- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Öyle canım şu an kanamam var allah sonunu Hayır etsinstres yapınca ve zor olacağını düşündüğün için de öyle olmuş olabalir şükür atlatmışsın bundan sonrası dua ve beklemek
kanama olması normal mi peki?Öyle canım şu an kanamam var allah sonunu Hayır etsin
kan mı vereceksiniz idrarda çıkmaz da o yüzden sordumYarın Bi test yapayım ben
Ben bi kaç yerde daha okumuştum canım olabiliyomus eşim doktor o da işlem yarım saat falan sürdüğü için normal diyokanama olması normal mi peki?
kan mı vereceksiniz idrarda çıkmaz da o yüzden sordum
yarın burdan haber veririmAyy çok merak ettim yap yaa
hastanede mi vereceksin sağlık ocağında mı s.o. hemen çıkmıyo yaKan da bakıcam evet
aslında günler çok çabuk geçiyo ama bize geçmiyoBana zaman gecmiyo yaa
Sağlık ocağına vericem sabahtan alıyorlar öğlen 1gibi falan çıkıo daha önce de vermiştim ordahastanede mi vereceksin sağlık ocağında mı s.o. hemen çıkmıyo ya
aşılama olursak yatmamız gerekir mi ben çalıştığım için bu tedavi olumsuz olursa acaba aşılamayı hemen yapıyorlar mı?Ben bi kaç yerde daha okumuştum canım olabiliyomus eşim doktor o da işlem yarım saat falan sürdüğü için normal diyo
hım anladm bn gebelik için değilde önceden değerlerime bakılması için vermştim dr bi kaç gün sonra gel ozaman çıkar demşti deSağlık ocağına vericem sabahtan alıyorlar öğlen 1gibi falan çıkıo daha önce de vermiştim orda
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımYarın burda
yarın burdan haber veririm
İnşallah hepimiz yaşarız hayırlısıyla canım. Evet dikkat etmek gerekiyo ben bi kaç gün full yatıcam eşim izin aldı o bana bakcak :) sen ne aşamadasin ki aşılamayla ilgiliaşılama olursak yatmamız gerekir mi ben çalıştığım için bu tedavi olumsuz olursa acaba aşılamayı hemen yapıyorlar mı?
bu arada çok geçmiş olsun çektiğin bu acıya değerde sende annelik duygusunu yaşarsın
İnşallah hepimiz yaşarız hayırlısıyla canım. Evet dikkat etmek gerekiyo ben bi kaç gün full yatıcam eşim izin aldı o bana bakcak :) sen ne aşamadasin ki aşılamayla ilgili
Anladım canım benimki klomen bittikten 6 gün sonra yani bugün aşılama yapıldı. Senin de salı günü yumurtalarına bakılır gelişimine göre çatlatma iğnesi verilir sonra da aşılama inşallahAmin canım inşallah ben daha baştayım testlerin hepsi iyi çıktı ama bende p.over var 2yıllık evliyiz çocuk olmadı doktorda tedaviye klomen ile başlattı. yarın ilacım bitiyor salı günü doktor kontrolum var
hım anladım ben hemen yaptıklarını bilmiyordum ben bir kaç kere denenir ondan sonra aşılama yaparız diye düşünmüştüm çok ağrı oluyor mu gerçekten ya bu aşılama da ben hgs anestezili yaptırdım bünyem pek acıya dayanıklı değilAnladım canım benimki klomen bittikten 6 gün sonra yani bugün aşılama yapıldı. Senin de salı günü yumurtalarına bakılır gelişimine göre çatlatma iğnesi verilir sonra da aşılama inşallah
zor olmasına üzüldüm senin için ama inşallah sonrası güzel olur. Alacağın iyi haberler sana o yarım saati hemen unutturur:)Ben bi kaç yerde daha okumuştum canım olabiliyomus eşim doktor o da işlem yarım saat falan sürdüğü için normal diyo
Bence sana hemen asilama yapilmaz eger esinde de sorun varsa belki o zaman hemen asilama yapilirhım anladım ben hemen yaptıklarını bilmiyordum ben bir kaç kere denenir ondan sonra aşılama yaparız diye düşünmüştüm çok ağrı oluyor mu gerçekten ya bu aşılama da ben hgs anestezili yaptırdım bünyem pek acıya dayanıklı değil
Benim hsg berbat geçmişti bir hafta kendime gelemëdim bu daha kolay ama benim şansım kişiden kişiye değişiyo benden sonra bi kadına yaptılar 1 dakika sürmedi bilehım anladım ben hemen yaptıklarını bilmiyordum ben bir kaç kere denenir ondan sonra aşılama yaparız diye düşünmüştüm çok ağrı oluyor mu gerçekten ya bu aşılama da ben hgs anestezili yaptırdım bünyem pek acıya dayanıklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?