- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Ben yine klomen é başlıyorum bugün
Kizlar klomeni gunde kac tane kullandiniz ve kac yumurtaniz olustu? Ozellikle hamile kalan arkadaslar yazabilir mi?
Yumurtanın sağlıklı olup olmadıgını neye göre anlarız? Bide bugün doktora gitcektin galiba gittin mi :)Günde 2 tane aldım kullandım ilkinde 3 yumurtam oldu 16 18 20 gebelik olmadı 2.ayda gene osekilde kullandım ekstra çörek otu bal karışımı yedim bir yumurtam oldu 20 mm gebe kaldım yumurta sayisindan çok sağlıklı olması. Önemli
canım onu anlayamayız ki... bende tek klomen kullanmıştım geçen ay sadece solda 3 tane yumurtam vardı. sağda da yine 13 ve 14 mm iki tane daha vardı. ama malesef olmadı..Yumurtanın sağlıklı olup olmadıgını neye göre anlarız? Bide bugün doktora gitcektin galiba gittin mi :)
Benimde buay 3tane yumurtam var 18 16 14 mm di . Birazdaha büyümüştür tabi sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Bekliyorum işte.canım onu anlayamayız ki... bende tek klomen kullanmıştım geçen ay sadece solda 3 tane yumurtam vardı. sağda da yine 13 ve 14 mm iki tane daha vardı. ama malesef olmadı..
Cnm 14.gunu bekle derim ben. Bi de ben de gecikme olmustu igndden sonra 18.gunde regl oldum. Insallah regl olarak sonuclanmaz ama acele etme bence. Sonra cok uzuluyoruzKızlar bugün 21. Günüm çatlatmadan da 10 gün geçti.. Günler geçmiyor ne Zaman test yapsam sizce ?
Yumurtanın sağlıklı olup olmadıgını neye göre anlarız? Bide bugün doktora gitcektin galiba gittin mi :)
Benim doktorum bişe demedi. Yani kötü falanda demiyorda. İyi güzel diyo sadeceDoktorlar söylüyo cnm onu yok yarın acilen gitcem akşam
Doğru söylüyorsun ama şu son günler zor geçiyorCnm 14.gunu bekle derim ben. Bi de ben de gecikme olmustu igndden sonra 18.gunde regl oldum. Insallah regl olarak sonuclanmaz ama acele etme bence. Sonra cok uzuluyoruz
Kesinlikle bekle.. hatta bi kaç gün geçsin sonra büyük bir hayal kırıklığı oluyorDoğru söylüyorsun ama şu son günler zor geçiyor
Gerçekten Allah yardimcimiz olsun bosluktayiz bakalım o biliyor en iysiininiye böyle hissediyorum ben de bilmiyorum. kafama takmak istemedikçe sanki daha çok düşünüyor gibiyim. bir an evvel olsun istiyorum... sanki boşlukta gibiyim ve bu boşluğu o dolduracakmış gibi. ama ben böyle yaptıkça zaten olmayacağınıda biliyorum... nasıl bir girdaptayım Allah yardımcımız olsun
bugün beyaz akıntım oldu ovulasyona tahminimce 3 gün var normal mi acaba soğan suyuda içiyorum iki gündür yada enfeksiyonumu atıyor anlayamadımGerçekten Allah yardimcimiz olsun bosluktayiz bakalım o biliyor en iysiini
niye böyle hissediyorum ben de bilmiyorum. kafama takmak istemedikçe sanki daha çok düşünüyor gibiyim. bir an evvel olsun istiyorum... sanki boşlukta gibiyim ve bu boşluğu o dolduracakmış gibi. ama ben böyle yaptıkça zaten olmayacağınıda biliyorum... nasıl bir girdaptayım Allah yardımcımız olsun
10062012nisa canım bebisin gelmiş sonunda çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?