Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Cikolata kistim de vardi benim galiba o yuzden verdi bu progestani

bende serophene kullanıyorum 1.ayım bitti yarın adet bekleniyor inşallah gelmez ama gelecek gibi gözüküyor çok mutsuzum ya bugün yine bi arkadaşımın kızı dünyaya geldi sanki hiç hamile kalamıycam gibi geliyor ,Allahım ne olursun evlat hasretiyle sınama

Canim inşallah kendiliğinden gider de doğum kontrol kullanmak zorunda kalmam. Artık hiç vakit kaybetmek istemiyorum

Kizlar dayanamadim test yaptim negatifi gordum henuz 5 gun var reglime insallah o gununde gelir

Canim inşallah kendiliğinden gider de doğum kontrol kullanmak zorunda kalmam. Artık hiç vakit kaybetmek istemiyorum
Canim daha kist olup olmadigi belli degil hemen kotu dusunme..bak bende kist olusmustu cok moralim bozulmustu hap kullanicam diye .sonraki ay iyilestim ve yine tedavi yaptim ve kuvvetle muhtemel yine adet olucam .. yani Allah yazmadikca olmuyor canim..dua edelim bolca cok bekletmesin hicbirimizi

Tabiki hamile kalacaksin. Hepimizde kalacagiz..bu ay olmazsa diger aylarda.. herseyin vakti var..Saglikli sihhatli olsun da birazcik gec gelsin muhim degil canim

Hayirlisi olsun canim..belkide hamilesindir belli olmaz.. degilsen de uzulme lutfen..

Iste hepimizde ki ayni umut ama 5 gun sonra degisicegini sanmiyorum artik gununde adet olup yeni maclara bakalim diyicem :) hos geldiginde de ya yerlesme kanamasiysa diye devaminin gelmesini istemicem ama napalim hayirlisi ne zamansa mevlam saglikla versin...

Takintiya dönusturuyoruz cunku..biraz daha rahatlarsak eminim guzel sonuc alicaz canim..ben 2 kere plansiz hamilelik yasadim hemde dogum kontrol hapi kullanirken ..ama kan pihtilasma sorunumu bilmedigim icin 2 sini de kaybettim.3 aydir da istiyorum ve 2 defadir ilac kullandim.Bu sefer de olmadi.Cunku stres en buyuk etkenmis doktorum boyle soyledi. Insallah en yakin zaman da Rabbim yuzumuzu guldurur canim

Kizlar Klomeni bıraktıktan sonra hamile kalan var mı benim klomenle olamadı bırakınca ertesi ay etki edip kalanları duydum var mı böyle olan lütfen bi umutttt

Hayirlisi canim neler neler ogreniyoruz saglikli bebekler insallah dunyaya getiririz. Tum cabamiz bunun icin calismaha devam

Kizlar Klomeni bıraktıktan sonra hamile kalan var mı benim klomenle olamadı bırakınca ertesi ay etki edip kalanları duydum var mı böyle olan lütfen bi umutttt

Ben ilk defa bu ay kullandim canim henuz adet olmadim ama doktorum ilk ay olmazsa ikinci aya vucut ancak alisiyir dedi. Yani biraktiginda etkisi kalabilir hemen alismadigina gore, hemen de gitmez vucutdan etkisi diye dusunuyorum ama basina gelenler cevaplasa daha iyi olur sanirim. Insallah hamilesindir istiyorsan

Çok OTE="Onionci, post: 44534059, member: 648037"]Ben ilk defa bu ay kullandim canim henuz adet olmadim ama doktorum ilk ay olmazsa ikinci aya vucut ancak alisiyir dedi. Yani biraktiginda etkisi kalabilir hemen alismadigina gore, hemen de gitmez vucutdan etkisi diye dusunuyorum ama basina gelenler cevaplasa daha iyi olur sanirim. Insallah hamilesindir istiyorsan[/QUOTE]
Cok istiyorumsende kalırsın ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…