canım değişse de 10 dakikadan sonra değişmesi doğru sonucu vermezmiş. adet olmadıkça umut var demektir sıkma canınıÖyleymiş demekki :) Testi alıp işe getirdim. masamın baş köşesine koydum. Belki bi hayalet çizgi görürüm diye bekliyorum ama değişmiyor
Ben de aynen oyle beklemistim.zaten ilk on dk cikmayinca sonrası gecersizmis.bugun dr a gidecem.adetimin 3.gunu.artik bikkinim ya.onceden boyle hissetmiyodumÖyleymiş demekki :) Testi alıp işe getirdim. masamın baş köşesine koydum. Belki bi hayalet çizgi görürüm diye bekliyorum ama değişmiyor
Sağol canım inşallah.kızlar test yaptınız okudum kadarıyla pek olumlu değil... moral bozmak yok ama.... ben 18 aydan beri beklediğim için bu ay erken yapmak istemedim.... idrar testinde bazen erkenden çıkmayabılıyor... inş adetiniz gecikirde tekrar test yaparsanız ve pozitifi görürsünüz
cnm klomene bir ay ara ver... klomen kullanıpta sonuç alamayan ve ertesi ay klomen kullanmayıp hamile kalan birçok kisi var... hem vücudun dinlensin biraz... bu ara adetin 3.günü muhakkak doktor, senle benım çok yumurtamız büyümüştü, eğer çatlamadıysa kist yapma ihtimalleri varCuma kızlarııı
Test yaptım tırt çıktı. Olsa çıkardı artık kasmanın alemi yok.
Şubat ayı klomen kullananlar destekleşelim başlığı açayım mı ?
Canım ben ilk kez klomen kullandım. Bilmiyorum hemen ara vermeli miyim?cnm klomene bir ay ara ver... klomen kullanıpta sonuç alamayan ve ertesi ay klomen kullanmayıp hamile kalan birçok kisi var... hem vücudun dinlensin biraz... bu ara adetin 3.günü muhakkak doktor, senle benım çok yumurtamız büyümüştü, eğer çatlamadıysa kist yapma ihtimalleri varben bir ay femaraya ara verecegım ve adetimin 3.günü doktora gidecegım , kist var mı yok mu diye
adetteyken bakıyolar diye biliyorum ben canım ama yinede zaten gitcekmişsin doktorunla görüşürsünCanım ben ilk kez klomen kullandım. Bilmiyorum hemen ara vermeli miyim?
Ben ilçede yaşıyorum doktorum merkezde. izin almam da baya olaylı oluyor. o yüzden hep cumartesileri gitmeye çalışıyorum muayeneye ve ne şanstır ki geçen ay mensin 3. günü ve klomen bitimi hep cumartesiye denk geldi :) Dur konuyu dağıtmayayım. Normalde pazar mensin ilk günü olmalı ama ben yarın gidecem. Allah korusun kist varsa yarın göremez mi
cnm eğer kistin varsa ( inş yoktur) adetin ilk üç günü büyük olasılıkta vücut kendinden atıyor... ama bazen vücut atmıyor ve kist kalıyor, bunu anlamak için adetin 3. yada en geç 5 . günü doktora gitmen gerekiyor... gerekirse rapor al cnm ihmal etme bence..Canım ben ilk kez klomen kullandım. Bilmiyorum hemen ara vermeli miyim?
Ben ilçede yaşıyorum doktorum merkezde. izin almam da baya olaylı oluyor. o yüzden hep cumartesileri gitmeye çalışıyorum muayeneye ve ne şanstır ki geçen ay mensin 3. günü ve klomen bitimi hep cumartesiye denk geldi :) Dur konuyu dağıtmayayım. Normalde pazar mensin ilk günü olmalı ama ben yarın gidecem. Allah korusun kist varsa yarın göremez mi
O zaman ben yarın gideyim isterse bi daha gideyim. hani çok düşük bi ihtimal ama belki de hamileyimdir öğrenmiş oluruzcnm eğer kistin varsa ( inş yoktur) adetin ilk üç günü büyük olasılıkta vücut kendinden atıyor... ama bazen vücut atmıyor ve kist kalıyor, bunu anlamak için adetin 3. yada en geç 5 . günü doktora gitmen gerekiyor... gerekirse rapor al cnm ihmal etme bence..
Aynen canım öyle yapayım. kafam rahat olur yarın gideyim.adetteyken bakıyolar diye biliyorum ben canım ama yinede zaten gitcekmişsin doktorunla görüşürsün
cnm hevesini kırmak istemem ama hamileysen bile kese daha görünmeyecek kadar kücüktür... kese 6. haftada bellı oluyor... sen bilirsin istersen git ama doktor senı geri gönderecek büyük ihtimalle, adet olursa adetin 3. günü gel diyecek yada hamileysen 6. haftada gel diyecek ...O zaman ben yarın gideyim isterse bi daha gideyim. hani çok düşük bi ihtimal ama belki de hamileyimdir öğrenmiş oluruz
üzülme cnm yenı bir bat yeni bir umut demek.... ben artık o gözle bakıyorum, her bat olduğumda bebeğime daha fazla yaklaştığımı hissediyorumbat yarın ne kötü
Belirti var mi canimbat yarın ne kötü
Yarin yaptır canim varsa cikar.benim de bu adetim agir gecti igneden sanirimCanlar hayırlı cumalar nasilsiniz?ben bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum cok agrim var kasilmalarim ve akintim bel agrim gogsum sizliyo ama ben regl oldugumda boyle olmam ki anlamadim yarin kan testi yaptitcam inşallah kismetse bakalım sonuc ne yarina kadar adet olmazsam tabi acaba haftaicine kadar beklesemmi?
Yarin yaptır canim varsa cikar.benim de bu adetim agir gecti igneden sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?