Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Evet bana hem bu gece olsun dedi hem de otuzalti saat sonra yani yarin gece 12de olsun dedi.ins.herkesin olur
inşallah Rabbim her isteyene versin.. çalıştığımdan dolayı dua okuyamıyorum bende telefonuma kenzül arşı indirdim dinliyorum birde fetih suresını dinliyorum... artık ilaçları kullandık gerisi Allahın takdiri..

Nekadrdir bebek istiyorsunuz.bi sorunun var miydi ?

Nekadrdir bebek istiyorsunuz.bi sorunun var miydi ?

1 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı. iltihap problemim vardı aralık sonunda iltihap için tedavi gördükten hemen sonra ilacın bittiği gün adet oldum. adetin 5. gününden itibaren 5 gün klomen kullandım. iki gün önce kontrolde sol da üç yumurta oluştuğunu söyledi doktorum. 15-16-17 mm lik. kısmetse bu akşamda çatlatma iğnemi vurdurcam. kısaca hikayem böyle

Anladim canim ins.bu ay hamile kalirsin.biz de bi yillik evliyiz son uc aydir deniyoruz.benim hic bi sorunum yok.iki ay olmadi.doktordan israrla isteyince igneyi verdi.vurdurdum bekliyorum ins. Olur.

Anladim canim ins.bu ay hamile kalirsin.biz de bi yillik evliyiz son uc aydir deniyoruz.benim hic bi sorunum yok.iki ay olmadi.doktordan israrla isteyince igneyi verdi.vurdurdum bekliyorum ins. Olur.

İnşallah canim ya bilmiyorum fazla umutlandim sanki benim ilk bide. Ama cok agrim var bugun normal mi bilemiyorum. Bu aksam ignemi daha yeni vurdurdum. Kimbilir nasil agrim olcak

İnşallah canim ya bilmiyorum fazla umutlandim sanki benim ilk bide. Ama cok agrim var bugun normal mi bilemiyorum. Bu aksam ignemi daha yeni vurdurdum. Kimbilir nasil agrim olcak
Bi cok kiside agri olusuyor.benim de ilk. Ama agrim yok sadece sol kasigimda bi baski ve karin siskinligim var.ins.burdan mujdeli haber veririz.

Banada doktorum diyet önerdi saglıklı beslenme ilaç süresince tempolu yürüyüş

Banada doktorum diyet önerdi saglıklı beslenme ilaç süresince tempolu yürüyüş
Banada onermisti zaten kiloluyum. Ama bununla ilgili bir problem olacagini soylemedi. Gecen pazar tartildigimda 3 hafta da 4 kilo verdim. Ama bu hafta verebildimmi ancak haftasonu gorucem. Stresten yiyemiyorum artik iyice aciktikca yiyorum. İgne oldun mu dun aksam ben saat 7 gibi yaptirdim

Çok stres yapma yaa allah korusun bak sebepsiz inflt hep stresden oluşuyor birde düşünmeyenin ilk aydan oluyor yaa bizlerinde olacak ins no stres :) bende dün altı gibi yaptırdım ama hala çatlamadı sanki yarında çalısma yapacam :)

çatlamadığını nerden anladın. bana doktorum cumartesı catlar dedi ama bilmiyorum ya içim bi kıpır kıpır sonra olmıcak galiba diyorum. aksi gibi işyerinde de yoğunluk yok havalardan dolayı boşta kalıncada hep düşünüyorum

merhabalaaaarr. bende dün kontrole gittim. salı iğne yapmıştım. dün dr çatlamış dedi. 12 gün sonra belli oluyor gebelik dedi. sabırsızlıkla bekliyorum. nasıl geçicek 12 gün yaaaa bari belirtileri falan olsa.. göğüslerim taş gibi ama daha 1-2 günden kendini belli eden bişey değildir psikolojik sanırım

canım stres yapma en önemlisi bu kendini meşgul edecek şeylerle uğraş. inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…