Amin inşallahBiz çoğalalım bebekler de çoğalsın inaşşal :) Valla benim klomen bittti 13nde. bakalım nolcak beklemedeyim. Doktora gitttim pazartesi yumurta var dedi 28nde tekrar gel dedi. Doktor çok umutlu ama bakalım. Sizde de kasık ağrıları oluyor mu ya. Ben de normalde olmazdı klomen baya kasık ağrısı yaptı
Ah o klomen yok mu :) ben de yaptı canım normal olabiliyo böyle şeylerleBiz çoğalalım bebekler de çoğalsın inaşşal :) Valla benim klomen bittti 13nde. bakalım nolcak beklemedeyim. Doktora gitttim pazartesi yumurta var dedi 28nde tekrar gel dedi. Doktor çok umutlu ama bakalım. Sizde de kasık ağrıları oluyor mu ya. Ben de normalde olmazdı klomen baya kasık ağrısı yaptı
Bende seninle aynı durumdayım benimde sol kasıgım sürekli agrır ara ara geliyor Ağrı galiba yumurtanın orada daha çok büyümesinden oluyoryok eşimde de bir sıkıntı çıkmadı her şey tertemiz işte tek sıkıntı yumurtalarımın tembel olması bir de bu ialcın etkisi mi bilmiyorum ama sağ karın boşluğuma bir ağrı saplanıyor arada nedeni ne olabilir
Benim yarın bitecek klomenim ve kasık Ağrı'm akıntım çok fazla halsizlik var sanki kasıklarım şiş :) pazartesi anlatacak artık Şiş mi boş mu :)Biz çoğalalım bebekler de çoğalsın inaşşal :) Valla benim klomen bittti 13nde. bakalım nolcak beklemedeyim. Doktora gitttim pazartesi yumurta var dedi 28nde tekrar gel dedi. Doktor çok umutlu ama bakalım. Sizde de kasık ağrıları oluyor mu ya. Ben de normalde olmazdı klomen baya kasık ağrısı yaptı
Aaay teşekkür rderim tatlım inşallah şu listede olan veya olmayıp burada çocuk isteyen herkes gebedir veya gebe kalır:)
- S SPAWNS 23 aralık
esen93 25 aralık nisamelek 27 aralık Candy1Candy 1 ocak cerenbuyukunlu 1 ocak - L Ladyrose17 1 ocak
Emilia_07 a_07 2 ocak - F ftslymn 6 ocak
- K kadriye007 7 ocak
Madam_coco 8 ocak passionete 8 ocak
hadi ya inşallah iyi yöne delalettir bakalım doktor o agrıların sebebini iyi diyecek mi?Bende seninle aynı durumdayım benimde sol kasıgım sürekli agrır ara ara geliyor Ağrı galiba yumurtanın orada daha çok büyümesinden oluyor
hayırlı cumalar canımgünaydın herkese hayırlı cumalar.bugün bol bol dua edelim
Verdim Can'ım bekliyorum eve geldim öğleden sonra 2-3gibi belli olur dedilergünaydın herkese hayırlı cumalar.bugün bol bol dua edelim
hadi inş. ya ilk mutlu haberi senden alalımVerdim Can'ım bekliyorum eve geldim öğleden sonra 2-3gibi belli olur dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?