Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

İnşallah yaa benim ilaç kullanmadan 16 mm filan oluyo 20 mm olunca çatlıyor galiba bide benim doktorum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vermedi bu normal mi
Yumurtan kendiliginden catliyorsa igneye gerek yoktur.ama takipte yarar var bence

Bugün benim için çok zor geçti şuan hafifledi agrim.ama karnım da bir şişkinlik var sanki tika basa yemek yemisim gibi, uzerimde bol kiyafet olmasina ragmen sıkıyormus gibiydi. Cok sukur simdi hafif hafif batmalar var sanci yok

Doktor doçent çok havalı pek bi şey soramıyorum kısa kesiyo yumurta büyamediği için çatlamıyo galiba bilmiyorum pek
Budefa gittiginde sor buyumuyorsa dozu artirabiliriz yumurta takibi yapmak istiyorum de.eger ilgilenmiyorsa.ilgili iyi bi doktor bul.doktorun ilgili olmasi onemli

Ins cektigin sancilar bebeginin habercisi olur canim

İnşallah yaa benim ilaç kullanmadan 16 mm filan oluyo 20 mm olunca çatlıyor galiba bide benim doktorum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vermedi bu normal mi
Takipsiz klomen uygun degil bence yaa çünkü hem bilgi sahibi oldum ben yumurtalarım hakkında hemde ilacın bana ne kadar etki yaptıgını öğrendim üstelik sade klomenle çatlama problemi varmı yokmu bilmeden uygun olmaz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…