- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
öyle canım rabbim size de nasip etsin hayırlısıyla :)Ohhh ne guzel bak seker seker duruyor annesinin karninda :))
Hayirlisi olsun canim bu ay olur insallahKizlar bu ayda olmadi kirmizilar geldi dr umu degistiriyorum bakalim ne olacak
hayırlısı olsun canım.. hatırladım seni aynı gün iğne vurulmuştuk.. benimde bu ay olmadı sanırım.. lütfen üzülme, sabredersek hepimizin yüzü gülecek :)Kizlar bu ayda olmadi kirmizilar geldi dr umu degistiriyorum bakalim ne olacak
canım benim başıma geldi.. ekimde çatlatma iğnesi vuruldum hamilelik beklerken kist oluştu.. doktor dopum kontrol hapı verdi.. onu kullandım ve çok şükür diğer kontrolde geçmişti.. doğum kontrol hapı büyümesini engelleyip adetinin gecikmesini engelliyor. öbür türlü atılmayabiliyor dedi doktor.. ve atıldığında hemen yine ilaç verdi ama bu sefer klomen değil letu..
İnsallah canim hayirlisi olsun hepimiz icinhayırlısı olsun canım.. hatırladım seni aynı gün iğne vurulmuştuk.. benimde bu ay olmadı sanırım.. lütfen üzülme, sabredersek hepimizin yüzü gülecek :)
Canim daha kist olup olmadigi belli degil hemen kotu dusunme..bak bende kist olusmustu cok moralim bozulmustu hap kullanicam diye .sonraki ay iyilestim ve yine tedavi yaptim ve kuvvetle muhtemel yine adet olucam .. yani Allah yazmadikca olmuyor canim..dua edelim bolca cok bekletmesin hicbirimiziCanim inşallah kendiliğinden gider de doğum kontrol kullanmak zorunda kalmam. Artık hiç vakit kaybetmek istemiyorum
Tabiki hamile kalacaksin. Hepimizde kalacagiz..bu ay olmazsa diger aylarda.. herseyin vakti var..Saglikli sihhatli olsun da birazcik gec gelsin muhim degil canimbende serophene kullanıyorum 1.ayım bitti yarın adet bekleniyor inşallah gelmez ama gelecek gibi gözüküyor çok mutsuzum ya bugün yine bi arkadaşımın kızı dünyaya geldi sanki hiç hamile kalamıycam gibi geliyor ,Allahım ne olursun evlat hasretiyle sınama
Hayirlisi olsun canim..belkide hamilesindir belli olmaz.. degilsen de uzulme lutfen..Kizlar dayanamadim test yaptim negatifi gordum henuz 5 gun var reglime insallah o gununde gelir
Hayirlisi olsun canim..belkide hamilesindir belli olmaz.. degilsen de uzulme lutfen..
Takintiya dönusturuyoruz cunku..biraz daha rahatlarsak eminim guzel sonuc alicaz canim..ben 2 kere plansiz hamilelik yasadim hemde dogum kontrol hapi kullanirken ..ama kan pihtilasma sorunumu bilmedigim icin 2 sini de kaybettim.3 aydir da istiyorum ve 2 defadir ilac kullandim.Bu sefer de olmadi.Cunku stres en buyuk etkenmis doktorum boyle soyledi. Insallah en yakin zaman da Rabbim yuzumuzu guldurur canimIste hepimizde ki ayni umut ama 5 gun sonra degisicegini sanmiyorum artik gununde adet olup yeni maclara bakalim diyicem :) hos geldiginde de ya yerlesme kanamasiysa diye devaminin gelmesini istemicem ama napalim hayirlisi ne zamansa mevlam saglikla versin...
Takintiya dönusturuyoruz cunku..biraz daha rahatlarsak eminim guzel sonuc alicaz canim..ben 2 kere plansiz hamilelik yasadim hemde dogum kontrol hapi kullanirken ..ama kan pihtilasma sorunumu bilmedigim icin 2 sini de kaybettim.3 aydir da istiyorum ve 2 defadir ilac kullandim.Bu sefer de olmadi.Cunku stres en buyuk etkenmis doktorum boyle soyledi. Insallah en yakin zaman da Rabbim yuzumuzu guldurur canim
Kizlar Klomeni bıraktıktan sonra hamile kalan var mı benim klomenle olamadı bırakınca ertesi ay etki edip kalanları duydum var mı böyle olan lütfen bi umutttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?