Ne zamandir istiyosunuz canimIdrar negatif cikti. 6 fun gecti çıkArdı.. Bide kahverengi lekelerim basladi dunden beri.. Adette olamiyorum.. Adettim basladi bence o lekeyele.. Dun cok agladim. Benden sonra evlenen herkesin bebegi varr
Ben de cok bekledim cok agladim cok uzuldum ve her hamile haberi aldigimda icten ice uzuldum. 1,5sene sonra geldi bebisim zamani gelmemistir rabbim en hayirli zamanda gonderecektir bebegini bunu unutma bol bol dua etNe zamandir istiyosunuz canim
Idrar negatif cikti. 6 fun gecti çıkArdı.. Bide kahverengi lekelerim basladi dunden beri.. Adette olamiyorum.. Adettim basladi bence o lekeyele.. Dun cok agladim. Benden sonra evlenen herkesin bebegi varr
Baktin sökulmuyor,2 gun sonra kan testi yap canim belki adet degildirKizlar adetim 6 gun geçiyordu dun hafif kan geldi. Simdide sadece kahverengi lekelenmelrim var.. Tam sökülmuuor kanamam idrar testi yaptim negatif
Klomenle hamile kaldin dimi.. Ilk ayindaBen de cok bekledim cok agladim cok uzuldum ve her hamile haberi aldigimda icten ice uzuldum. 1,5sene sonra geldi bebisim zamani gelmemistir rabbim en hayirli zamanda gonderecektir bebegini bunu unutma bol bol dua et
Inslah canin ama hic umudum yok.. Idrarda negetif cikti. Adetimm 6 gun gecti cikardi idrardaBaktin sökulmuyor,2 gun sonra kan testi yap canim belki adet degildir
Canim ablamin 1 bucuk yil olmadi surekli tedavi oldu,her ay klomen catlatma ignesi..arada aralik veriyordu doktor..ve suan ikinci bebegi de oldu 50 gunlum yegenim masallah nurtopu gibi.. olucak seninde :)Inslah canin ama hic umudum yok.. Idrarda negetif cikti. Adetimm 6 gun gecti cikardi idrarda
Insallah en hayirli zamanda olur canim yaa2 sene oldu canim
Evet cok şükür ilk denememizdi klomen.. 4 ay once rahim filmi cektirdim acikti tuplerKlomenle hamile kaldin dimi.. Ilk ayinda
Evet cok şükür ilk denememizdi klomen.. 4 ay once rahim filmi cektirdim acikti tupler
Yok canim narkoz almadim cok kisa bi islem zaten. Biraz canim yandi ama korkulacak bisey yok.. Kendini sıkmazsan cok rahat atlatırsın hattaRahim filmini narkoz alarak mı çektirdin canım. Bana da doktor olmazsa rahim filmi cekicez dedi. Ama bir arkadaşım çok canı yandigini anlatinca korktum bende
Yok canim narkoz almadim cok kisa bi islem zaten. Biraz canim yandi ama korkulacak bisey yok.. Kendini sıkmazsan cok rahat atlatırsın hatta
Yok canim yaa kanamada az oldu.Peki çok kanaman oldu mu canım filmden sonra
Hic korkma kendini rahat birak... Rahim filmiyle ilgili anlatilanlar soylenenler insanin psikolojisini bozuyo.. Hic de oyle bisey yok. Vajinal muayene gibi düşünYok canim yaa kanamada az oldu.
Benimde gecen sene lapAroskopiyle kistimi aldilar. Tuplerimde bakıldı acikti.. Bu ayda klomen kullanicam.. Pazartesi gidicem yine .. BAkalim nolcak..Evet cok şükür ilk denememizdi klomen.. 4 ay once rahim filmi cektirdim acikti tupler
Yok canim yaa kanamada az oldu.
Hayirlisi olsun canim hakkinda... Evet herkes farkli oluyo benim rahat olamadim agladim falan cektirirken.. Ama benim canim tatli cok inan normal muayeneden cok bi farki yokBenimde gecen sene lapAroskopiyle kistimi aldilar. Tuplerimde bakıldı acikti.. Bu ayda klomen kullanicam.. Pazartesi gidicem yine .. BAkalim nolcak..
Idrar negatif cikti. 6 fun gecti çıkArdı.. Bide kahverengi lekelerim basladi dunden beri.. Adette olamiyorum.. Adettim basladi bence o lekeyele.. Dun cok agladim. Benden sonra evlenen herkesin bebegi varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?