canımmm tebrik ederim.. Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.. şimdi bize neler yaptığınla ilgili kısa bi özet geçebilirsen çok seviniriz :)Kızlar sonuç pozitif
Hadi gözün aydın bizede dua et. Sağlıklı bişekilde kucağına al inşallah :)
canımmm tebrik ederim.. Allahım sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.. şimdi bize neler yaptığınla ilgili kısa bi özet geçebilirsen çok seviniriz :)
sağol canım kendine dikkat et artık daha da fazlaa (Eve gidiyim anlaticam cnm
sağol canım kendine dikkat et artık daha da fazlaa-)
sağol canım kendine dikkat et artık daha da fazlaa-)
ama ben hiç bilmiyorum canım o karışımı o yüzden sordumÖzel bişiy yapmadım kızlar klomen+çörek otu karisimit
Çörek otu bal karışımı nasıl uyguladın günde birkeremi?Eve gidiyim anlaticam cnm
Çörek otu bal karışımı nasıl uyguladın günde birkeremi?
sağol canımIbrahim Saraçoğlu tarifi sabah akşam 1 yemek kaşığı içtim aç karna
Canim bilmiyorum ki doktora sordun mu? Burda daha once 50 ogrenen arkadaslar olmustu adet gunu. Döllenmeye gore degisir degerin daha net kac haftaliktir bilinmez. Bir iki haftaya duyarsin insallah kalp atisinidaKızlar 263 değer düşükmü?
Canim bilmiyorum ki doktora sordun mu? Burda daha once 50 ogrenen arkadaslar olmustu adet gunu. Döllenmeye gore degisir degerin daha net kac haftaliktir bilinmez. Bir iki haftaya duyarsin insallah kalp atisinida
sen yeterki stres yapma bol bol dinlen ve su iç canımInşallah cnm doktor iyi şimdilik dedi 2 gun snra tekrar kan vericem haftayada ultrason
maydanoz soğan falan fazla yemeInşallah cnm doktor iyi şimdilik dedi 2 gun snra tekrar kan vericem haftayada ultrason
maydanoz soğan falan fazla yeme
canım yeme hamileliğin ilk dönemlerinde düşüğe sebep oluyor dıye duydum. az ye yersendeBu sabah cnm çok istedi yedim cnm
canım yeme hamileliğin ilk dönemlerinde düşüğe sebep oluyor dıye duydum. az ye yersende
Maşallah hayırlı olsun canım çok mutlu oldumHamilemiyim 2 fun geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?