10062012nisa kızlaaaar habbim hepimizin yakında en hayırlısını nasip etsin inşallah S sema-aaa @10062012
Ne durumdasın canım gelen giden varmı :)Kızlar sitede mi sorun var acaba bnm nette mi
Ben yarında hasstalanmazsam tam günü oluyor test yapacam yineagrılarım var akıntıda var heran gelecek gibi yaa
Yarın bende rahim filmi cektirecegim önce igne yaoikacak...sonrada sali gunu rahim icindeki yaranin dondurulmasi lazimmis onun operayonu yaoilacak....Allahim bize bol bol sabir versin...;(((((Hayirlisi olsun canim hakkinda... Evet herkes farkli oluyo benim rahat olamadim agladim falan cektirirken.. Ama benim canim tatli cok inan normal muayeneden cok bi farki yok
Simdiden gecmis olsun canim ikisi de iyi gecer insallah.. Rabbim bi an once karsiligini versin bu sıkıntıların da bebisin bu ay gelsinYarın bende rahim filmi cektirecegim önce igne yaoikacak...sonrada sali gunu rahim icindeki yaranin dondurulmasi lazimmis onun operayonu yaoilacak....Allahim bize bol bol sabir versin...;(((((
Aminn canim masallah sanada..inann cok sevindim saglikla büyüsün melek yüzlün cennet kokulun insallah...öyle zormuski bu süreç yaşamayan asla anlayamaz...;((((Simdiden gecmis olsun canim ikisi de iyi gecer insallah.. Rabbim bi an once karsiligini versin bu sıkıntıların da bebisin bu ay gelsin
İnşallah canım yaa ama yine negatif çıkarsa umudu kesecem tamamen ve bat gecikirse doktora gidecem çünkü sol tarafda agrım var kist mi oldu acaba yaaYap yap negatif gördüm ben benimkinde kanda inşallah sen gormessin bu sefer :)))
yeşil mercimek dedim bendeçok heyecanlandım bugün yaa
Benim sol gogsum agriyor arada hafif kas batmasi var. normalde adet oncesi gogsum agrirdi ama gunlerdir ucunabile dokunamiyorum yarin dayanamayip test yapicam galiba ama bata 5 gun var negatif gormektende korkuyorumİnşallah canım yaa ama yine negatif çıkarsa umudu kesecem tamamen ve bat gecikirse doktora gidecem çünkü sol tarafda agrım var kist mi oldu acaba yaa
İnşallah canım yaa ama yine negatif çıkarsa umudu kesecem tamamen ve bat gecikirse doktora gidecem çünkü sol tarafda agrım var kist mi oldu acaba yaa
Canim cok gecmis olsun.. bu gunleri mutluluga erismek icin yasiyorsun .. oyuzden tez zamanda iyilesip bebegini saglikla kucagina alman dilegiyle :)Yarın bende rahim filmi cektirecegim önce igne yaoikacak...sonrada sali gunu rahim icindeki yaranin dondurulmasi lazimmis onun operayonu yaoilacak....Allahim bize bol bol sabir versin...;(((((
Walla benimki de bana ole gelio okadar iyi gelişen yumurtalar dollenmesiyse kist olduysa die düşünmüyo deilim(
canım benim başıma geldi.. ekimde çatlatma iğnesi vuruldum hamilelik beklerken kist oluştu.. doktor dopum kontrol hapı verdi.. onu kullandım ve çok şükür diğer kontrolde geçmişti.. doğum kontrol hapı büyümesini engelleyip adetinin gecikmesini engelliyor. öbür türlü atılmayabiliyor dedi doktor.. ve atıldığında hemen yine ilaç verdi ama bu sefer klomen değil letu..Arkadaşlar bana doktor klomenle oluşan kistler genelde adetle atılır dedi. Hiç bunu yaşayan var mı aranızda. Çünkü bende kist olmasından korkuyorum. İnşallah böyle bişey başımıza gelmez. Gelirsede ilaca gerek kalmadan atarız inşallah
kist olursa o ay atılmıyor.. kontrole gidiyorsun reglin 3.gününde.. sonraki ay atılıyor genelde canım .. ben doğum kontrol hapı kullandım o ay geçti.. ama ablam kullanmadığı için inanın 4 ay geçmedi.. oyuzden hap verirse kullanın arkadaşlar.. öbür türlü o süreç daha çok uzayabiliyorKizlar gunaydin.. Klomenle kist olursa adetle atiliyomus bana da oyle soylemisti doktorum.. Klomen kullanmadan once benim hep catlamayan yumurtalarim oluyodu ve cok şükür atiliyodu onlar
Anladim canim benim klomensiz zaten catlamayan yumurtalar atiliyodu..kist olursa o ay atılmıyor.. kontrole gidiyorsun reglin 3.gününde.. sonraki ay atılıyor genelde canım .. ben doğum kontrol hapı kullandım o ay geçti.. ama ablam kullanmadığı için inanın 4 ay geçmedi.. oyuzden hap verirse kullanın arkadaşlar.. öbür türlü o süreç daha çok uzayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?