Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Test yaptım negatif :)) ama adetime daha var 10nda kizimda son 3,4 gün kala yapmıştım akşam az belirti gece koyu sabah simsiyah çizgi cikmistim 3teste fark:) öğrendiğim de 5 haftalikti

Benim daha bat 10nu cnm :)) esim 50 gebelik testi almış dayanamadim yaptım bende :)))
Oyyyy çok güldüm :)))) hepimiz yaptık sessiz sedasız ve ağzımızın payını aldık :))))
Kızlar belki de cuma boşuna çıkmamıştır ağzımızdan. Hele cuma sabah toplu bi test daha yapalım. Belki döner sonuçlarımız :))))

Cuma gününün hürmetine bir daha yapin bakalım ne olcak?hiç bir zaman ümit kesmek yok.benim daha var ben ondan sonraki cuma yapıcam zaten adet gunum de gelmiş olcak o güne sabredicem

Yaa neler neler olmus bende cumayı bekliyorum bat 9 u sizin gazınıza geldim ama hepiniz yapmıssınız Amine Busra üzülme canım bu ay olmazsa diger ay olur yasın gencse hiçç üzülme daha neler olacak kim bilir herkes böyle kendini hazırlasın bence allah vermesin ama tüp bebege kadar yolu var kısmet olmazsa bizler elimizden geleni yaparız ve ben inanıyorum sonucta ciddi bir sorunumuz yok eninde sonunda olacak

Çok şükür bi problemim yok. Rabbim ne zaman yazdiysa artik o zaman olacak..

benim artık belliki canım adetim gecikirse belki ama bence tam gününde gelecek :) alıştırdım kendimi şuan iyi hissediyorum

günaydınn. aaaa ilişkiden mi 10-12 gün sonra çıkıyo? ben kanda 3-4 gün sonra çıkar biliyorum yanlışmıyım aceppp

ben 19 unda iğne oldum. 19, 20 ve 22 sinde ilişki ve ve 1 şubatta da kan yaptırdım 0.1 den düşük çıktı. acaba hala umut var mıdır? nette baktım 9. gün salgılanmaya başıyormuş hcg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…