Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Şu var biz bu ayı sadece 17.gün ile 19.günü değerlendirdik ve yumurtam 21 gün çatladı hissettim pisi pisine kaçtı eşimin işinden dolayı ama bu ay dikkat etcez ilişki günlerine.

Aa aaa ilk defa duyuyorum bole bisiy benim olursa inşallah 2.gebeligim olmadı 8 aydir denemeyle KlOmen verdi 5 gün 2 doz günde 2 gün arayla çağırdı catladiktan sonrada adet olmasan gel dedi takip olmadan nasıl olacakmış o ??

Bu sitede bazı arkadaşlara yazdım normal karşıladılar onlara da bu şekilde yapmış doktorları ilk değilim yani ama bu durumda ne yapmalıyım, zamanım benim gidiyor doktora kolay tabi

Bana mesela iğne vermedi kendi çaylar dedi iyi durumu dedi değişik ilişki günleri verdi ara sürede 4 gun cinsel perhiz verdi bunları da 2,3 günde ultrason çekti 3 kere ultrason a girdim

Aynen ole ben ilk kızıma 6 aylık evliyken hamile kaldım süpriz olmuştu ama 2.de ugrasioruz ama olmuo Rabbim inşallah isteyen herkezin kucagini. Boş birakmaz
Ne mutlu kızın varmış canım ben hiç hamile kalamadım sen yine hamile kalabliyorsun ve annelik duygusunu tatmışsın ne güzel

Ne mutlu kızın varmış canım ben hiç hamile kalamadım sen yine hamile kalabliyorsun ve annelik duygusunu tatmışsın ne güzel

Tadamadim cnm kızım i doğduktan A9 sonra ameliyatta kaybettim evet annelik duygusu yaşadım ama evlat acısı çok daha yıktı beni 34gunlukken nöbet geçirmeye basladi ve hastaneden cikamadik 9 ay mücadele verdik ameliyat dediler ama minik kalbi dayanmadi yawrumun (

Öylemi başınız sağolsun Kıyamam ya evet çok acı gerçekten hep dua ediyorum Rabbim sağlıklısıyla hayırlısıyla versin canım hepimize , çok zor acılar var hayatta şükretmek lazım herşeye , Allah a bırakıyorum zamanını biliyordur Rabbim inşallah Allah seninde yüzünü güldürür tez vakit.

Saol cnm Inşallah Rabbim zamanında sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

Var mı izmirde önerebileceğiniz bugün adetin 1.günü bu arada ne zamanları kontrole çağırıyorlar bu ilacı kullanınca
izmir konusunda yorum yapamıycam malesef canım ama ben adetin 3. günü gittim hormon testleri yapıldı. sonra 5. gün klomen başladık bitince 1.3. ve 5. gün ilişki önerdi sonra adetten 4-5 gün sonra gittim. daha sonra tekrar yumurtalara bakmak için çağırdı falan. her defasında uyltrasonla dikkatli inceliyor. klomen kist falan yapmasın diye dikkatli bakıyorum dedi benim doktor. Yani direk git 3 ay sonra gel demesi bana garip geldi. ki bazılarında 1 ay kullanıp 1 ay ara veren arkadaşlar da oldu. Sen yine de dikkat et

Nisacim basin sagolsun... Melegin seni cennette bekliyor allahim saglikla hayirli evlatlar vericek sana insallah... Sabir canim s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…