inşallah inşallah inşallahh. çok amin..canım stres yapma en önemlisi bu kendini meşgul edecek şeylerle uğraş. inşallah tutar
Cnm test yaptırdın mı merak ettim seni:)Anladım canım salı bitti lekelenme ben yarın kan testine gidicem inşaallah. Mutlu haberler vermek umuduyla :)
onu bende çok merak ettim :)Cnm test yaptırdın mı merak ettim seni:)
Bugun igne vurulali 6.gunum.ilk vurundugum gun cok akintim oldu.ondan sonra kurudum sanki.ogunden sonra pek bi akintim yok.senin nasil?kızlar akıntı durumlarınız nasıll pekii
benim üç gündür aralıklı biçimde var.. ve ağrılarımda var aynı şekilde. birde iğneden sonra yarın sabah ilişki var ne kadar yatsam diye onu düşünüyorum işe de gidicem üstelik keşke pazara denk gelseydiBugun igne vurulali 6.gunum.ilk vurundugum gun cok akintim oldu.ondan sonra kurudum sanki.ogunden sonra pek bi akintim yok.senin nasil?
Keskebenim üç gündür aralıklı biçimde var.. ve ağrılarımda var aynı şekilde. birde iğneden sonra yarın sabah ilişki var ne kadar yatsam diye onu düşünüyorum işe de gidicem üstelik keşke pazara denk gelseydi
Evet keske aksam olsaydi.doktor sabah mi olsun dedi?bence bi saat kalkma.benim üç gündür aralıklı biçimde var.. ve ağrılarımda var aynı şekilde. birde iğneden sonra yarın sabah ilişki var ne kadar yatsam diye onu düşünüyorum işe de gidicem üstelik keşke pazara denk gelseydi
30 dk yeter bence. olacağı vrsa zaten olur 1 hafta canlı kalabiliyorlar çünkü.benim üç gündür aralıklı biçimde var.. ve ağrılarımda var aynı şekilde. birde iğneden sonra yarın sabah ilişki var ne kadar yatsam diye onu düşünüyorum işe de gidicem üstelik keşke pazara denk gelseydi
Yokmuş canım ya maalesefCnm test yaptırdın mı merak ettim seni:)
üzülme canım Allah hayırlısını versin..Yokmuş canım ya maalesefenfeksiyon çıktı sonuçlarında. O yüzden bu şekilde birşey yaşamışım. Klomene bir ay ara verdik .. Allah sana kavuşmayı nasip etsin miniğine :)
hayırlısı olsun. inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.Yokmuş canım ya maalesefenfeksiyon çıktı sonuçlarında. O yüzden bu şekilde birşey yaşamışım. Klomene bir ay ara verdik .. Allah sana kavuşmayı nasip etsin miniğine :)
üzülme canım Allah hayırlısını versin..
İnşallah kızlar çok teşekkürler desteğiniz içinhayırlısı olsun. inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.
Ben kesin bebis vardir diye dusunmustum.ins.hayirli bi sekilde ennkisa zamanda olur.İnşallah kızlar çok teşekkürler desteğiniz için
Kac kez klomen klullandin. Hemen asilama tup bebege gecmiyorlar.bikac kez dene umidini kaybetme.bi sorunun var mi ?Kızlar bende klomen kullandım ve gebelik testi negatif adetimin 23.günüdirek aşılama hatta direk tüp bebek istiyorum
Yumurtam çatlamıyo küçük kalıyo tek sorun bu olduğu için klomen düzeltir direk diye düşündüm ama...ilk kez kullandımKac kez klomen klullandin. Hemen asilama tup bebege gecmiyorlar.bikac kez dene umidini kaybetme.bi sorunun var mi ?
Gunde kac doz kullandin?Yumurtam çatlamıyo küçük kalıyo tek sorun bu olduğu için klomen düzeltir direk diye düşündüm ama...ilk kez kullandım
2 tane içtimGunde kac doz kullandin?
Demek ki iki tane senin yumurtalarin icin yeterli degil.ilacin prospektusunde ise yaramazsa arttirilmali diyor.gunde uc yada dort doz vermeli. doktoruna da danis.tup bebek ve asilamada da yine bu tur yumurta gelistiriciler kullaniliyor.dozu arttirmak ins ise yarar .incir kuru de dene ayni zamnda.sonrada catlatici igne vurdur gelustikten sonra.moralini bozma ins.olur uzun oldu biraz2 tane içtim
Çok teşekkür ederim dozu arttırıcam inşallah işe yararDemek ki iki tane senin yumurtalarin icin yeterli degil.ilacin prospektusunde ise yaramazsa arttirilmali diyor.gunde uc yada dort doz vermeli. doktoruna da danis.tup bebek ve asilamada da yine bu tur yumurta gelistiriciler kullaniliyor.dozu arttirmak ins ise yarar .incir kuru de dene ayni zamnda.sonrada catlatici igne vurdur gelustikten sonra.moralini bozma ins.olur uzun oldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?