Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

canım fiyatı ne kadar
cnm ben 148 tl aldım... internette 115 tl bulubiliyorsun, yanlız tarihi geçme ihtimali olduğundan güvenemedım... tanıdık eczaneden sipariş ettim... yaklasık 3 ay yetiyor sana jel... sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun cnm

Canim seninki 28 degil 31.adet gununden 14gun geriye gelirsen yumurtlama gunununu bulursun.ama bi onceki ve bi sonraki gunu de degerlendirmeyi oneriyolar

Tüh bu ay bosami gtti yani ruyamdada gebelik testi yapiodum 2 tane kıpkırmızı çizgi ( bu ay okdarda çörek otu bal karışımı yemistim

Tüh bu ay bosami gtti yani ruyamdada gebelik testi yapiodum 2 tane kıpkırmızı çizgi ( bu ay okdarda çörek otu bal karışımı yemistim
Olmustur belki canim belli olmaz.bazen erken catlayabiliyo bazen gec.sen akintinin yoğunlaştığı kasiklarinda agirlik oldugu zamn yumurtladigini anla canim.gun asiri iliskide bulun

sağol canım ben şimdilik almıcam. bir kaç ay daha normal şekilde denemeyi düşünüyorum

Olmadım daha canım.. yarın muhtemelen olursam günüm..bakalım hayırlısı artık. .

Anladım cnm günümüz aynı inşallah hayırlısı olur testler negatif ama :))
Olmadım daha canım.. yarın muhtemelen olursam günüm..bakalım hayırlısı artık. .

sıkmayın canınızı moral bozmak yokk. bende yarın soğan suyunaa başlıyorumm

Aynen testler negatif yine bir umut bekliyoruzzz.. Allah im hayırlısını versin.işin aksi tarafı da şehir dışına gitmek zorundayım pazartesi gece doncem..eğer hasta olursam doktora nasıl gitcem..tabiki yarın hasta olursam yetisemem..eğer yarından sonra olursa yetisirim

Bulursun bi yol ama hastalık belirtileri var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…