Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Biz çoğalalım bebekler de çoğalsın inaşşal :) Valla benim klomen bittti 13nde. bakalım nolcak beklemedeyim. Doktora gitttim pazartesi yumurta var dedi 28nde tekrar gel dedi. Doktor çok umutlu ama bakalım. Sizde de kasık ağrıları oluyor mu ya. Ben de normalde olmazdı klomen baya kasık ağrısı yaptı

Amin inşallah bende olmadı canım kasık ağrısı ama herkesin bünyesi farklı.. Yumurtalar büyüyor die olabilir.

Ah o klomen yok mu :) ben de yaptı canım normal olabiliyo böyle şeylerle

Dayanılmayacak kadar kötü değil ama arada yokluyor. neyse çocuklarımız olunca unuturuz hepsini inşallah

Bende seninle aynı durumdayım benimde sol kasıgım sürekli agrır ara ara geliyor Ağrı galiba yumurtanın orada daha çok büyümesinden oluyor

Benim yarın bitecek klomenim ve kasık Ağrı'm akıntım çok fazla halsizlik var sanki kasıklarım şiş :) pazartesi anlatacak artık Şiş mi boş mu :)

Bende serophone kullandım sabah akşam 1 tablet 2gün önce bitti cumartesi kontrolüm var size kaçıncı gün çatlatma iğnesi verdi dr

selam kızlar bende pkoluyum. klomen kullandım ilk başta sol tarafta 10 mm bir yumurtam olduğunu söyledi doktorum fakat tekrardan kontrole gittiğimde büyüyen bir yumurta olmadığını söyledi. söktürücü verdi fakat kasıklarıma ağrı giriyor beyaz akıntım var kafam karıştı pazartesi kontrole gitcem en azından içim rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…