Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Merhaba. İnşallah hamilesinizdir testiniz öyle gösteriyo. Kan tahlili yaptırım bence. Bi acile gidip hemen bile yaptırabilirsiniz :)

Cnm inşaallah ya yarın doktor randevum var zaten yarın gidicem artık hayırlısı buy çörek otu bal karışımından umutluydum inşallah olmuştur

Cnm inşaallah ya yarın doktor randevum var zaten yarın gidicem artık hayırlısı buy çörek otu bal karışımından umutluydum inşallah olmuştur
Hadi hayırlısı :). Bende 3.kez klomen çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim. O karışımın çok etkili oldugunu duymuştum bende. Bende bu ay ilk defa yedim ama düzrnli yapamadım hakkımızda hayırlısı inşallah

Ben düzenli kullandım yanindada klomen 2.ayimdi ama catlatma iğnesi kullanmadim doktor gerek görmedi ve geçen ay 3yumurtam büyüktü tutmadı bu ay 1 taneydi hayırlısı Rabbim sağlıklı versin inşallah

Ben düzenli kullandım yanindada klomen 2.ayimdi ama catlatma iğnesi kullanmadim doktor gerek görmedi ve geçen ay 3yumurtam büyüktü tutmadı bu ay 1 taneydi hayırlısı Rabbim sağlıklı versin inşallah
Benimde bu ay 3taneydi aynen hayırlısı. Be zamandan beri ugraşıyosunuz

Ayy canim kesin hamilesinn.cok sevindim.sen bu ay neler denemistin?
Inşallah cnm randevum var bakalım 10da hastaneye gitcem klomen +çörek otu bal karışımı ama çatlama iğnesi kullanmadim geçen ay 3yumurtam vardı olmadı buay tek nasip ya Rabbim verince bunlar vesile

Inşallah cnm randevum var bakalım 10da hastaneye gitcem klomen +çörek otu bal karışımı ama çatlama iğnesi kullanmadim geçen ay 3yumurtam vardı olmadı buay tek nasip ya Rabbim verince bunlar vesile
canımmm testte bariz belli umarım değerlerinde yüksek çıkar ve bebeğin tutunur sanaa haberdar et bizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…