yok eşimde de bir sıkıntı çıkmadı her şey tertemiz işte tek sıkıntı yumurtalarımın tembel olması bir de bu ialcın etkisi mi bilmiyorum ama sağ karın boşluğuma bir ağrı saplanıyor arada nedeni ne olabilirBence sana hemen asilama yapilmaz eger esinde de sorun varsa belki o zaman hemen asilama yapilir
Öyle canımm inşallah yaa bi de şu jel konusunda bir bilgin var mı aşılamadan sonra kullanıyolarmis doktorumuz vermedi de merak ettimzor olmasına üzüldüm senin için ama inşallah sonrası güzel olur. Alacağın iyi haberler sana o yarım saati hemen unutturur:)
Bilmiyorum o agriyi ama kasiklarda olursa yumurta büyüyor olabiliryok eşimde de bir sıkıntı çıkmadı her şey tertemiz işte tek sıkıntı yumurtalarımın tembel olması bir de bu ialcın etkisi mi bilmiyorum ama sağ karın boşluğuma bir ağrı saplanıyor arada nedeni ne olabilir
neden ki canım anestezili yaptırmadın mı ben hiç bir şey hissetmedim sadece 2 gün baygın gibiydim ve baş dönmem çok olmuştu oda anestezi yüzündenBenim hsg berbat geçmişti bir hafta kendime gelemëdim bu daha kolay ama benim şansım kişiden kişiye değişiyo benden sonra bi kadına yaptılar 1 dakika sürmedi bile
kasıklarımda ağrı oluyor ama bunun gibi değil bu çok farklı iğne batıyorlar sankiBilmiyorum o agriyi ama kasiklarda olursa yumurta büyüyor olabilir
ilk deneme de gebelik olmaya biliyor peki bu düşük nedenin ne doktor araştırmadı mı kan pıhtılaşması olabilir mi?Arkadaslar birsey srcm bnm hamile kalmamla ilgili hic poroblem yok doktor bana gecen ay serehopene diye bir ilac verdi yumular olgunlasti iki tane catladi ndn gbelik olmadi ama bir senede 4 dusuk oldu acaba onn eksimi vr ltfn cvp vern
Benimde oluyo cnm kist de var yumurtalar büyüdüğü icindir bu agrilar insallahkasıklarımda ağrı oluyor ama bunun gibi değil bu çok farklı iğne batıyorlar sanki
Yok canım anestezilı yapılmadineden ki canım anestezili yaptırmadın mı ben hiç bir şey hissetmedim sadece 2 gün baygın gibiydim ve baş dönmem çok olmuştu oda anestezi yüzünden
inşallah öyledir bir de işim masa başı oturmakta zorlanıyorum bazen agrıdanBenimde oluyo cnm kist de var yumurtalar büyüdüğü icindir bu agrilar insallah
Yok canım anestezilı yapılmadi
Tam bir saat baygındim zaten stres ve korkudan tansiyonum çok düşmüş ayyy feciydi ben öyle şeyleri izleyemem canım aşılamayı da izlememistimvalla canım iyi çekmişsin acısını ben internetten izlemiştim nasıl yapıldığını cesaret edemedim ondan dolayı bayılmak en iyisi :)
valla ben dayanamam izlerim sonuçta nasıl bir tedavi olacağımı görmem lazım yoksa senin dediğin gibi bende korkudan bayılırımTam bir saat baygındim zaten stres ve korkudan tansiyonum çok düşmüş ayyy feciydi ben öyle şeyleri izleyemem canım aşılamayı da izlememistim
valla çevremde bir kaç kişi var durmadan düşük yapıyorlardı tüp bebek bile denediler sonra üniversite hastanesine gittiler kanda pıhtılaşma olduğundan gebe kalamazsın zaten dediler giden paralarına üzülmediler okadar zaman boşuna tedavi gördüklerine yandılarKan pirlasmasi yeni ogrendm
Ins en kissa zamanda olur doktorum iy bakti dedi hic problem yk dedi
inşallah hepimiz hamiş oluruz kızlar benim de 1 ocak inşallah bebişim gelirrr
- @SPAWNS 23 aralık
- @esen93 25 aralık
- @nisamelek 27 aralık
Candy1Candy 1 ocak - @cerenbuyukunlu 1 ocak
- @Emilia_07 2 ocak
- F ftslymn 6 ocak
- @kadriye007 7 ocak
- @Madam_coco 8 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?