- 15 Ocak 2016
- 288
- 235
- 33
Kızlar dayanamadım test yaptım igneden sonraki 12.günüm idrar testi yaptım ama sadece regl günümü bekleyemedim iki gün geçsin yaparım demiştim.dayanamadım sonuç kocaman bir negatiff
Kızlar dayanamadım test yaptım igneden sonraki 12.günüm idrar testi yaptım ama sadece regl günümü bekleyemedim iki gün geçsin yaparım demiştim.dayanamadım sonuç kocaman bir negatiff
İnşallah olur ya kasiklarim falan nasıl ağrıyor. Normalde regl günüm yaklaşırken hiç agrimaz di biraz tuhaflıklar var ama testte direk tek çizgi oldu kararlıydı sanki..sinirlerim bozulduCanım bende 12 gunde negatifti 14 gun kanda cikti sabirli ol
İnşallah olur ya kasiklarim falan nasıl ağrıyor. Normalde regl günüm yaklaşırken hiç agrimaz di biraz tuhaflıklar var ama testte direk tek çizgi oldu kararlıydı sanki..sinirlerim bozuldu
Canım bende 12 gunde negatifti 14 gun kanda cikti sabirli ol
Amin insallah hayırlısı olur.. ama 5 senedir beklemek özlemi hasreti arttırıyor..hayrlısı olsn hakknda cnm
Amin insallah hayırlısı olur.. ama 5 senedir beklemek özlemi hasreti arttırıyor..
Kızlar bizimde sonuç bu ama doktor gayet iyi demisti
bn anlamıyorm her dktr farlı soluyooo bırınn ıyı dedgne oburu sınrda dıyo falannn
Bilmiyom ki.kendi doktoruma gostereyim bakalim. Sen ne yedirecen bana da soylecanım bizim testede ileri hareketlilik en az %30 olmalı diyor eşiminkisi %42 ... ama dünya sağlık örgütü %40 olmalı diyor... birde bu hareketlilik dönem dönem çok değişkenlık gösteriyor, çok düşük değilse çok fazla takılmıyorlar demekkı... eşimin beslenmesine dikkat etmesi gerekiyor, bizzat ben ilgilenecegımmm
Bu doktor bizim akraba sanmıyorum ole bilgi vericegini eğer demiş bi kaç ay daha olmassa aşılama yaptırın demiş üroloji doktoru bu
canım nasıl gidiyor hamişlik arada duymaya ihtiyacımız var gerçekten :) ben stres yapmıcam bu ay ilaçta kullanmıcam. bakalım bide salıpta deniycem :)Canım bende 12 gunde negatifti 14 gun kanda cikti sabirli ol
Testler hep farkli oluyo her hastanenin degisik sanirimKızlar bizimde sonuç bu ama doktor gayet iyi demisti
Aynen öyle sürekli sorular sorular yıprandık bittik artık...eczanenin önünden geçtim alayim mi derken aldım hemen.. hayırlısı artık yaasmdıde acaba erkenmı yaptm ıkı gne kadr poztf olrmu dıye beklıceın canm.... erken test yapmak en cok bıze zarar verıyo sabrla beklemek lazım... ben 11. gn kan yaptm 1.1 cıktı bugun 14.gunm adet olmadm hala ve ben bıle acaba dıye dusunuyormmm.... bıda yapmıcam test falan beklıcem gnumu uzulmekten bsk ıse yaramıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?