Yumurtan kendiliginden catliyorsa igneye gerek yoktur.ama takipte yarar var benceİnşallah yaa benim ilaç kullanmadan 16 mm filan oluyo 20 mm olunca çatlıyor galiba bide benim doktorum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vermedi bu normal mi
Doktor doçent çok havalı pek bi şey soramıyorum kısa kesiyo yumurta büyamediği için çatlamıyo galiba bilmiyorum pekYumurtan kendiliginden catliyorsa igneye gerek yoktur.ama takipte yarar var bence
Budefa gittiginde sor buyumuyorsa dozu artirabiliriz yumurta takibi yapmak istiyorum de.eger ilgilenmiyorsa.ilgili iyi bi doktor bul.doktorun ilgili olmasi onemliDoktor doçent çok havalı pek bi şey soramıyorum kısa kesiyo yumurta büyamediği için çatlamıyo galiba bilmiyorum pek
Ins cektigin sancilar bebeginin habercisi olur canimBugün benim için çok zor geçti şuan hafifledi agrim.ama karnım da bir şişkinlik var sanki tika basa yemek yemisim gibi, uzerimde bol kiyafet olmasina ragmen sıkıyormus gibiydi. Cok sukur simdi hafif hafif batmalar var sanci yok
Özele gidemiyorum şuan devlettede per hafta doktor değişiyo bu doktoru bile zor buldum gidince konuşucam bakalımBudefa gittiginde sor buyumuyorsa dozu artirabiliriz yumurta takibi yapmak istiyorum de.eger ilgilenmiyorsa.ilgili iyi bi doktor bul.doktorun ilgili olmasi onemli
12.gun cok erken degilmiiKızlar doktor adetin 12.günü kan ver dedi ama yarına denk gelio ptesi versem olmazmi
İnsallah canimIns cektigin sancilar bebeginin habercisi olur canim
Bendede aynı oldu bugün özellikle yürüyemedim agrıdan karın kasık sanki çatladı artık :)bugün çatlama oldu mu birşey hissettin mi? kasıklarımda çok fazla ağrı var dik duramıyorum kambur duruyorum resmen
Takipsiz klomen uygun degil bence yaa çünkü hem bilgi sahibi oldum ben yumurtalarım hakkında hemde ilacın bana ne kadar etki yaptıgını öğrendim üstelik sade klomenle çatlama problemi varmı yokmu bilmeden uygun olmaz sankiİnşallah yaa benim ilaç kullanmadan 16 mm filan oluyo 20 mm olunca çatlıyor galiba bide benim doktorum yumurta takibi ve çatlatma iğnesi vermedi bu normal mi
12.Gun erken bence.14./15.gun daha uygunKızlar doktor adetin 12.günü kan ver dedi ama yarına denk gelio ptesi versem olmazmi
İlk defa kasık ağrım bu denli oldu. Ama hala cok dik yuruyunce falan agri girip cikiyor bugunde. Hep yatcam bugun aksama kadarBendede aynı oldu bugün özellikle yürüyemedim agrıdan karın kasık sanki çatladı artık :)
Hormon kanı gebelik değil cnm :))))12.gun cok erken degilmii
Klomen dün bitti adetin 12.günü kan ver gelde dedi12.Gun erken bence.14./15.gun daha uygun
Hmm tamm ben gebelik icin sanmistim.genelde hormon kani reglin 3.gunu alinir.klomenden sonra anlamadim .neyse canim sorun cikmaz ozamn yarinda aldirabilirsunKlomen dün bitti adetin 12.günü kan ver gelde dedi
Doktorun 12.gün dediyse bu aksam acilde ya da sabah erkenden yarin yaptirirsin canimHerkezin doktoru kafasına göre söylüyor anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?