr
Ne zamandir istiyosunuz canim

Ne zamandir istiyosunuz canim
Ben de cok bekledim cok agladim cok uzuldum ve her hamile haberi aldigimda icten ice uzuldum. 1,5sene sonra geldi bebisim zamani gelmemistir rabbim en hayirli zamanda gonderecektir bebegini bunu unutma bol bol dua et

Seni çok iyi anlıyorum canım. Evlenmeden önce 1-2 sene çocuk düşünmem herhalde diyodum. Ama hiç korunmadim. Evleneli bir buçuk sene olmasına rağmen benden sonra evlenenlerin hamileliklerini gördükçe psikolojim bozuldu. Sözde düşünmüyordum ama hiç öyle değilmiş. Reklamlarda bile bebek gördükçe içim ciz ediyor artık

Idrar negatif cikti. 6 fun gecti çıkArdı.. Bide kahverengi lekelerim basladi dunden beri.. Adette olamiyorum.. Adettim basladi bence o lekeyele.. Dun cok agladim. Benden sonra evlenen herkesin bebegi varr

Kizlar ya ben napayim :) yine size esleriniz destek oluyor.. benim esim yillarca yalniz yasamis.. ozgurlugumuzu kisitlayacagini dusunuyor bebegin ve hala suan cocuk istemiyor ki 2 kere de bilmeden hamile kalmistim ve kaybettim..inanin uzuldugunu dusunmuyorum.. bu surecten de haberi yok.. kendim hamilelik planliyorum. Yani tum negatif haberlerde tek basimayim ve onunla da paylasamiyorum..en azindan esiniz destekci

Ben de cok bekledim cok agladim cok uzuldum ve her hamile haberi aldigimda icten ice uzuldum. 1,5sene sonra geldi bebisim zamani gelmemistir rabbim en hayirli zamanda gonderecektir bebegini bunu unutma bol bol dua et
Klomenle hamile kaldin dimi.. Ilk ayinda

Inslah canin ama hic umudum yok.. Idrarda negetif cikti. Adetimm 6 gun gecti cikardi idrarda
Canim ablamin 1 bucuk yil olmadi surekli tedavi oldu,her ay klomen catlatma ignesi..arada aralik veriyordu doktor..ve suan ikinci bebegi de oldu 50 gunlum yegenim masallah nurtopu gibi.. olucak seninde :)

Rahim filmini narkoz alarak mı çektirdin canım. Bana da doktor olmazsa rahim filmi cekicez dedi. Ama bir arkadaşım çok canı yandigini anlatinca korktum bende
Yok canim narkoz almadim cok kisa bi islem zaten. Biraz canim yandi ama korkulacak bisey yok.. Kendini sıkmazsan cok rahat atlatırsın hatta

Benimde gecen sene lapAroskopiyle kistimi aldilar. Tuplerimde bakıldı acikti.. Bu ayda klomen kullanicam.. Pazartesi gidicem yine .. BAkalim nolcak..
Hayirlisi olsun canim hakkinda... Evet herkes farkli oluyo benim rahat olamadim agladim falan cektirirken.. Ama benim canim tatli cok inan normal muayeneden cok bi farki yok

(( üzülme cnm ya bende mutsuzum bebeğimi kaybettim bidaha olmadı 3 senelik evliyim herkez bebek yokmu dusnmuomusnuz denmelerinden skldm bende çok ama umudunu. Kaybetme umudunu kaybedersen eğer hersey ozaman biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…