Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar klomeni gunde kac tane kullandiniz ve kac yumurtaniz olustu? Ozellikle hamile kalan arkadaslar yazabilir mi?

Kızlar bugün 21. Günüm çatlatmadan da 10 gün geçti.. Günler geçmiyor ne Zaman test yapsam sizce ?

Kizlar klomeni gunde kac tane kullandiniz ve kac yumurtaniz olustu? Ozellikle hamile kalan arkadaslar yazabilir mi?

Günde 2 tane aldım kullandım ilkinde 3 yumurtam oldu 16 18 20 gebelik olmadı 2.ayda gene osekilde kullandım ekstra çörek otu bal karışımı yedim bir yumurtam oldu 20 mm gebe kaldım yumurta sayisindan çok sağlıklı olması. Önemli

Yumurtanın sağlıklı olup olmadıgını neye göre anlarız? Bide bugün doktora gitcektin galiba gittin mi :)

Yumurtanın sağlıklı olup olmadıgını neye göre anlarız? Bide bugün doktora gitcektin galiba gittin mi :)
canım onu anlayamayız ki... bende tek klomen kullanmıştım geçen ay sadece solda 3 tane yumurtam vardı. sağda da yine 13 ve 14 mm iki tane daha vardı. ama malesef olmadı..

canım onu anlayamayız ki... bende tek klomen kullanmıştım geçen ay sadece solda 3 tane yumurtam vardı. sağda da yine 13 ve 14 mm iki tane daha vardı. ama malesef olmadı..
Benimde buay 3tane yumurtam var 18 16 14 mm di . Birazdaha büyümüştür tabi sonra çatlatma iğnesi vuruldum. Bekliyorum işte.

Dr gittigimde yumurta gelisimini saglayan ignelerin de oldugundan bahsetti ama ignelern milimi cok onemli kucuk bi doz artiriminda cok fazla yumurta olusabilio tedaviyi yarisa kesmek zorunda kaliyoruz dedi. Orda klomen icin ayni sey gecerlimi diye sormadim eve gelince aklima takildi. Ama igne tedavisi pahaliymis yaptiran olfu mu hic

Kızlar bugün 21. Günüm çatlatmadan da 10 gün geçti.. Günler geçmiyor ne Zaman test yapsam sizce ?
Cnm 14.gunu bekle derim ben. Bi de ben de gecikme olmustu igndden sonra 18.gunde regl oldum. Insallah regl olarak sonuclanmaz ama acele etme bence. Sonra cok uzuluyoruz

niye böyle hissediyorum ben de bilmiyorum. kafama takmak istemedikçe sanki daha çok düşünüyor gibiyim. bir an evvel olsun istiyorum... sanki boşlukta gibiyim ve bu boşluğu o dolduracakmış gibi. ama ben böyle yaptıkça zaten olmayacağınıda biliyorum... nasıl bir girdaptayım Allah yardımcımız olsun

Gerçekten Allah yardimcimiz olsun bosluktayiz bakalım o biliyor en iysiini

Cnm sabret biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım Allahım hayırlısı ni versin bunu hep iste ben evet öğrendiğim de çok sewindim ama sevgimi bole yasayamiorum çünkü korkuları m var kızım gibi olursa die Rabbime sığınıyorum o herseyi bilir görür isyan etme sakin seninde paylastigin günleri görcez en çok ben isterim bunu biliosun ben bu ay umutlu değildim adet belirtim tek yumurtam vardı demekki zamaniymis Rabbim emeklerinizi emeklerimizi boşa cikartmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…