- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Hadi hayırlısı :). Bende 3.kez klomen çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim. O karışımın çok etkili oldugunu duymuştum bende. Bende bu ay ilk defa yedim ama düzrnli yapamadım hakkımızda hayırlısı inşallahCnm inşaallah ya yarın doktor randevum var zaten yarın gidicem artık hayırlısı buy çörek otu bal karışımından umutluydum inşallah olmuştur
Hadi hayırlısı :). Bende 3.kez klomen çatlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim. O karışımın çok etkili oldugunu duymuştum bende. Bende bu ay ilk defa yedim ama düzrnli yapamadım hakkımızda hayırlısı inşallah
Benimde bu ay 3taneydi aynen hayırlısı. Be zamandan beri ugraşıyosunuzBen düzenli kullandım yanindada klomen 2.ayimdi ama catlatma iğnesi kullanmadim doktor gerek görmedi ve geçen ay 3yumurtam büyüktü tutmadı bu ay 1 taneydi hayırlısı Rabbim sağlıklı versin inşallah
Benimde bu ay 3taneydi aynen hayırlısı. Be zamandan beri ugraşıyosunuz
1sene olcak yaklasik bu benim ikinci gebeliğim ilk kizimizi 9aylikken beyin ameliyatinda kaybetmistik vefat edeli 1 buçuk sene oldu işte onda hemen olmuştu 2aydir klomen kullandim iste
yaa. Kusura bakma sordum ama. Meleğin seni bekliyo inşallah cennette. Hayırlısyla inşallah hamilesindir
Aynen . Herşeyde hayır vardır . Allah sabır versin. Sağlıklı tontiş bi bebiş nasip etsin inşallah sana :)Önemli deil cnm kızlar bilio sen bilmiomusun sanırım hayırlısı hersey Rabbim den
Amin cnm hepimize inşallahAynen . Herşeyde hayır vardır . Allah sabır versin. Sağlıklı tontiş bi bebiş nasip etsin inşallah sana :)
Ayy canim kesin hamilesinn.cok sevindim.sen bu ay neler denemistin?Hamilemiyim 2 fun geçti
Inşallah cnm randevum var bakalım 10da hastaneye gitcem klomen +çörek otu bal karışımı ama çatlama iğnesi kullanmadim geçen ay 3yumurtam vardı olmadı buay tek nasip ya Rabbim verince bunlar vesileAyy canim kesin hamilesinn.cok sevindim.sen bu ay neler denemistin?
canımmm testte bariz belli umarım değerlerinde yüksek çıkar ve bebeğin tutunur sanaa haberdar et bizi :))Inşallah cnm randevum var bakalım 10da hastaneye gitcem klomen +çörek otu bal karışımı ama çatlama iğnesi kullanmadim geçen ay 3yumurtam vardı olmadı buay tek nasip ya Rabbim verince bunlar vesile
canım üçünde çift çizgi olduğuna göre yüksek bir değerdir inşallah çünkü gayet netler :) bir iki saate çıkar normaldeeInşallah cnm kan verdim bekliyorum nekadar da cikarki devlette
canım üçünde çift çizgi olduğuna göre yüksek bir değerdir inşallah çünkü gayet netler :) bir iki saate çıkar normaldee
onu nasıl yapmıştın canım :)Hayirlisi cnm Rabbim şu topikte isteyen herkeze versin kimsenin Kucağı boş kalmasın inşallah çörek otu ise yaradi sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?