Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar dayanamadım test yaptım igneden sonraki 12.günüm idrar testi yaptım ama sadece regl günümü bekleyemedim iki gün geçsin yaparım demiştim.dayanamadım sonuç kocaman bir negatiff

Kızlar dayanamadım test yaptım igneden sonraki 12.günüm idrar testi yaptım ama sadece regl günümü bekleyemedim iki gün geçsin yaparım demiştim.dayanamadım sonuç kocaman bir negatiff

smdıde acaba erkenmı yaptm ıkı gne kadr poztf olrmu dıye beklıceın canm.... erken test yapmak en cok bıze zarar verıyo sabrla beklemek lazım... ben 11. gn kan yaptm 1.1 cıktı bugun 14.gunm adet olmadm hala ve ben bıle acaba dıye dusunuyormmm.... bıda yapmıcam test falan beklıcem gnumu uzulmekten bsk ıse yaramıyooo

Kızlar bizimde sonuç bu ama doktor gayet iyi demisti

Eklentiler

• 20160210_145014.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 59
Amin insallah hayırlısı olur.. ama 5 senedir beklemek özlemi hasreti arttırıyor..

haklısın cnm bızede 2bucuk yıl oldu ewlenelı ama 1 senedr hastaneye gıdıyorz bz smdıden yorldk yıprandık allah sabır versın walla ne dym ceken bılır. ama betern beterı var allah bılr yınede hayrsız saglıksız verecekse sevmesınn mevlam en ıyısını bılr yardımcımz olsunnn

Bilmiyom ki.kendi doktoruma gostereyim bakalim. Sen ne yedirecen bana da soyle
Senin eşinin iyi bence

S sinkar benim eşiminde
ml sperm sayısı 56,000,000
total sperm sayısı 112,000,000
ileri doğru hızlı hareketli 49 %
morfoloji %20 morfolojik anomali denmiş. ama kendi doktorumda eşimin gittiği üroloji doktoruda iyi bulmuştu ya şimdi benimde kafama takıldı. zaten ben bu ay kendime soğan eşimede keçi boynuzu kürü yapcaktım

Bu doktor bizim akraba sanmıyorum ole bilgi vericegini eğer demiş bi kaç ay daha olmassa aşılama yaptırın demiş üroloji doktoru bu

sızınkı ıcın demıyorm cnm genel yanııı napcagmızı sasrıyorzz. yınede yeyıp ıctgmze dıkkat etmk gerek.. kecıboynuzu pekmeznı falan eksk etmemk gerekk

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

bızımde tplam 161 mılyonn
ılerı hareketlı 47 mılyonn
morph 9,7 mılyon morfolojı bu heralde
bızde ıkı uc ayrı yerde yaptrdık uc doktrda normal dedı

Aynen öyle sürekli sorular sorular yıprandık bittik artık...eczanenin önünden geçtim alayim mi derken aldım hemen.. hayırlısı artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…