- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ben adetin 3.günü gitmiştim canım bu ilacı kullanınca hangi günler kontrole çağırıyorlar diye merak ettim bana dedi ki doktorum 1.ay 1 doz 2.ay 2 doz. 3Ay 3 doz iç adetin 5.günü 5 gün süre ile.
Adetin14 gününden 22.gününe kadar gün aşırı ilişki dedi 3 ay gelmicekmiyim dedim gerek yok dedi dediklerimi uygula dedi 3 ay olmaz ise eğer gel hsg çekelim aşılama yaparız dedi
8 aydır denemeyle derken klomen vb ilaçlar 3.aydan fazla zararlıymış
Valla Allah istedimi oluyor işte olmadığı zaman da yok böyle şöyle iyice pimpirik oluyor insan.
Ne mutlu kızın varmış canım ben hiç hamile kalamadım sen yine hamile kalabliyorsun ve annelik duygusunu tatmışsın ne güzelAynen ole ben ilk kızıma 6 aylık evliyken hamile kaldım süpriz olmuştu ama 2.de ugrasioruz ama olmuo Rabbim inşallah isteyen herkezin kucagini. Boş birakmaz
Ne mutlu kızın varmış canım ben hiç hamile kalamadım sen yine hamile kalabliyorsun ve annelik duygusunu tatmışsın ne güzel
Öylemi başınız sağolsun Kıyamam ya evet çok acı gerçekten hep dua ediyorum Rabbim sağlıklısıyla hayırlısıyla versin canım hepimize , çok zor acılar var hayatta şükretmek lazım herşeye , Allah a bırakıyorum zamanını biliyordur Rabbim inşallah Allah seninde yüzünü güldürür tez vakit.Tadamadim cnm kızım i doğduktan A9 sonra ameliyatta kaybettim evet annelik duygusu yaşadım ama evlat acısı çok daha yıktı beni 34gunlukken nöbet geçirmeye basladi ve hastaneden cikamadik 9 ay mücadele verdik ameliyat dediler ama minik kalbi dayanmadi yawrumun(
Öylemi başınız sağolsun Kıyamam ya evet çok acı gerçekten hep dua ediyorum Rabbim sağlıklısıyla hayırlısıyla versin canım hepimize , çok zor acılar var hayatta şükretmek lazım herşeye , Allah a bırakıyorum zamanını biliyordur Rabbim inşallah Allah seninde yüzünü güldürür tez vakit.
izmir konusunda yorum yapamıycam malesef canım ama ben adetin 3. günü gittim hormon testleri yapıldı. sonra 5. gün klomen başladık bitince 1.3. ve 5. gün ilişki önerdi sonra adetten 4-5 gün sonra gittim. daha sonra tekrar yumurtalara bakmak için çağırdı falan. her defasında uyltrasonla dikkatli inceliyor. klomen kist falan yapmasın diye dikkatli bakıyorum dedi benim doktor. Yani direk git 3 ay sonra gel demesi bana garip geldi. ki bazılarında 1 ay kullanıp 1 ay ara veren arkadaşlar da oldu. Sen yine de dikkat etVar mı izmirde önerebileceğiniz bugün adetin 1.günü bu arada ne zamanları kontrole çağırıyorlar bu ilacı kullanınca
Tadamadim cnm kızım i doğduktan A9 sonra ameliyatta kaybettim evet annelik duygusu yaşadım ama evlat acısı çok daha yıktı beni 34gunlukken nöbet geçirmeye basladi ve hastaneden cikamadik 9 ay mücadele verdik ameliyat dediler ama minik kalbi dayanmadi yawrumun(
Yeni hamişlerr bir sorum var yaa kasık agrısı oluyormuydu yine sizde yoksa benim adet gelecek mi ya
Nisacim basin sagolsun... Melegin seni cennette bekliyor allahim saglikla hayirli evlatlar vericek sana insallah... Sabir canim s
Gelmedi yaa ama heran gelecek gibiCocosum senden bebis haberi alicagiz insallah. Gelmedi dimi adet henuz?
benim en büyük belirtim kasıklardı zaten canımYeni hamişlerr bir sorum var yaa kasık agrısı oluyormuydu yine sizde yoksa benim adet gelecek mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?