yok canım enjeksiyonu çok ince hiç hissetmiyorsun... ilişkıyede daha rahat giriyorsunenjeksiyon olmasaydı iyiydi de o olması kötü
canım fiyatı ne kadarcnm ben tanıdık eczaneden sipariş ettim bir gün de geldı... benımkısı pembe ambalajlı... dikkat et son kullnama tarihine ... bazı depolarda tarihi geçmiş jelleri piyasaya sürüyorlar... benımkısı son kullanma tarihi 2017 yazıyor...
cnm ben 148 tl aldım... internette 115 tl bulubiliyorsun, yanlız tarihi geçme ihtimali olduğundan güvenemedım... tanıdık eczaneden sipariş ettim... yaklasık 3 ay yetiyor sana jel... sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun cnmcanım fiyatı ne kadar
Canim seninki 28 degil 31.adet gununden 14gun geriye gelirsen yumurtlama gunununu bulursun.ama bi onceki ve bi sonraki gunu de degerlendirmeyi oneriyolar
Olmustur belki canim belli olmaz.bazen erken catlayabiliyo bazen gec.sen akintinin yoğunlaştığı kasiklarinda agirlik oldugu zamn yumurtladigini anla canim.gun asiri iliskide bulunTüh bu ay bosami gtti yaniruyamdada gebelik testi yapiodum 2 tane kıpkırmızı çizgi ( bu ay okdarda çörek otu bal karışımı yemistim
Olmustur belki canim belli olmaz.bazen erken catlayabiliyo bazen gec.sen akintinin yoğunlaştığı kasiklarinda agirlik oldugu zamn yumurtladigini anla canim.gun asiri iliskide bulun
sağol canım ben şimdilik almıcam. bir kaç ay daha normal şekilde denemeyi düşünüyorumcnm ben 148 tl aldım... internette 115 tl bulubiliyorsun, yanlız tarihi geçme ihtimali olduğundan güvenemedım... tanıdık eczaneden sipariş ettim... yaklasık 3 ay yetiyor sana jel... sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun cnm
Canim son hapimi az once ictimxra221 canım ilaç kullanmaya başladınmı
Bakalim canim uzulmeAnladım cnm adete 3 gün var bekleyip görcez ama umut yok
Canim naptin hasta oldunmuKızlar dayanamadım test yaptım igneden sonraki 12.günüm idrar testi yaptım ama sadece regl günümü bekleyemedim iki gün geçsin yaparım demiştim.dayanamadım sonuç kocaman bir negatiff
Olmadım daha canım.. yarın muhtemelen olursam günüm..bakalım hayırlısı artık. .Canim naptin hasta oldunmu
Olmadım daha canım.. yarın muhtemelen olursam günüm..bakalım hayırlısı artık. .
Anladım cnm günümüz aynı inşallah hayırlısı olur testler negatif ama :))
Olmadım daha canım.. yarın muhtemelen olursam günüm..bakalım hayırlısı artık. .
Anladım cnm günümüz aynı inşallah hayırlısı olur testler negatif ama :))
Aynen testler negatif yine bir umut bekliyoruzzz.. Allah im hayırlısını versin.işin aksi tarafı da şehir dışına gitmek zorundayım pazartesi gece doncem..eğer hasta olursam doktora nasıl gitcem..tabiki yarın hasta olursam yetisemem..eğer yarından sonra olursa yetisirimAnladım cnm günümüz aynı inşallah hayırlısı olur testler negatif ama :))
Soğan suyunu bir arkadaşım yaptı. Hamiş şimdisıkmayın canınızı moral bozmak yokk. bende yarın soğan suyunaa başlıyorumm
Aynen testler negatif yine bir umut bekliyoruzzz.. Allah im hayırlısını versin.işin aksi tarafı da şehir dışına gitmek zorundayım pazartesi gece doncem..eğer hasta olursam doktora nasıl gitcem..tabiki yarın hasta olursam yetisemem..eğer yarından sonra olursa yetisirim
Neler var mesela..Bulursun bi yol ama hastalık belirtileri var bende
Kasiklarda hastalancagin zaman ince ince ağrı olur ya oleNeler var mesela..
Bende acayip bir akıntı var..beyaz süt kesigi gibi azar azar oluyor iki üç gün önce oldu birde dün akşam acaba ne olabilir? Önceden adet olmama yakın olmuyordu sanırım. Yada dikkat etmedim... kafam çok karışıkKasiklarda hastalancagin zaman ince ince ağrı olur ya ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?