Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Yokmuş canım ya maalesef enfeksiyon çıktı sonuçlarında. O yüzden bu şekilde birşey yaşamışım. Klomene bir ay ara verdik .. Allah sana kavuşmayı nasip etsin miniğine :)
Hayırlısı olsun cnm bi dahaki ay inşallah.. Geçmiş olsun bu arada

Nasil gidiyor hamilelik canim? Belirtilerinide bizimle paylas :) bol bol istirahat et bu donemde
Çok şükür bi problem yok cnm inşallah böyle devam ederse 1hafta içinde kalp atışlarını duyucaz.. Şimdi tatildeyim kayınvalidem sağolsun:)

Çatladıgını akıntıdan anlıyorum canım koyulasıyor krem gibi çatladıktan sonrada benimde bugün çatlar galiba

sanki karnım patlıcakmış gibi hissediyorum been. neden olur ki bu çok rahatsız etmeye başladı beni
İlk ayımda bende öyle olmustum iki gün kalkamadım yerimden iğneden sonra doktor çatlama belirtileri demişti bu ay eskisi gibi belirtilerim yok ama agrı baskı var hala

Çok teşekkür ederim dozu arttırıcam inşallah işe yarar
Bende ikinci ayımdayım dozu artırdım diger ay çok büyümedi iki yumurtam vardı günde iki klomenle bu ay günde üç klomen üç dört tane yumurtam oldu birinde 21 mm i gördüm ins sendede etkisi olur mutlaka artır umut kaybetmek yok birgün mutlaka olacak biz ille hemen istedigimiz için stres yapıyoruz

Çatladıgını akıntıdan anlıyorum canım koyulasıyor krem gibi çatladıktan sonrada benimde bugün çatlar galiba
o zaman benim önce çatladı çünkü iğne vurulmadan önce çarşamba günü çok akıntım olmuştu ama şuan yok. birde benim karnım ağrıyor dediğim kasığımmış meğer. bilmiyordum kasık neresi oluyor ama bugün bakınca öğrendim. ara ara çok ağrım oluyor bilmiyorum sonumuz nolcak... hayır olsun artık Allaha kaldık elimizden gelenide yaptık

İnşallah yaa benim ilaç kullanmadan 16 mm filan oluyo 20 mm olunca çatlıyor galiba bide benim doktorum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vermedi bu normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…