Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Evet canım çok zor bazen karamsarlık giriyor bakalım 2 ayım kaldı ilaç ta inşallah tutar , tutmazsa hsg çekilcem 15 aydır olmuyor sizin ?
Aynı durumdayız benim klomen ve iğne ile 2. ayım bu ay.
pazartesi iğne olacak muhtemelen.
doktor 4 kez deneyeceğiz dedi bu 2. zaten.. kaldı 2
sonra hsg dedi.
inşallah bu ay gelir bebeklerimiz.
benim yumurta oluyor çatlıyor ama döllenmiyor.
sizin?

Senin bat kaç geçen ay ben 13de oldum bu ay 10nunda büyük ihtimal bakalım hayırlısı

14'u o da normal olursam genelde geciyorum hep... Insallah hayirlisi

Kendimle celisiyorum gun gecmeden test yapmicam cikmayacak diyorum ama dayanamadim bes gun varken yaptim negatifi gordum simdi gecmezini bekliyorum pasa pasa

14'u o da normal olursam genelde geciyorum hep... Insallah hayirlisi

Kendimle celisiyorum gun gecmeden test yapmicam cikmayacak diyorum ama dayanamadim bes gun varken yaptim negatifi gordum simdi gecmezini bekliyorum pasa pasa

Bende ole dayanamadım negatif kanda görünce yapmamamaya karar verdim bende ama adet olcak gibiyim

Evet canım çok zor bazen karamsarlık giriyor bakalım 2 ayım kaldı ilaç ta inşallah tutar , tutmazsa hsg çekilcem 15 aydır olmuyor sizin ?
Benim sekiz aydır olmadı pko var diyorlar ama adet düzenli hormonlar normal sadece görüntüde var oda galiba yumurtanın gelişmesini etkiliyor glifor kullanıyorum bu ayda ilk klomen hep olur diyorlar ama olmuyor

ben bilmiyorum ne takip var ne iğne ,3 ay dozu arttırarak kullan gel hsg çekelim dedi başından mı savdı bilmiyorum,bak siz ne güzel yumurtam gelişiyor çatlıyor ama döllenmiyor diye bilgi sahibisiniz ben maalesef bilmiyorum

Benim sekiz aydır olmadı pko var diyorlar ama adet düzenli hormonlar normal sadece görüntüde var oda galiba yumurtanın gelişmesini etkiliyor glifor kullanıyorum bu ayda ilk klomen hep olur diyorlar ama olmuyor
hayırlısı canım ya üstüne düştükçe olmuyor maalesef

Ben bugün adet oldum kızlar. Ilk kullanım başarısız olmuş oldu böylece. Bu ay tekrar denicez artık nasip bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı. ...

Nefret ediyorum ilgisiz doktordan yaa takip etmeden iğne gerekirse nasıl verecek kızlar gerekirse doktorunuzu değiştirin ama klomen bitince mutlaka baktırın tekrar

Bencede canım değiştir hemen doktorunu. Klomen takip gerektiren bir ilaç. Nasıl hiç kontrol etmeden 3 ay kullan dedi hayret doğrusu.

Nefret ediyorum ilgisiz doktordan yaa takip etmeden iğne gerekirse nasıl verecek kızlar gerekirse doktorunuzu değiştirin ama klomen bitince mutlaka baktırın tekrar
bilmiyorum canım böyle işte 2 ay daha kullancam bu ilacı ,hsg çekilcem ,hep çekilmek istiyordum bi çekilsem de üstümden yük gitse tüplerim nasıl durumda merak ediyorum.

Bencede canım değiştir hemen doktorunu. Klomen takip gerektiren bir ilaç. Nasıl hiç kontrol etmeden 3 ay kullan dedi hayret doğrusu.
maalesef izmirde egepol hastanesinde gökalp bey çook yoğun başka şehirlerden akın ediyorlar ünlenmiş ya şımarmış galiba ,kime gitcem şimdi off çok yoruldum şimdiden ya

Arkadaslr birsey sorcm size kafama cok takildi bn gecen ay serhopen kulladm yumurta catlma ignesi vurdu catlatti dollenmedi boyle olan varmi iki yumurtam catlamisti

maalesef izmirde egepol hastanesinde gökalp bey çook yoğun başka şehirlerden akın ediyorlar ünlenmiş ya şımarmış galiba ,kime gitcem şimdi off çok yoruldum şimdiden ya
canım iyice araştır ve değiştir bencede normal değil yani bu kadar alakasız olunmaz benimki 2 haftada bir kontrole çağırıyor. üstelik devlet hastanesinde buldum ben bu doktoru çok tatlı ve güleryüzlü. doktor iyi olunca insan motive oluyor

Var mı izmirde önerebileceğiniz bugün adetin 1.günü bu arada ne zamanları kontrole çağırıyorlar bu ilacı kullanınca

Ben adetin 3.günü gitmiştim canım bu ilacı kullanınca hangi günler kontrole çağırıyorlar diye merak ettim bana dedi ki doktorum 1.ay 1 doz 2.ay 2 doz. 3Ay 3 doz iç adetin 5.günü 5 gün süre ile.
Adetin14 gününden 22.gününe kadar gün aşırı ilişki dedi 3 ay gelmicekmiyim dedim gerek yok dedi dediklerimi uygula dedi 3 ay olmaz ise eğer gel hsg çekelim aşılama yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…