- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Inşallah canımTabiki hamile kalacaksin. Hepimizde kalacagiz..bu ay olmazsa diger aylarda.. herseyin vakti var..Saglikli sihhatli olsun da birazcik gec gelsin muhim degil canim
Benimde hastalık belirtileri var gibi bakalım nolacak .s
Benimde kasiklarda agrida basladi ama 5 gunum var normalde adet olmama
Canım yaa inan korkumdan yapamıyorum :) normalde dün 28. Günümdü olmam lazımdı ama bazen 30. Günü de gelebiliyor ve iki gündür kesin hastalandım diyorum agrılarım akıntım ama bakıyorum birsey yok kremsi bir akıntı oluyor ara ara gögüslerim acayip hassaslastı ve bas bel agrılarım çok fazla bilmiyorum eger hamile degilsem kesin kist oldu yani :) pazartesiye kadar olmazsam negatifde görsem doktora gidecem ins yarın sabah bir test yapabilirim sanki :))nasılsınız kızlarMadam_coco gelen giden yoktur inşallah test yap kuzum meraktayım :)
Canım hepimiz aynı duyguları yasıyoruz hep o çevre bizi çok etkiliyor inan ben bu kadar çocuk bebek olsun diye hiç istekli olacagımı düşünmezdimbende serophene kullanıyorum 1.ayım bitti yarın adet bekleniyor inşallah gelmez ama gelecek gibi gözüküyor çok mutsuzum ya bugün yine bi arkadaşımın kızı dünyaya geldi sanki hiç hamile kalamıycam gibi geliyor ,Allahım ne olursun evlat hasretiyle sınama
Ayy bence var varrkızlar benim beklenen adet tarihi 8 ocaktı. çok bir belirtim yoktu gögüste hassasiyet dışında. o da adete yakın oluyor diye sallamadım. bu sabah test yaptım ve resimi ekledim. ikinci çizgi silik bir şekilde birinci dakikada belirdi. allah aşkına sizce nedir? varmıdır bebişEki Görüntüle 1739601
Canım yaa gecikme yaptımı adetinde peki hayırlısı ins diger aya olumlu olurKizlar bu ayda olmadi kirmizilar geldi dr umu degistiriyorum bakalim ne olacak
Evet canım çok zor bazen karamsarlık giriyor bakalım 2 ayım kaldı ilaç ta inşallah tutar , tutmazsa hsg çekilcem 15 aydır olmuyor sizin ?Canım hepimiz aynı duyguları yasıyoruz hep o çevre bizi çok etkiliyor inan ben bu kadar çocuk bebek olsun diye hiç istekli olacagımı düşünmezdim
Canim yerinde olsam idrar testini tekrarlarim..yine bu hayalet cizgi belirirse kan testi veririm..bu teste gore henuz yeni artan hcg varkızlar benim beklenen adet tarihi 8 ocaktı. çok bir belirtim yoktu gögüste hassasiyet dışında. o da adete yakın oluyor diye sallamadım. bu sabah test yaptım ve resimi ekledim. ikinci çizgi silik bir şekilde birinci dakikada belirdi. allah aşkına sizce nedir? varmıdır bebişEki Görüntüle 1739601
kızlar benim beklenen adet tarihi 8 ocaktı. çok bir belirtim yoktu gögüste hassasiyet dışında. o da adete yakın oluyor diye sallamadım. bu sabah test yaptım ve resimi ekledim. ikinci çizgi silik bir şekilde birinci dakikada belirdi. allah aşkına sizce nedir? varmıdır bebişEki Görüntüle 1739601
Senin bat ne zaman canimBenim bole çıktı aynı bi heves gittim kanda çıkmadı adetin bekliyorum cnm
Canım yaa gecikme yaptımı adetinde peki hayırlısı ins diger aya olumlu olur[/QU zamaninda geldi hayirlisi
Senin bat ne zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?