- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Aynı durumdayız benim klomen ve iğne ile 2. ayım bu ay.Evet canım çok zor bazen karamsarlık giriyor bakalım 2 ayım kaldı ilaç ta inşallah tutar , tutmazsa hsg çekilcem 15 aydır olmuyor sizin ?
Senin bat kaç geçen ay ben 13de oldum bu ay 10nunda büyük ihtimal bakalım hayırlısı
14'u o da normal olursam genelde geciyorum hep... Insallah hayirlisi
Kendimle celisiyorum gun gecmeden test yapmicam cikmayacak diyorum ama dayanamadim bes gun varken yaptim negatifi gordum simdi gecmezini bekliyorum pasa pasa
Benim sekiz aydır olmadı pko var diyorlar ama adet düzenli hormonlar normal sadece görüntüde var oda galiba yumurtanın gelişmesini etkiliyor glifor kullanıyorum bu ayda ilk klomen hep olur diyorlar ama olmuyorEvet canım çok zor bazen karamsarlık giriyor bakalım 2 ayım kaldı ilaç ta inşallah tutar , tutmazsa hsg çekilcem 15 aydır olmuyor sizin ?
ben bilmiyorum ne takip var ne iğne ,3 ay dozu arttırarak kullan gel hsg çekelim dedi başından mı savdı bilmiyorum,bak siz ne güzel yumurtam gelişiyor çatlıyor ama döllenmiyor diye bilgi sahibisiniz ben maalesef bilmiyorumAynı durumdayız benim klomen ve iğne ile 2. ayım bu ay.
pazartesi iğne olacak muhtemelen.
doktor 4 kez deneyeceğiz dedi bu 2. zaten.. kaldı 2
sonra hsg dedi.
inşallah bu ay gelir bebeklerimiz.
benim yumurta oluyor çatlıyor ama döllenmiyor.
sizin?
hayırlısı canım ya üstüne düştükçe olmuyor maalesefBenim sekiz aydır olmadı pko var diyorlar ama adet düzenli hormonlar normal sadece görüntüde var oda galiba yumurtanın gelişmesini etkiliyor glifor kullanıyorum bu ayda ilk klomen hep olur diyorlar ama olmuyor
Ayy Hayırlısı canım ins gelecek ay güzel gecer senin içinBen bugün adet oldum kızlar. Ilk kullanım başarısız olmuş oldu böylece. Bu ay tekrar denicez artık nasip bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı. ...
Nefret ediyorum ilgisiz doktordan yaa takip etmeden iğne gerekirse nasıl verecek kızlar gerekirse doktorunuzu değiştirin ama klomen bitince mutlaka baktırın tekrarben bilmiyorum ne takip var ne iğne ,3 ay dozu arttırarak kullan gel hsg çekelim dedi başından mı savdı bilmiyorum,bak siz ne güzel yumurtam gelişiyor çatlıyor ama döllenmiyor diye bilgi sahibisiniz ben maalesef bilmiyorum
Ayy Hayırlısı canım ins gelecek ay güzel gecer senin için
ben bilmiyorum ne takip var ne iğne ,3 ay dozu arttırarak kullan gel hsg çekelim dedi başından mı savdı bilmiyorum,bak siz ne güzel yumurtam gelişiyor çatlıyor ama döllenmiyor diye bilgi sahibisiniz ben maalesef bilmiyorum
bilmiyorum canım böyle işte 2 ay daha kullancam bu ilacı ,hsg çekilcem ,hep çekilmek istiyordum bi çekilsem de üstümden yük gitse tüplerim nasıl durumda merak ediyorum.Nefret ediyorum ilgisiz doktordan yaa takip etmeden iğne gerekirse nasıl verecek kızlar gerekirse doktorunuzu değiştirin ama klomen bitince mutlaka baktırın tekrar
maalesef izmirde egepol hastanesinde gökalp bey çook yoğun başka şehirlerden akın ediyorlar ünlenmiş ya şımarmış galiba ,kime gitcem şimdi off çok yoruldum şimdiden yaBencede canım değiştir hemen doktorunu. Klomen takip gerektiren bir ilaç. Nasıl hiç kontrol etmeden 3 ay kullan dedi hayret doğrusu.
canım iyice araştır ve değiştir bencede normal değil yanimaalesef izmirde egepol hastanesinde gökalp bey çook yoğun başka şehirlerden akın ediyorlar ünlenmiş ya şımarmış galiba ,kime gitcem şimdi off çok yoruldum şimdiden ya
Benim de bu ay 2 yumurtam vardi catlsmislardi..ama regl oldum canim..catlayinca illa ki hamile kalmiyoruzArkadaslr birsey sorcm size kafama cok takildi bn gecen ay serhopen kulladm yumurta catlma ignesi vurdu catlatti dollenmedi boyle olan varmi iki yumurtam catlamisti
Benim de bu ay 2 yumurtam vardi catlsmislardi..ama regl oldum canim..catlayinca illa ki hamile kalmiyoruz
Var mı izmirde önerebileceğiniz bugün adetin 1.günü bu arada ne zamanları kontrole çağırıyorlar bu ilacı kullanıncacanım iyice araştır ve değiştir bencede normal değil yanibu kadar alakasız olunmaz benimki 2 haftada bir kontrole çağırıyor. üstelik devlet hastanesinde buldum ben bu doktoru çok tatlı ve güleryüzlü. doktor iyi olunca insan motive oluyor
Var mı izmirde önerebileceğiniz bugün adetin 1.günü bu arada ne zamanları kontrole çağırıyorlar bu ilacı kullanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?