Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ben bi kaç yerde daha okumuştum canım olabiliyomus eşim doktor o da işlem yarım saat falan sürdüğü için normal diyo
aşılama olursak yatmamız gerekir mi ben çalıştığım için bu tedavi olumsuz olursa acaba aşılamayı hemen yapıyorlar mı?
bu arada çok geçmiş olsun çektiğin bu acıya değerde sende annelik duygusunu yaşarsın

Sağlık ocağına vericem sabahtan alıyorlar öğlen 1gibi falan çıkıo daha önce de vermiştim orda
hım anladm bn gebelik için değilde önceden değerlerime bakılması için vermştim dr bi kaç gün sonra gel ozaman çıkar demşti de

İnşallah hepimiz yaşarız hayırlısıyla canım. Evet dikkat etmek gerekiyo ben bi kaç gün full yatıcam eşim izin aldı o bana bakcak :) sen ne aşamadasin ki aşılamayla ilgili

İnşallah hepimiz yaşarız hayırlısıyla canım. Evet dikkat etmek gerekiyo ben bi kaç gün full yatıcam eşim izin aldı o bana bakcak :) sen ne aşamadasin ki aşılamayla ilgili

Amin canım inşallah ben daha baştayım testlerin hepsi iyi çıktı ama bende p.over var 2yıllık evliyiz çocuk olmadı doktorda tedaviye klomen ile başlattı. yarın ilacım bitiyor salı günü doktor kontrolum var

Anladım canım benimki klomen bittikten 6 gün sonra yani bugün aşılama yapıldı. Senin de salı günü yumurtalarına bakılır gelişimine göre çatlatma iğnesi verilir sonra da aşılama inşallah

Anladım canım benimki klomen bittikten 6 gün sonra yani bugün aşılama yapıldı. Senin de salı günü yumurtalarına bakılır gelişimine göre çatlatma iğnesi verilir sonra da aşılama inşallah
hım anladım ben hemen yaptıklarını bilmiyordum ben bir kaç kere denenir ondan sonra aşılama yaparız diye düşünmüştüm çok ağrı oluyor mu gerçekten ya bu aşılama da ben hgs anestezili yaptırdım bünyem pek acıya dayanıklı değil

Bence sana hemen asilama yapilmaz eger esinde de sorun varsa belki o zaman hemen asilama yapilir

Benim hsg berbat geçmişti bir hafta kendime gelemëdim bu daha kolay ama benim şansım kişiden kişiye değişiyo benden sonra bi kadına yaptılar 1 dakika sürmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…