Ama iyi bir doktor kontrolunde yap canim.Çok teşekkür ederim dozu arttırıcam inşallah işe yarar
Hayırlısı olsun cnm bi dahaki ay inşallah.. Geçmiş olsun bu aradaYokmuş canım ya maalesefenfeksiyon çıktı sonuçlarında. O yüzden bu şekilde birşey yaşamışım. Klomene bir ay ara verdik .. Allah sana kavuşmayı nasip etsin miniğine :)
Ama dozu kafana gore arttirma. Doktoruna danisÇok teşekkür ederim dozu arttırıcam inşallah işe yarar
Adet olunca gideceğim doktora konuşucam bakalımAma dozu kafana gore arttirma. Doktoruna danis
Hayırlısı olsun cnm bi dahaki ay inşallah.. Geçmiş olsun bu arada
Çok şükür bi problem yok cnm inşallah böyle devam ederse 1hafta içinde kalp atışlarını duyucaz.. Şimdi tatildeyim kayınvalidem sağolsun:)Nasil gidiyor hamilelik canim? Belirtilerinide bizimle paylas :) bol bol istirahat et bu donemde
Bel agrin var miydi baslarda.benim belim cok agriyor.belki belirtidirPek bi belirtim yok cnm sık idrara çıkıyorum bi de göğüslerim çok acıyodu geçti biraz
Bende olmadı cnmBel agrin var miydi baslarda.benim belim cok agriyor.belki belirtidir
Tamm canim sagolBende olmadı cnm
Tamm canim sagol
Çatladıgını akıntıdan anlıyorum canım koyulasıyor krem gibi çatladıktan sonrada benimde bugün çatlar galibaçatlamadığını nerden anladın. bana doktorum cumartesı catlar dedi ama bilmiyorum ya içim bi kıpır kıpır sonra olmıcak galiba diyorum. aksi gibi işyerinde de yoğunluk yok havalardan dolayı boşta kalıncada hep düşünüyorum
İlk ayımda bende öyle olmustum iki gün kalkamadım yerimden iğneden sonra doktor çatlama belirtileri demişti bu ay eskisi gibi belirtilerim yok ama agrı baskı var halasanki karnım patlıcakmış gibi hissediyorum been. neden olur ki bu çok rahatsız etmeye başladı beni
Bende ikinci ayımdayım dozu artırdım diger ay çok büyümedi iki yumurtam vardı günde iki klomenle bu ay günde üç klomen üç dört tane yumurtam oldu birinde 21 mm i gördüm ins sendede etkisi olur mutlaka artır umut kaybetmek yok birgün mutlaka olacak biz ille hemen istedigimiz için stres yapıyoruzÇok teşekkür ederim dozu arttırıcam inşallah işe yarar
o zaman benim önce çatladıÇatladıgını akıntıdan anlıyorum canım koyulasıyor krem gibi çatladıktan sonrada benimde bugün çatlar galiba
bugün çatlama oldu mu birşey hissettin mi? kasıklarımda çok fazla ağrı var dik duramıyorum kambur duruyorum resmenÇatladıgını akıntıdan anlıyorum canım koyulasıyor krem gibi çatladıktan sonrada benimde bugün çatlar galiba
İnşallah yaa benim ilaç kullanmadan 16 mm filan oluyo 20 mm olunca çatlıyor galiba bide benim doktorum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vermedi bu normal miBende ikinci ayımdayım dozu artırdım diger ay çok büyümedi iki yumurtam vardı günde iki klomenle bu ay günde üç klomen üç dört tane yumurtam oldu birinde 21 mm i gördüm ins sendede etkisi olur mutlaka artır umut kaybetmek yok birgün mutlaka olacak biz ille hemen istedigimiz için stres yapıyoruz
İğneden sonra çok ağrı olduğunu duymuştumbugün çatlama oldu mu birşey hissettin mi? kasıklarımda çok fazla ağrı var dik duramıyorum kambur duruyorum resmen
Canim ignenin etkisi bazılarina agir oluyor.bazilari hafif geciriyor.bunyeye gore değişiyor. Benim ustumde hafif etkileri var şimdilik. Bu 7.gunum.ins senin de etkiler hafifler.Kimse yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?