Belki yerleşme kanamasıdır. Kahverengi olurmuş okızlar çamaşırımda kahverengimsi leke var bir parmak ucu kadar
artık zaten hamile olmadığımı görüp kabullenmek istiyorum. bu stres sıkıntı beni daha kötü yaptıCnm hayirlisni iste sen genede ama benim geçen ay ole olmuştuyerleşme kanaması sanmıyorum ama ilişki günün erken çünkü bat yakın hastalık belirtisi olabilir
Canim test yaptin mi?ben artık sıkıldım bu belkilerden, acabalardan bu akşam kan tahlılı verıp gercekle yuzlesıcem kızlar. totem motem dusuncek halim kalmadı artık. ne uyku uyuyorum ne yemek yediğimden anlıyorum yeter ya artık
Kan verdim bekliyorum. Olumsuz sonucumu gormeye geldim. Ne acı vericiymiş... Tansiyonum düştü elim ayağım tutmuyor. Stres ne hale getirdi beni bayılcak gibi hissediyorumCanim test yaptin mi?
Canim ya yasin kucik olacak inaniyorum ben.uzme kendini esin yaninda miKan verdim bekliyorum. Olumsuz sonucumu gormeye geldim. Ne acı vericiymiş... Tansiyonum düştü elim ayağım tutmuyor. Stres ne hale getirdi beni bayılcak gibi hissediyorum
Kan verdim bekliyorum. Olumsuz sonucumu gormeye geldim. Ne acı vericiymiş... Tansiyonum düştü elim ayağım tutmuyor. Stres ne hale getirdi beni bayılcak gibi hissediyorum
Kan verdim bekliyorum. Olumsuz sonucumu gormeye geldim. Ne acı vericiymiş... Tansiyonum düştü elim ayağım tutmuyor. Stres ne hale getirdi beni bayılcak gibi hissediyorum
Canım yasin kucuk biraz sabirli ol lutfen
cnm sn naptn test faln yaptnmı
Evet canım sabah idrar testi yaptim negatif ama :)
Sonuç ne zaman çıkacakmışKan verdim bekliyorum. Olumsuz sonucumu gormeye geldim. Ne acı vericiymiş... Tansiyonum düştü elim ayağım tutmuyor. Stres ne hale getirdi beni bayılcak gibi hissediyorum
Bugun cok ağladım. Annemi de üzdüm. Beklemek cok kotu yaa
hayrlısı olsn cnm ya allah bılr ne zaman verecegını
Canim ya yasin kucik olacak inaniyorum ben.uzme kendini esin yaninda mi
Canım yasin kucuk biraz sabirli ol lutfen
Yaşim kucuk oldugundan bu stres zaten :-(allah hayrlısını versn cnm ole dua et hayrsız ewlatta beter oluyo allah buyuk....ne zamn cıkcak sonuc
Yaşim kucuk oldugundan bu stres zaten :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?