Senin adetin tam gununde gelmis.benimki bi gun erken geldi.İdrar dun negatifti bugunde adetim geldi zaten
Gençler ocak ayı klomen destek başlıpında pembeduskunu hamileymiş :) iğnenin 13. Günü. Hcg sonucu 46. Bana iğne yapılmadı ama siz bi kıyaslauon kendi durumunuzla
Yok canım kan testi yaptircam ama yarin aksama :) bigun daha beklim dedim hani daha yukselmediyse diye belli olsa bugun yaptiriyim da herkes belli olmaz daha diyo
Kızlar sabredin erkenden yapmayın bencebnde btane test aldm ama yapmıcammm dayanabldgm kadarrr.. yarn 10..gunn
Kızlar sabredin erkenden yapmayın bence
Bu sabah bende farkettim yaa ilaçdanmıymış bende izinde çok geziyorum ondanmı acaba dedim ayak bileklerim şişdi yaaKızlar igneden ve hap tan dolayı ayak bileklerin de şişme olan varmı acaba benim iki gündür şişiyor gibi çoraplarım bilekten aşırı iz yapmış.bugünde sis bileklerim anlamadım ben bir fikri olan var mı ?
İgneden haplar dolayı ödem topladık herhalde ya baya sis hissediyorum kendimi karnımda çok sis hissediyorum yemeği çok yemediğim halde hazimsizlik hissediyorumBu sabah bende farkettim yaa ilaçdanmıymış bende izinde çok geziyorum ondanmı acaba dedim ayak bileklerim şişdi yaa
benimde karın agrım var gögüsler iğneden dolayı çok hassastı ama artık eskisi gibide hassas degil adet belirtilerim basladı bacaklar ve karın bel agrıyor böyle olunca kan testi de yapmak istemiyorumİgneden haplar dolayı ödem topladık herhalde ya baya sis hissediyorum kendimi karnımda çok sis hissediyorum yemeği çok yemediğim halde hazimsizlik hissediyorum
Hayırlısı diyeceğiz bu ayda hanımlar. Ya sabr diyeceğiz. ..hadi bakalım Şubat ayı bizim ayımiz olsun hepinize çok dua ediyorumBende aynen boyle
Hayırlısı diyeceğiz bu ayda hanımlar. Ya sabr diyeceğiz. ..hadi bakalım Şubat ayı bizim ayımiz olsun hepinize çok dua ediyorum
Ver canım. Aklında kalmasın tabikiAllah razi olsun canım :) inşallah ben haftasonu kan vermeyi dusunuyorum
Canim normalde doktorlar bi sene deneyipte olmayanlara asilama öneriyorlar.bence bikac aydir deniyorsan hemen asilamaya gecmeyebilirsin.
Bebek icin deneyeli 2.ayin mi? Ins.senin tutar .benim de bi sorun yok bu 3. Ayim ilk klomendi tutmadiesravysl....ıkıncı ayım klomen ıctım doz arttırılmadı hersey normal yumurtalarım buyuyor hatta bu ay 20 mm oldugu ıcın doktor asılama yapalım kesın sonuc verır dedı..
ama ben bu ay sadece catlatma ıgnesı vuruldum erken dıye dusundum
36 saat sonra ılıskı oldu. doktorda demıstı asılama ıstemesen ıgne + 36 saat sonra ilişki
.regl 3 gun var zaman gecmıyoooo
Oyle bi baslik var zaten canim. Zamani degilmis demekCuma kızlarııı
Test yaptım tırt çıktı. Olsa çıkardı artık kasmanın alemi yok.
Şubat ayı klomen kullananlar destekleşelim başlığı açayım mı ?
Öyleymiş demekki :) Testi alıp işe getirdim. masamın baş köşesine koydum. Belki bi hayalet çizgi görürüm diye bekliyorum ama değişmiyorOyle bi baslik var zaten canim. Zamani degilmis demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?