anladım canım o zaman ben geç kalmışım bu ay :) kısmet canım bunlar hep bahanesi, veren Allah. sonucun çıktımı??Adetin 3.günü yemeye başladım 10 gün yedim ilişkiye kadar işte klomende kullandım
anladım canım o zaman ben geç kalmışım bu ay :) kısmet canım bunlar hep bahanesi, veren Allah. sonucun çıktımı??
o zaman internetten bakabileceğin bir numara al canım barkod numarasııı internetten bakarsınnAynen cnm hep vesile ben ilkinde hiç çaba gostermemistim Rabbim ol desin olur yok cnm daha çıkmadı sinir oldum ogleden sonraya çıkarsa beklemem
ŞU an ordan bakıyorum canım sürekli çıktımı die sormuyum dieo zaman internetten bakabileceğin bir numara al canım barkod numarasııı internetten bakarsınn
gün içinde çıkar canım stres yapmaŞU an ordan bakıyorum canım sürekli çıktımı die sormuyum die
gün içinde çıkar canım stres yapma
evet canım acilde çabuk çıkıyor. ama böyle beklemiş olarakte değerin daha net ortaya çıkar. senin adına inan bende çok sevindim. umarım bende en kısa zamanda sağlıklı bir evlada sahip olabilirim. artık sadece hamile kalmak için dua etmiyorum sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum. inşallah seninde hamileliğin yolunda gider ve sağlıkla kavuşursunStres yapmiormda geç cikio baya akşam acil gelseydim keşke
canım çıkmadımı daha sonuç meraktayımStres yapmiormda geç cikio baya akşam acil gelseydim keşke
evet canım acilde çabuk çıkıyor. ama böyle beklemiş olarakte değerin daha net ortaya çıkar. senin adına inan bende çok sevindim. umarım bende en kısa zamanda sağlıklı bir evlada sahip olabilirim. artık sadece hamile kalmak için dua etmiyorum sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum. inşallah seninde hamileliğin yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun
canım çıkmadımı daha sonuç meraktayım
Allah Allah o kadar belirgin çizgi var. nasıl kanda olmazHayır tatlım ya 3 diolar
canim nisa saat 3de demek istemis benceAllah Allah o kadar belirgin çizgi var. nasıl kanda olmaz
Canim nisa saat 3de demek i
canim nisa saat 3de demek istemis bence
Canim kesin hamilesin.idrar testinde zaten cift cizgi gec bile cikiyo.stres yapmaAynen ole cmm
Canim kesin hamilesin.idrar testinde zaten cift cizgi gec bile cikiyo.stres yapma
ayy canımm kusuruma bakma bugün biraz iyi değilim bende sonucu üç anladım ve şok geçirdim, çokta üzüldüm bir anda .. ah bu ben.. :)) hadi bakalım bekliyoruz sıkıntı yapma kaç zaman bekledik dimi :)Walla kafayı yicem artık hastaneden skldm bunaldim geziyorum geliyorum yok ; (
ayy canımm kusuruma bakma bugün biraz iyi değilim bende sonucu üç anladım ve şok geçirdim, çokta üzüldüm bir anda .. ah bu ben.. :)) hadi bakalım bekliyoruz sıkıntı yapma kaç zaman bekledik dimi :)
Hadi gözün aydın bizede dua et. Sağlıklı bişekilde kucağına al inşallah :)Kızlar sonuç pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?