Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

idrar yaparken yanma yada acı varsa iltihap olabilir canım.. hakkınızda hayırlısı olsunn

Yok acı falan yanma da yok...hayırlısı tabiki..eğer hasta olursam zaten doktor degistircem heran herseyi sorabileceğim bir doktora gidicem
tabikide canım bu çok önemli. benim doktorumda hastane değiştirdi ücretleride çok değişti malesef baya bi katladı... ama eğer birgün hamiş olursam ona devam edicem. başkasına güvenemiyorum

tabikide canım bu çok önemli. benim doktorumda hastane değiştirdi ücretleride çok değişti malesef baya bi katladı... ama eğer birgün hamiş olursam ona devam edicem. başkasına güvenemiyorum
Ben bana en ince ayrıntısına kadar anlatan bir doktor istiyorum..doktorlar kendi dilinde konuşuyor ve bırakıyor..ben soruyorum sürekli bir süre sonra utanıyorum

Ben bana en ince ayrıntısına kadar anlatan bir doktor istiyorum..doktorlar kendi dilinde konuşuyor ve bırakıyor..ben soruyorum sürekli bir süre sonra utanıyorum
hiçte utanmıyorum herşeyi sorup öğrenmek bizim hakkımız. onlara sormıcazda kime sorcaz canım. umarım aradığın gibi bir doktor bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…