Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

ben 19 unda iğne oldum. 19, 20 ve 22 sinde ilişki ve ve 1 şubatta da kan yaptırdım 0.1 den düşük çıktı. acaba hala umut var mıdır? nette baktım 9. gün salgılanmaya başıyormuş hcg.
Canim adetini bekle umut vermek istemiyorum.gec dollenme varsa olur.

Kızlar kendinizi bence çok yipratmayin bu kadar sonucunda hüsran büyük oluyor çünkü çok kafaya Takmamaya çalışın..biliyorum çok zor durum hepinizin halinden anlıyorum. Çünkü bizi bizden daha iyi anlayan olamaz.olacak elbet bi çok yöntem var çok şükür bizim şu An denediğimiz daha yolun başı.bizim sınavımiz daha ağır olacak diye düşünün.sınavı başarıyla geçmek mühim olan.Allah in bir bildiği var elbet.biz elimizden geleni yapıyoruz. Veren de alan da o elbet.bunun için kendimizi çok yipratmayin.ne zaman uzulecek olsanız Allah ı anın.rahatlayın. herşeyin hayırlısını dilemekten başka caRemiz yok.elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah à kalıyor. Bu yüzden ne olur sıkmayın canınızı. :*

Bazilarinda hic belirti olmuyo ki

Kızlar dün görümcemle konuştuk biraz. Günüm geçene kadar hiçbir belirti hissetmedim diyor tüm gebeliklerimde. 4 çocuğu var

Kızlar igneden ve hap tan dolayı ayak bileklerin de şişme olan varmı acaba benim iki gündür şişiyor gibi çoraplarım bilekten aşırı iz yapmış.bugünde sis bileklerim anlamadım ben bir fikri olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…