Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bugun igne vurulali 6.gunum.ilk vurundugum gun cok akintim oldu.ondan sonra kurudum sanki.ogunden sonra pek bi akintim yok.senin nasil?
benim üç gündür aralıklı biçimde var.. ve ağrılarımda var aynı şekilde. birde iğneden sonra yarın sabah ilişki var ne kadar yatsam diye onu düşünüyorum işe de gidicem üstelik keşke pazara denk gelseydi

Keske
Evet keske aksam olsaydi.doktor sabah mi olsun dedi?bence bi saat kalkma.

30 dk yeter bence. olacağı vrsa zaten olur 1 hafta canlı kalabiliyorlar çünkü.

Yokmuş canım ya maalesef enfeksiyon çıktı sonuçlarında. O yüzden bu şekilde birşey yaşamışım. Klomene bir ay ara verdik .. Allah sana kavuşmayı nasip etsin miniğine :)
hayırlısı olsun. inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız.

Kızlar bende klomen kullandım ve gebelik testi negatif adetimin 23.günü direk aşılama hatta direk tüp bebek istiyorum
Kac kez klomen klullandin. Hemen asilama tup bebege gecmiyorlar.bikac kez dene umidini kaybetme.bi sorunun var mi ?

Demek ki iki tane senin yumurtalarin icin yeterli degil.ilacin prospektusunde ise yaramazsa arttirilmali diyor.gunde uc yada dort doz vermeli. doktoruna da danis.tup bebek ve asilamada da yine bu tur yumurta gelistiriciler kullaniliyor.dozu arttirmak ins ise yarar .incir kuru de dene ayni zamnda.sonrada catlatici igne vurdur gelustikten sonra.moralini bozma ins.olur uzun oldu biraz

Çok teşekkür ederim dozu arttırıcam inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…