Niye canim. Ne alaka.buyuk olsan yas geciyo diye stres yapcaktinYaşim kucuk oldugundan bu stres zaten :-(
Canim uzmek istemiyorum.ama elimde olmadan gözyaşlarım bosaliyodu. Annem de olur uzme canini dedi.ama her seyim hep ugrasarak calisarak oluyo.kafaya cok takan biriyim.rabbim tez zamnda hayirli evlat nasip etsin bize.beklemek zor.insanlar anlayissiz.Canım niye uzuyosun kendini biraz sabirli ol lutfen kimseyide uzme zamani gelince olur elbet
Canim uzmek istemiyorum.ama elimde olmadan gözyaşlarım bosaliyodu. Annem de olur uzme canini dedi.ama her seyim hep ugrasarak calisarak oluyo.kafaya cok takan biriyim.rabbim tez zamnda hayirli evlat nasip etsin bize.beklemek zor.insanlar anlayissiz.
Insallah canım basarabilirim.İnsanlari bosver onemli olan sensin ve senin dusuncen duygularin boyle yaparsan olcagi varsada olmaz canım dusunmemeye calis lutfen
Insallah canım basarabilirim.
Canim seninde ilk klomenindi degil mi?Malesef sonucum 1.20 yani negatif. İnsallah icimizden birimizin tutar bu ay. Bir dahaki ay ilac kullanmayi dusunmuyorum. Sogan suyu falan icicem. Bende bir sebep olmadigina gore asıl sebep benim demekki kendi kendime yaptigim stres
Yukselme ihtimali var mi acaba degerininMalesef sonucum 1.20 yani negatif. İnsallah icimizden birimizin tutar bu ay. Bir dahaki ay ilac kullanmayi dusunmuyorum. Sogan suyu falan icicem. Bende bir sebep olmadigina gore asıl sebep benim demekki kendi kendime yaptigim stres
Bir saat gecti iki saat dedi ama 8den sonra gidip sorcam
Canim seninde ilk klomenindi degil mi?
Ben olmadigini biliyordum zaten ama azcik gaza getirdik birbirimizi iyi yapmadik. Ama bence gecen haftaya kadar bende igneden kaynakli belirtiler vardi. İlk denememdi bu ay klomen ve igneyle. Bir dahaki ay normal denemek istiyorum. Daha yolun cok basindayim bu kadar hormon yuklemesi olmasin. Aslinda hemsire adetine varsa yukselebilir dedi. Ama ben ihtimal vermiyorum negatif olarak kabullendim. Beklemek daha zor, bence bir an evvel yüzleşin..Yukselme ihtimali var mi acaba degerinin
Birimizin yüzü güleydi yaa
Ben bu ekipten o kadar umutluydım ki... hrpimiz birden hamile kalacaz sanıyordum. Bi dahaki ay bu kadar gaza getirmeyelim birbirimizi ve sakin olalım
INTERNETTEN BAKABLRSIN BARKODDKI KODLA
Canim sen doktora gitmiyecen mi bu ayBelkide bebek ve belirtiler disinda konulardan konussaydik daha iyi olurdu bayanlar stres bunlar hep maleseffff :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?