Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Testler hep farkli oluyo her hastanenin degisik sanirim
uc hastanede bıre bır aynı sayılar cıkmadı ama hepsı nrmal dedı ayrı yerlerın yanı... ama esım bı ara o kecıboynuzu kurunu uygulamstı bı ay falan. ara verdı bu aralar ama faydası vardr belkı sıfa allahtan

canım nasıl gidiyor hamişlik arada duymaya ihtiyacımız var gerçekten :) ben stres yapmıcam bu ay ilaçta kullanmıcam. bakalım bide salıpta deniycem :)

Agrili geciyo canım biraz ama mutluyum çok sukur cuma ilk kontrol var sabirsizim ama kalp atisini duymaya var daha bi bucuk haftam var benimde boylede bekliyosunuz yani :) iyi yaparsin canım birak kendi haline ama dusunme stres yapma hayatinin tadina varmaya bak inanki o zaman oluyo yani

cnm hemen hemen değerlerimiz yakın benım eşimin ml de sperm sayısı 144.000.000.... totalde 414.000.000.....bunlar gayet iyi dedi doktor ... ileri hareketlilik %42 .... morfoloji %19.... sadece ileri hareketlilik biraz sınırda dedi... ama doğal olarak olmasını bekleyecegım keçiboynuzu bende yapıcagım ... eylüle kadar bekleyecegım eylüle kadar olmazsa aşılama olacagım bende ...

Bilmiyom ki.kendi doktoruma gostereyim bakalim. Sen ne yedirecen bana da soyle
Senin eşinin iyi bence
canım keçi boynuzu kürü yapıcagım,günde 2 defa içsin...hergün fındık, ceviz , muz haftada 3 kez saf kırmızı et... ve eczaneden çinko vitamini alacagım( sperm hareketliliğinde işe yarıyor) ... birde ilişkiye girmeden iki saat önce sert türk kahvesi yapıcagım ( sperm hızını artırıyormuş) ve son olarak ilişkiden 15 dk önce preseed jel kullanacagım ( sperm koçu jeli )... bakalım olacak mı hersey kısmet tabıkı

hepsini bi anda yükleme yapma sakın midesini bozmasın eşin :) canım ne yaparsak yapalımmm Allahın takdirii

kızlar bu soğan kürü hiç benim harcım değil. sabah sabah nasıl soğan kaynatacam da içecem de. mesaim zaten 7:30da başlıyor. gelecem kokacam ortalıkta. başka öneri yok mu

hepsini bi anda yükleme yapma sakın midesini bozmasın eşin :) canım ne yaparsak yapalımmm Allahın takdirii
yaaaa öyle sıkmayacagım o bile anlımıyacak, mesela aksam cay içerken yanına fındık ceviz sonra meyve saatınde muz portakal falan... haftada 2-3 defa et yaparım...... birde düzenlı olarak keçiboynuzu kürü çinko vitamını aç karnıan... ilişkıye girmeden 15 dakıka önce presed jel sürerim ve sert türk kahvesi yaparım öyle işte... tabı hersey Allahın takdiri... ama Rabbimin bir sözü vardır '' biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık'' belkı Rabbım bu çabalarımı boşa cıkarmaz ve vesile olur inş cnm

kızlar bu soğan kürü hiç benim harcım değil. sabah sabah nasıl soğan kaynatacam da içecem de. mesaim zaten 7:30da başlıyor. gelecem kokacam ortalıkta. başka öneri yok mu
Benim bir arkadaşım var aylarca doktora gitti almanyada doktorlar onlarca iğne hap verdi ise yaramadı şimdi SOgan kuru yapmış doktora kontrole gitmiş doktor şok olmuş bütün hormonlar takır takır düzelir yumurtalar yolunda Nasip se bebis geliyormuş

R rune soğan kürü çalısan kadınlar için çok zor ben iki ay denedım çok zorlandım olmadı da zaten birde ben sabah içemedım doğal olarak aksam içtim... yane hormonlarında bir bozukluk ve kist yoksa çokta fazla gerek yok diyorlar, bende kendimi daha fazla zorlamadım... ama sen kıst için endişelenme adet kanamasıyla geri atılacak kistin, hem küçük küçük kistler hamilleiğe engel değil cnm

Ben once doktoruma gosterecem esimin sonuclarini.az derse deneyecem bu kurleri.bu preseed jel ne ise yariyo?

inşallah canımmmm

Ben once doktoruma gosterecem esimin sonuclarini.az derse deneyecem bu kurleri.bu preseed jel ne ise yariyo?
cnm sperm koçu tamamen bitkisel bir ürün ilişkiden 15 dakıka önce şırınga yardımıyla sıkıyorsun ve daha sonra ilişkiye giriyorsun spermı beslıyor ve dış etkenlere karsı koruyor... birde sperme en uygun ph değerini ayarlıyor... ve ilişkıye daha kolay giriyorsun, kuruluk problemı yasamıyorsun.... gercegı ben çoğu zaman kuruluk problemı yasamadım ama yine de denemeye değer...

enjeksiyon olmasaydı iyiydi de o olması kötü

Kızlar benim adetin 2 ay 3unden ne 2 ay 7sinden 7 sine 2 aydirda 13 den 13ne oluo ozaman benim 28 günde bir olmuyor 31 güne denk gelio ama doktor normal bu dedi 28 günden hesaplio acaba yanlislik mi war yumurtlama gününe denkmi gelmio Bi hep 28 gün olana uyduk

Canim seninki 28 degil 31.adet gununden 14gun geriye gelirsen yumurtlama gunununu bulursun.ama bi onceki ve bi sonraki gunu de degerlendirmeyi oneriyolar

Canım ben de araştırdım biraz bu jeli nerden aldın eczanelerden bulabilirmiyim acaba internetten baktım her yerde farklı ambalaj biraz kafam karıştı

Canım ben de araştırdım biraz bu jeli nerden aldın eczanelerden bulabilirmiyim acaba internetten baktım her yerde farklı ambalaj biraz kafam karıştı
cnm ben tanıdık eczaneden sipariş ettim bir gün de geldı... benımkısı pembe ambalajlı... dikkat et son kullnama tarihine ... bazı depolarda tarihi geçmiş jelleri piyasaya sürüyorlar... benımkısı son kullanma tarihi 2017 yazıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…