idrar yaparken yanma yada acı varsa iltihap olabilir canım.. hakkınızda hayırlısı olsunnBende acayip bir akıntı var..beyaz süt kesigi gibi azar azar oluyor iki üç gün önce oldu birde dün akşam acaba ne olabilir? Önceden adet olmama yakın olmuyordu sanırım. Yada dikkat etmedim... kafam çok karışık
hamilelik düşüncesiyle değilde daha çok rahmim temizlensin diye içicem bu ay iltihabım var çünkü atmam lazım. bide süt buharı denicem bakalım ne olcak umarım komple temizler beni. bu ay hamilelik umudu biriktirmicem içimdeSoğan suyunu bir arkadaşım yaptı. Hamiş şimdi
Yok acı falan yanma da yok...hayırlısı tabiki..eğer hasta olursam zaten doktor degistircem heran herseyi sorabileceğim bir doktora gidicemidrar yaparken yanma yada acı varsa iltihap olabilir canım.. hakkınızda hayırlısı olsunn
tabikide canım bu çok önemli. benim doktorumda hastane değiştirdi ücretleride çok değişti malesef baya bi katladı... ama eğer birgün hamiş olursam ona devam edicem. başkasına güvenemiyorumYok acı falan yanma da yok...hayırlısı tabiki..eğer hasta olursam zaten doktor degistircem heran herseyi sorabileceğim bir doktora gidicem
Ben bana en ince ayrıntısına kadar anlatan bir doktor istiyorum..doktorlar kendi dilinde konuşuyor ve bırakıyor..ben soruyorum sürekli bir süre sonra utanıyorumtabikide canım bu çok önemli. benim doktorumda hastane değiştirdi ücretleride çok değişti malesef baya bi katladı... ama eğer birgün hamiş olursam ona devam edicem. başkasına güvenemiyorum
hiçte utanmıyorum herşeyi sorup öğrenmek bizim hakkımız. onlara sormıcazda kime sorcaz canım. umarım aradığın gibi bir doktor bulursunBen bana en ince ayrıntısına kadar anlatan bir doktor istiyorum..doktorlar kendi dilinde konuşuyor ve bırakıyor..ben soruyorum sürekli bir süre sonra utanıyorum
Bende acayip bir akıntı var..beyaz süt kesigi gibi azar azar oluyor iki üç gün önce oldu birde dün akşam acaba ne olabilir? Önceden adet olmama yakın olmuyordu sanırım. Yada dikkat etmedim... kafam çok karışık
Ben bana en ince ayrıntısına kadar anlatan bir doktor istiyorum..doktorlar kendi dilinde konuşuyor ve bırakıyor..ben soruyorum sürekli bir süre sonra utanıyorum
Yumurta akı gibi olması iyi sanırım hamileliğe işaret de olabilir. Çok şey yapmak istemem ama belki de olabilir ihtimal..Cnm benimde yumurta akı gibi geliyo şimdi
Yumurta akı gibi olması iyi sanırım hamileliğe işaret de olabilir. Çok şey yapmak istemem ama belki de olabilir ihtimal..
Evet ama koku yada kaşıntı da olursa öyle bence benimki ölü spermler dışarı atıyor yada adet öncesi akıntı kasiğimda azar azar kasılmalar oluyor yarın bakalım günüm ne olacakSut kesigi şeklinde olursa enfeksiyon belirtisiymis
Ayy ne seviniriz yaa aynı gün öğrensek hamile olduğumuzu bi gelişme olursa yaz kesinKeşke ikimizinde olsa yarın büyük gün :))
Evet ama koku yada kaşıntı da olursa öyle bence benimki ölü spermler dışarı atıyor yada adet öncesi akıntı kasiğimda azar azar kasılmalar oluyor yarın bakalım günüm ne olacak
Ayy ne seviniriz yaa aynı gün öğrensek hamile olduğumuzu bi gelişme olursa yaz kesin
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canımAynen bnm de ole olabilir evet geçen ay bugün akşamdan azar azar gelmişti leke
Yazarım ne olursa artıkEvet gebelik sürecinde beraber oluruz inşallah olurda :))) tam sende yaz kesin :)
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?