Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Slm hanimlar bende bu ay yine doktor kontrolundeyim bu ay klomen vermedi diger ay kullandigim icin etkisi bu ay daha guzel dedi ve sonuc olarak aşilama yapilacak kismetse artik rabbim tez zamanda hayirli bebeklerimizi nasip etsin haepimizede

nasılsınız kızlar Madam_coco gelen giden yoktur inşallah test yap kuzum meraktayım :)
Canım yaa inan korkumdan yapamıyorum :) normalde dün 28. Günümdü olmam lazımdı ama bazen 30. Günü de gelebiliyor ve iki gündür kesin hastalandım diyorum agrılarım akıntım ama bakıyorum birsey yok kremsi bir akıntı oluyor ara ara gögüslerim acayip hassaslastı ve bas bel agrılarım çok fazla bilmiyorum eger hamile degilsem kesin kist oldu yani :) pazartesiye kadar olmazsam negatifde görsem doktora gidecem ins yarın sabah bir test yapabilirim sanki :))

kızlar benim beklenen adet tarihi 8 ocaktı. çok bir belirtim yoktu gögüste hassasiyet dışında. o da adete yakın oluyor diye sallamadım. bu sabah test yaptım ve resimi ekledim. ikinci çizgi silik bir şekilde birinci dakikada belirdi. allah aşkına sizce nedir? varmıdır bebiş

Canım hepimiz aynı duyguları yasıyoruz hep o çevre bizi çok etkiliyor inan ben bu kadar çocuk bebek olsun diye hiç istekli olacagımı düşünmezdim

Ayy bence var varr benimde sekiz ocak ama hala yapmadım yaa 11. Gün negatidf gördüğüm için hadi hayırlsıı ins pozitiftir hemen kan ver

Canım hepimiz aynı duyguları yasıyoruz hep o çevre bizi çok etkiliyor inan ben bu kadar çocuk bebek olsun diye hiç istekli olacagımı düşünmezdim
Evet canım çok zor bazen karamsarlık giriyor bakalım 2 ayım kaldı ilaç ta inşallah tutar , tutmazsa hsg çekilcem 15 aydır olmuyor sizin ?

Canim yerinde olsam idrar testini tekrarlarim..yine bu hayalet cizgi belirirse kan testi veririm..bu teste gore henuz yeni artan hcg var

Benim bole çıktı aynı bi heves gittim kanda çıkmadı adetin bekliyorum cnm

Bnm de bugun adetimn 28.günü 3 gün önce kanda baktirdim gebelik yok dediler idrar testinde hafif silik çıkmıştı bende hastalığımin günü geçince yapicam

Yarin sabah tekrarliycam bakalim idrari. Pazartesi zaten kontrol var orda kan testini de yaptiririm. Hakkimizda hayırlısı. Nolur olmadi diye umutsuzluga kapilmayalim. Bu işin en önemlisi moral. Rabbim hayırlısı ise hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…