Her ay böyle acele ediyorsun hüsrana uğruyoruz sabret diyor. Tabi benim dün evde test yaptığımdan habersizNiye ki
Hakli canimHer ay böyle acele ediyorsun hüsrana uğruyoruz sabret diyor. Tabi benim dün evde test yaptığımdan habersiz
Canim adetini bekle umut vermek istemiyorum.gec dollenme varsa olur.ben 19 unda iğne oldum. 19, 20 ve 22 sinde ilişki ve ve 1 şubatta da kan yaptırdım 0.1 den düşük çıktı. acaba hala umut var mıdır? nette baktım 9. gün salgılanmaya başıyormuş hcg.
hadi inşallahhCanim adetini bekle umut vermek istemiyorum.gec dollenme varsa olur.
ben artık ihtimal kurmuyorum yokluğunu kabullenmek daha iyihadi inşallahhson 2 gecediir kasığıma inanılmaz ağrı giriyor ama geçiyor adet belirtiside olabilir tabi ilaç kullandığım için böyle olur.
bende olmadığını biliyorumda 2 gün daha ümidetmekten bişi olmaz :)ben artık ihtimal kurmuyorum yokluğunu kabullenmek daha iyi
amin inşallah..bari birimizin olsa ona seviniriz inşallah geriye kalanlarımızda vardır Allahııımm bol dua ediyorum S Semamelek R runeBebek1hikayem1 @madamcoco 10062012nisa
Benim daha günüme daha var ama hicc hissetmiyorum.kirpiklerim bitismemis.gözbebeklerim büyümedi.göğüslerim acımadıamin inşallah..
Allahım inşallah
Amin aminnnn. Keşke keşke toplu güzel haber alsak. Kaldı 1 günbari birimizin olsa ona seviniriz inşallah geriye kalanlarımızda vardır Allahııımm bol dua ediyorum S Semamelek R runeBebek1hikayem1 @madamcoco 10062012nisa
Bazilarinda hic belirti olmuyo kiBenim daha günüme daha var ama hicc hissetmiyorum.kirpiklerim bitismemis.gözbebeklerim büyümedi.göğüslerim acımadıinternette okuyorum millet ne belirtiler hissediyor.bende biri bile yokk o yüzden bu ayda çok bişey beklemiyorum
Orasını bilmem de bende hiç ama hiç yok zaten...göğüs hassasiyeti bile yokBazilarinda hic belirti olmuyo ki
Ben de de asiri gogus agrisi oluyo ama bu âdet belirtisi zaten benim icin.Orasını bilmem de bende hiç ama hiç yok zaten...göğüs hassasiyeti bile yok
Bazilarinda öyle oluyor evet ama biz hamile kalmak istedigimizden illa bir belirti istiyoruz işte ama olmayabilir. Eğer olmazsa hamile kalırsak süper olucakKızlar dün görümcemle konuştuk biraz. Günüm geçene kadar hiçbir belirti hissetmedim diyor tüm gebeliklerimde. 4 çocuğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?