Oldu canim.baya agri cektim hatta buraya da yaziyodum cok agrim var diye.sen test yaptir.belki vardirCok mu agrin oldu ya benim rahmim ayaklarim belim gogsum heryanim agriyo resmen reglde de boyle mi olcak?cok kasilmalarim var
Oldu canim.baya agri cektim hatta buraya da yaziyodum cok agrim var diye.sen test yaptir.belki vardir
Canım bi gidip kan testi yap yaaa. Valla biz senden çok heyecan yaptık haaCanlar hayırlı cumalar nasilsiniz?ben bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum cok agrim var kasilmalarim ve akintim bel agrim gogsum sizliyo ama ben regl oldugumda boyle olmam ki anlamadim yarin kan testi yaptitcam inşallah kismetse bakalım sonuc ne yarina kadar adet olmazsam tabi acaba haftaicine kadar beklesemmi?
Canım noldu?Kizlar kan verdim 2 sa sonra cikcak sonuc dua edin nolur :)
Hadi hayırlısı bekliyoruz dua ile....Saat 9 da alcam sonucu
Canim insallah hayirlisini versin insallah merakla bekliyorum. En az kendiminki kadar sevincem eger varsaaaAllah razi olsun canım amin inşallah
Amann allahımmmm :))))))) canım eşim bile sevincini paylaştı öyle bir ayyyyyy dedim ki :))))) o göbüşte bebek mi var şimdi :))))))Hamileyimmmmmmmmmmmm Allah m inanmiyorum hamileyimm yaaa
Gözümüz aydın a kızlarrrr. Valla sanki ben öğrensim hamile olduğumu. O kadar sevindim işte :)))Evet :)) Allah razi olsun
Sana diyodum sende kesin var diye nedense hissettimmmm, Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin canımmm bol bol dua beklerizzHamileyimmmmmmmmmmmm Allah m inanmiyorum hamileyimm yaaa
Degerin kac cikti canimmHamileyimmmmmmmmmmmm Allah m inanmiyorum hamileyimm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?