Canim sen doktora gitmiyecen mi bu ay
Kizlar bu ay birbirimize bol bol dua edelim olur mu?Allah baskalarinin birbirine duasini daha cok severmis.
Canim git bi kist olmus mu olmamis mi.İnsallah canim bol bol dua etcez birbirimize. Bu ay gitmesem diyorum yaa
Önce bi adet olayimda, kendi doktoruma degil baska doktora giderim. Benimki daha buyuk hastaneye gecti muayene oldu 70 tl... Sadece kiste baktirmak icin vermiyim o kadarCanim git bi kist olmus mu olmamis mi.
Bence de canim. Ama mutlaka bi doktora git baktirÖnce bi adet olayimda, kendi doktoruma degil baska doktora giderim. Benimki daha buyuk hastaneye gecti muayene oldu 70 tl... Sadece kiste baktirmak icin vermiyim o kadar
Gitcem canimBence de canim. Ama mutlaka bi doktora git baktir
Kız kimse cumayi bekleyemedi mi test yapmak için.Test yaptım negatif :)) ama adetime daha var 10nda kizimda son 3,4 gün kala yapmıştım akşam az belirti gece koyu sabah simsiyah çizgi cikmistim 3teste fark:) öğrendiğim de 5 haftalikti
Kız kimse cumayi bekleyemedi mi test yapmak için.
Oyyyy çok güldüm :)))) hepimiz yaptık sessiz sedasız ve ağzımızın payını aldık :))))Benim daha bat 10nu cnm :)) esim 50 gebelik testi almış dayanamadim yaptım bende :)))
Cuma gününün hürmetine bir daha yapin bakalım ne olcak?hiç bir zaman ümit kesmek yok.benim daha var ben ondan sonraki cuma yapıcam zaten adet gunum de gelmiş olcak o güne sabredicemOyyyy çok güldüm :)))) hepimiz yaptık sessiz sedasız ve ağzımızın payını aldık :))))
Kızlar belki de cuma boşuna çıkmamıştır ağzımızdan. Hele cuma sabah toplu bi test daha yapalım. Belki döner sonuçlarımız :))))
10 12 gün sonra çıkar tatlimIliskiden on gün sonrami kanda çıkıyordu
Çok şükür bi problemim yok. Rabbim ne zaman yazdiysa artik o zaman olacak..Yaa neler neler olmus bende cumayı bekliyorum bat 9 u sizin gazınıza geldim ama hepiniz yapmıssınızAmine Busra üzülme canım bu ay olmazsa diger ay olur yasın gencse hiçç üzülme daha neler olacak kim bilir herkes böyle kendini hazırlasın bence allah vermesin ama tüp bebege kadar yolu var kısmet olmazsa bizler elimizden geleni yaparız ve ben inanıyorum sonucta ciddi bir sorunumuz yok eninde sonunda olacak
benim artık belliki canım adetim gecikirse belki ama bence tam gününde gelecek :) alıştırdım kendimi şuan iyi hissediyorumOyyyy çok güldüm :)))) hepimiz yaptık sessiz sedasız ve ağzımızın payını aldık :))))
Kızlar belki de cuma boşuna çıkmamıştır ağzımızdan. Hele cuma sabah toplu bi test daha yapalım. Belki döner sonuçlarımız :))))
Niye kiBen kan testi yaptırmak istiyorum kocam izin vermiyorrrr
Okadar erken cikmaz canimgünaydınn. aaaa ilişkiden mi 10-12 gün sonra çıkıyo? ben kanda 3-4 gün sonra çıkar biliyorum yanlışmıyım aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?