Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Gençler ocak ayı klomen destek başlıpında pembeduskunu hamileymiş :) iğnenin 13. Günü. Hcg sonucu 46. Bana iğne yapılmadı ama siz bi kıyaslauon kendi durumunuzla

hayrlı olsnn. demekkı ıkı uc gn once yaptrsa cıkmazms beklemkte fayda var

Bu sabah bende farkettim yaa ilaçdanmıymış bende izinde çok geziyorum ondanmı acaba dedim ayak bileklerim şişdi yaa

İgneden haplar dolayı ödem topladık herhalde ya baya sis hissediyorum kendimi karnımda çok sis hissediyorum yemeği çok yemediğim halde hazimsizlik hissediyorum
benimde karın agrım var gögüsler iğneden dolayı çok hassastı ama artık eskisi gibide hassas degil adet belirtilerim basladı bacaklar ve karın bel agrıyor böyle olunca kan testi de yapmak istemiyorum

11-12gun önce catlatma ignesi vuruldum karnimdan 1 hafta karnim ağrıdı agir kaldirsan egilsem cok agiriyordu Arkadasimda kullanicak yumurta büyültucu iğne allah sabir versin ben bir iğnede çok agri çektim size ne olur bilemem
bide maliyeti de yüksek
1 igne 75 tl sigorta karsilamiyor
5 ile 10 adet arasi aldiriyo doktorlar ekstra asilama yapilacaksa sperm yikama 250 tl ozelde yaptiriliyo devlet hastahanesi yapmiyo sadece asilama devlette ise para verilmiyo ozelde sperm yikamasi arti asilama 350 tl ortalama

HABERINIŹ OLSUN KIZLARRR (

Canim normalde doktorlar bi sene deneyipte olmayanlara asilama öneriyorlar.bence bikac aydir deniyorsan hemen asilamaya gecmeyebilirsin.

esravysl....ıkıncı ayım klomen ıctım doz arttırılmadı hersey normal yumurtalarım buyuyor hatta bu ay 20 mm oldugu ıcın doktor asılama yapalım kesın sonuc verır dedı..
ama ben bu ay sadece catlatma ıgnesı vuruldum erken dıye dusundum
36 saat sonra ılıskı oldu. doktorda demıstı asılama ıstemesen ıgne + 36 saat sonra ilişki
.regl 3 gun var zaman gecmıyoooo

Bebek icin deneyeli 2.ayin mi? Ins.senin tutar .benim de bi sorun yok bu 3. Ayim ilk klomendi tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…