canım bende üç ay herkesten sakladım. en sonunda doktora gitmeyi bile düşündüm ama malesef cised aylar sonrasına randevu verince cem keçenin vajinusmus kitabını aldım. ve kitap bitmeden sorunum çözüldü. bende anneme bile anlatamamıştım.. zavallılar onlarda damatlarındaki asabiyeti anlayamıyolardı..vajinusmus çok ağır bir durum ya. benim de çok yakın bir arkadaşım 5 aylık evli ve annesine bile anlatamamış. sadece ben biliyorum. o da aynı dönemlerde evlendiğimiz için haliyle ben soruyordum ilk gece nasıldı şimdi nasıl oluyo. insan merak ediyor ya hani ilk evlendiğinde acaba normal mi kendi yaptıkları, yaşadıkları. o kadar soru sordum ki artık anlatmak zorunda kaldı daha fazla yalan söylemek istemedi. ve ne acılar çekiyor nasıl üzülüyor çok iyi biliyorum. kocasını ne kadar çok severek evlendiklerini de biliyorum. çok değişik bir hastalık yaaa... 3 aydır falan biliyorum ben bi türlü ikna edemedim bi uzmanla görüşmesi için. kardeşim psikiyatsist. onunla konuşturmak istiyorum istemiyor utanıyor. sen şükür ki atlatmışsın. umarım yıldan yıla daha da düzelir. ha aklımdayken 20 yıllık falan evli bir arkadaşım da yaşamış bu sorunu ve çocuğu olduktan sonra geçmiş.(normal doğum)
canım bende üç ay herkesten sakladım. en sonunda doktora gitmeyi bile düşündüm ama malesef cised aylar sonrasına randevu verince cem keçenin vajinusmus kitabını aldım. ve kitap bitmeden sorunum çözüldü. bende anneme bile anlatamamıştım.. zavallılar onlarda damatlarındaki asabiyeti anlayamıyolardı..
Amine Busra canım kendini rahat birak bu kadar ustune gitme relax davran biraz.Kocani severek evlenmedin mi ben hala ilk gunku askla giriyorum yani yamacina :) ben cocugu dusunmuyorum o durumdaa sende bunu yap bak ben uzulmedim uzulmemde yok olmadi falan diye hersey kismetiyle geliyo uzme kendini lutfen bu kadar azcik rahat ol :)
Ama bisey demedin yaptirim mi kan testi igneden sonra 13 gunum bugun belli olur mu?
canım bebiş yüzünden üzülmedim, ama stres beni mahvediyor yapım gereği. ve hala etkisi var uyku problemlerim başladı. evet severek evlendim ama çocukluktan kalan bazı etkilerden dolayı yaşadığımı düşünüyorum vajinusmusu. atlattık şükür, bundan sonrasınıda atlatırım inşallah..
bence sen bekle adetin gecikince de yaptır kan testini. tekrar idrar denedin mi? senden umutluyum daha öncede demiştim
canım bebiş yüzünden üzülmedim, ama stres beni mahvediyor yapım gereği. ve hala etkisi var uyku problemlerim başladı. evet severek evlendim ama çocukluktan kalan bazı etkilerden dolayı yaşadığımı düşünüyorum vajinusmusu. atlattık şükür, bundan sonrasınıda atlatırım inşallah..
bence sen bekle adetin gecikince de yaptır kan testini. tekrar idrar denedin mi? senden umutluyum daha öncede demiştim
sabredemem diyosan git ver canım. artık az çok sonuç belli ediyor kendiniİyi canım sen iyi olda.inşallah bakalım gogsumde ara ara giren agrilar var belimde karnimda agriyo bide akintim basladi bugun bakalım ya dedim ya uzulcek degilim Allah hayirlisiyla nasip etsin inşallah. Belkk dedim kanda cikar umit ettim oyle kanda cikar diye pazardan sonraya sabredebilir miyim ki
sabredemem diyosan git ver canım. artık az çok sonuç belli ediyor kendini
Test yaptın mi ?Bu ayda olmadi kizlar
İdrar dun negatifti bugunde adetim geldi zatenTest yaptın mi ?
Bidahaki aya nasipse canım be inşallah yine beraberiz burda destek oluruz birbirimizeİdrar dun negatifti bugunde adetim geldi zaten
Olsun kesinlikle üzülme lütfen denemeye devamİdrar dun negatifti bugunde adetim geldi zaten
Soğan suyu napiyor ki ?
Burdayimm :) sadece yoğunum ve cok yorgun uykusuz
naptn cnm senn y
yaptnmı testt
İnşallah olur ama kendini bu kadar kasma canım adet gününün geçmesini bekle bu süreci artık biliyoruz ama kendimizi yiprqtmayalimBu arada dünden beri ara ara mifem bulanıyor benim. Aslında adet öncesi de olur bende ama bu sanki daha şiddetli. Gene dayanamadım test yaptım. Test bozuk çıktı. Yeniden yapmadım sabahı bekleyeyim madem dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?