Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canım niye uzuyosun kendini biraz sabirli ol lutfen kimseyide uzme zamani gelince olur elbet
Canim uzmek istemiyorum.ama elimde olmadan gözyaşlarım bosaliyodu. Annem de olur uzme canini dedi.ama her seyim hep ugrasarak calisarak oluyo.kafaya cok takan biriyim.rabbim tez zamnda hayirli evlat nasip etsin bize.beklemek zor.insanlar anlayissiz.

İnsanlari bosver onemli olan sensin ve senin dusuncen duygularin boyle yaparsan olcagi varsada olmaz canım dusunmemeye calis lutfen

Anaa 2 saat bakmadım neler olmuşşş. Amine Busra noldu sonuç? Ben de arada dayanamadım idrar testi yaptım. Sonuç negatif. Napak bi yerde yanlış yapıyoruz demekki. Bu ay çatlatma iğnesi verir belki doktor bana da

Malesef sonucum 1.20 yani negatif. İnsallah icimizden birimizin tutar bu ay. Bir dahaki ay ilac kullanmayi dusunmuyorum. Sogan suyu falan icicem. Bende bir sebep olmadigina gore asıl sebep benim demekki kendi kendime yaptigim stres
Canim seninde ilk klomenindi degil mi?

Malesef sonucum 1.20 yani negatif. İnsallah icimizden birimizin tutar bu ay. Bir dahaki ay ilac kullanmayi dusunmuyorum. Sogan suyu falan icicem. Bende bir sebep olmadigina gore asıl sebep benim demekki kendi kendime yaptigim stres
Yukselme ihtimali var mi acaba degerinin

Ben bu ekipten o kadar umutluydım ki... hrpimiz birden hamile kalacaz sanıyordum. Bi dahaki ay bu kadar gaza getirmeyelim birbirimizi ve sakin olalım

Canim seninde ilk klomenindi degil mi?

Yukselme ihtimali var mi acaba degerinin
Ben olmadigini biliyordum zaten ama azcik gaza getirdik birbirimizi iyi yapmadik. Ama bence gecen haftaya kadar bende igneden kaynakli belirtiler vardi. İlk denememdi bu ay klomen ve igneyle. Bir dahaki ay normal denemek istiyorum. Daha yolun cok basindayim bu kadar hormon yuklemesi olmasin. Aslinda hemsire adetine varsa yukselebilir dedi. Ama ben ihtimal vermiyorum negatif olarak kabullendim. Beklemek daha zor, bence bir an evvel yüzleşin..

Birimizin yüzü güleydi yaa

Ben bu ekipten o kadar umutluydım ki... hrpimiz birden hamile kalacaz sanıyordum. Bi dahaki ay bu kadar gaza getirmeyelim birbirimizi ve sakin olalım

INTERNETTEN BAKABLRSIN BARKODDKI KODLA

Kizlar bu ay birbirimize bol bol dua edelim olur mu?Allah baskalarinin birbirine duasini daha cok severmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…